Push (2009)
Geregisseerd door: Paul McGuigan
Met onder meer: Dakota Fanning, Chris Evans en Camilla Belle
Bekijk via CANAL+
Plot Push
"One push can change everything."
Een groep jonge Amerikaanse emigranten met telekinetische en helderziende gaven houdt zichzelf jarenlang verborgen om niet in de handen te vallen van een geheime dienst die speciaal opgericht is door de Staat. Op een dag worden zij zo in het nauw gedreven dat zij tegen hun zin genoodzaakt zijn om hun krachten te bundelen en te gebruiken, zodat zij voorgoed kunnen ontsnappen uit de handen van de geheime dienst.
Nick Gant
Pinky Stein
Pop Girl
Teresa Stowe
christian
Kan iemand bevestigen dat deze film 12 februari in de bioscoop komt? imdb geeft namelijk geen datum en wil graag weten of ie bij mij in de bios te zien is.
Mug
De film is volgens de NL release-lijst uitgesteld naar 'maart 2009'.
Alittleromance
Op 4 maart komt hij uit in Belgie, Kinepolis - default - wordt verwacht kalender
MadBear
Maart?
Kan t nergens terugvinden. Distributie is in handen van Independent Films en die geven TBA 2009 aan.
Zal wel op zn vroegst april zijn hier in Nederland maar zou best ergens in de zomer (juli/augustus) kunnen worden.
l-d
beschrijving komt zoals eerder gezegd erg over als 'heroes' (waar ik erg fan van ben)..Neemt niet weg dat het geen goede film kan zijn, ga er maar eens voor zitten deze week
ruud_fr
goede film wel, al kon ik niet alles volgen wegens het ontbreken van ondertiteling (gezien in Thailand)
extremezz
Het begin is wat rommelig en saai maar dan wordt het beter met mooie aktie en toffe effecten.Vooral Chris Evans is een lekker stuk
Manu
Tof, ben benieuwd... Volgens mij een soort 'heroes' of 'The 4400' film, gaaf dus
Nonick2007
Wil deze film echt zien, maar hij staat niet op de lijst van de Pathe (als ik de zoekfunctie op hun site gebruik)?
Rianneke_Dan
Ik vind niet dat je deze film kan gelijken met Jumper. Ik vond Push velen malen beter! Verhaal is goed, had alleen nog iets meer uitgediept kunnen worden, het word met zo'n hoge snelheid gebracht dat je echt even je aandacht erbij moet houden, en uiteindelijk blijft het een beetje vaag allemaal maar dat vind ik bij deze film wel een pluspunt. Effecten zagen er gewoon goed uit, en de sfeer was ook sterk aanwezig.
Ik vond de gehele cast in eerste instantie ijzersterk maar Camilla Belle viel mij toch erg tegen, zij was veruit het slechtste van iedereen. Dakota was werkelijk weer geweldig! Zij is toch echt wel een van mijn favoriete actrices, gewoon haar speciale uitstraling en de manier waarop zij verschillende personages neerzet vind ik erg knap voor haar leeftijd! Chris Evans deed het ook aardig, maar kwam niet in de buurt bij Dakota. Djimon zette ook een goede rol neer als Henry Carver, die man wil je toch niet in het donker tegenkomen haha ook al zou hij een lief personage spelen dan zou ik hem nog erg eng vinden.
Ik vond het een sfeervol filmpje, en heb ervan genoten.
Goldenskull
Ik ben kennelijk niet de eerste die aan Jumper dacht. Qua concept en ook de uitwerking lijkt het er behoorlijk op. Jumper is al erg matig en dit is niet bepaald beter.
Een berg interessant doenerij en saai geouwehoer over movers en watchers en weet ik veel wat
. Pretentieus, slecht geacteerd, irritante dialogen en nergens boeiend. Voor die paar aardige special effects geef ik (natuurlijk) geen sterren.
martien76
Ik vindt dat sommige meteen een vergelijking gaan doen,
dan zit je al meteen fout ,
je moet de film niet met andere films gaan vergelijken of serie`s.
Als je dat doet zo als heroes enz 4400 of wat dan ook dan kijk je zowiezo anders naar de film,
Heb zojuist de hdrip met nl subs bekeken en zeker geen slechte film.
Maar dan heb ik ook niet zitten vergelijken met andere,
Dus deze is kwa film zeker niet slecht en goed opgebouwd.
Dus vandaar me waardering voor deze film.
ken1976
Aardige film, met een paar leuke scene's waar de special effects goed uitkomen! Ik vond dat er nog wel een paar langdradige stukken in de film zitten en hij duurt best lang.
Het verhaal is is wel een beetje te vergelijken met een serie-story telling , dus dat kon in mijn o zicht wel beter.
Kortom 3 sterren omdat ik een grote fan van Chris Evans ben!
Voodoo
Vond hem prima, in het begin dacht ik, dit is niks, maar hij werd al beter.
3.5 ster
geezoes
Wat een drama film! Een compleet warrig verhaallijn. Wie is wie en waarom is diegene wat en hoe? Karakters vallen zomaar binnen in de film en dan moet je zelf maar plaatsen waarom diegene uberhaupt al in de film zou moeten zitten. Verschrikkelijk onsamenhangend.
Ik had gehoopt op nog een beetje goede special effects, maar op Camilla Belle na vond ik zelfs deze niet spectaculair. Het deed me trouwens wel heel veel aan de serie Heroes denken, maar dan dus vele en vele malen slechter. Bijna lachwekkend. Ik heb me speciaal op moviemeter ingeschreven om deze film neer te sabelen.
Teleurstelling , zeer warig en zeer slordig geschoten.
AHWA
Ik ga deze binnenkort zien. Verwacht toch veel van de maker van Slevin, maar deze berichten bieden niet veel hoop.
Koerok
'Onsamenhangend', dat is ook het woord dat bij mij is blijven hangen na het zien van deze film.
Jammer, had meer ingezeten, al was het natuurlijk sowieso al een slap aftreksel van X-men en Heroes.
wrist
Teleurstelling , zeer warig en zeer slordig geschoten.
Eigenlijk klopt bovenstaande helemaal, in mijn ogen, Helaas.
wel geef ik een iets hogere score.
Wel weer goed acteerwerk van mien Famke, Dakota Fanning
DiStefanO
ai, duidelijk een gemiste kans. Hoewel er een aardig verhaal in zat en de karakters met specifieke eigenschappen en krachten goed wordt weergegeven, ontbrak het aan acteerwerk en neigde de film naar B. te gaan. Dat deed het uiteindelijk niet, maar zat voor mijn gevoel toch op het randje.
Het verhaal was enigzins interresant mocht je van het genre houden, hoewel het einde verschrikkelijk saai en voorspelbaar was.
Veel geluid, geweld en doden, and a happy ending as usual.
Jammer van deze gemiste kans.
mixmaster
deze film vond ik een tegenvaller , omdat het allemaal slordig en rommelig overkomt .
kruising tussen jumper en scanners maar dan slecht.
effecten ook niet echt bijzonder , allemaal al een keer gezien .
tonycabanna
Tijd terug vond ik een beetje info erover , zag de trailer vond hem in eerste instantie beetje op jumper lijken.
Maar ok dat was eerste indruk.
Verhaallijn vind ik heel goed, was wat onduidelijk maar ok dat ieder voor zich.
Had veel meer willen zien van de krachten van de hoofdrolspeler, maar dat compenseerde zich weer met de krachten van de vijand
al zag ik het liever aan beide kanten evenveel.
Aardige film vind dat er best meer zo gewaagde verhaallijnen mogen komen.
Al bij al zeker een leuke film 3,5 ster waard
_Moonwalker
Deed me wel denken aan Jumper zoals de meeste mensen hier. Het verhaal is rommelig, maar de krachten van sommige personages zijn bijzonder. Een soort Heroes achtige personages zitten erin.
Enfin...het was leuk om te zien, al was het einde wel voorspelbaar. Ze konden veel meer doen met het verhaal.
Najade
Vind het niet te vergelijken met andere films. Ik vond het ook niet zo verwarrend, gewoon goed opletten
Ze hadden wel wat meer van hun krachten mogen laten zien en wat meer diepgang & relaties van de karakters. Heb me prima vermaakt voor de 111 min, film had een flinke tempo. Had wel wat meer in t verhaal gekund...
Dakota kan echt goed acteren, knap!
eboman21
Tsja, wat zal ik zeggen, hou wel van dit soort films moet ik zeggen, Echter dit is zo'n warrig verhaal, dat ik het niet meer snapte.
Wel lekkere aktie.
Kortom genre top, actie top, verhaal vrij matig.
Uier
- 2006 berichten
De film heeft een prima start, maar zakt al heel snel in richting een rommelig en oninteressante verzameling van andere films.
De film audiovisueel prima te pruimen, naar mijn mening, met wat hoogtepunten die ook voornamelijk in het begin optreden. Verder vervalt de film uiteindelijk in een typische Hollywood-jankverhaaltje en helaas komt de film nergens meer uit dit dal. Ongeveer hetzelfde zoals dit bij Babylon A.D. het geval was. Gemiste kans, want na Lucky Number Slevin had ik wel meer van McGuigan verwacht.
Met veel moeite nog een 2.5*
Bitking
Ik vind deze ook best wel ondergewaardeerd. Ik vind deze film super!

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Gifted
Drama, 2017

Puncture
Drama, 2011
psychokinesis mind controlsecret government organization clairvoyancehong kong