Push (2009)
Geregisseerd door: Paul McGuigan
Met onder meer: Dakota Fanning, Chris Evans en Camilla Belle
Bekijk via CANAL+
Plot Push
"One push can change everything."
Een groep jonge Amerikaanse emigranten met telekinetische en helderziende gaven houdt zichzelf jarenlang verborgen om niet in de handen te vallen van een geheime dienst die speciaal opgericht is door de Staat. Op een dag worden zij zo in het nauw gedreven dat zij tegen hun zin genoodzaakt zijn om hun krachten te bundelen en te gebruiken, zodat zij voorgoed kunnen ontsnappen uit de handen van de geheime dienst.
Nick Gant
Pinky Stein
Pop Girl
Teresa Stowe
boksbal
Ben Zeer benieuwd! na lucky number slevin hopelijk weer zo'n succes...!!
Filmfreaker
Lucky Number Slevin vond ik sowieso al een hele goede misdaadthriller. Dus Paul McGuigan heeft een goede indruk op me achtergelaten en ik ben benieuwd wat deze actie/sciencefiction thriller ons gaat brengen.
Ik denk dat het wel een goede film wordt. Als de film onder 16 jaar is, dan ga ik. Anders, ja... dan kom ik niet binnen.
Pastichio Rocker
Dakota Fanning, blegh. Eng kind is dat.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Pastichio Rocker
Het heeft ook wel iets weg van Hellboy.
christian
Verbeeld ik het me of is het verhaal precies hetzelfde als dat van X-Men?
In x-men zijn ze toch niet helderziend?
crack1
Verbeeld ik het me of is het verhaal precies hetzelfde als dat van X-Men?
Had ik ook,dacht direct aan X-men!
Davidita
klinkt als jumper alleen dat net iets anders. Trailer ziet er wel ok uit. De laatste keer dat ik Dakota Fanning zag was in man on fire en daar was ze goed dus we will see.
n8n
Kijk hier erg naar uit, zeker omdat Heroes steeds meer tegenvalt. Vind het meer op Heroes lijken dan op X-men op een of andere manier. Misschien omdat ik X-men meer als 'superhelden' neergezet vind worden (wat het eigenlijk ook zijn -Marvel). Terwijl ik hier meer een beeld krijg van 'normale' mensen met iets extra's wat in Heroes -dusver- het geval is.
Martijnnn
X-men? Ik moest aan Heroes denken, maar voor de film te verwijten dat het een complete kopie is lijkt het me handig hem eerst te zien, je weet maar nooit.
Amercianpie
Ooh!!! dit lijkt me zoon geweldige film! egt vet! kan niet wachten!
Leland Palmer
Lijkt me niks, na de trailer gezien te hebben. Ik krijg alleen al de bibbers van Dakota Fanning, vreselijk mens(je)...
JohnMcLane

M.Goodkat
Goeie regisseur,slechte cast.
En Chris Evans dacht ik meteen aan fantastic four maja.
Moet ook van die Dakota Fanning niks hebben, overroepen tiener met te veel streken. Sorry McGuigan, niet deze keer.
PosiX
Ik heb net de trailer gezien, maar ik vind het alles behalve origineel..
Heel jammer dat ze het verhaal van Heroes (tv serie) hebben genomen, met hier en daar een kleine aanpassing. in grote lijnen exact het zelfde. (en dat alleen door de trailer)
hij krijgt van mij 0.5 *
Ehhh, volgens mij hoor je niet op een trailer te stemmen maar op de film en die is nog niet uit.
grid8400
Het deed me sterk denken aan Heroes, de trailer. Ben benieuwd
exact hetzelfde.. lijkt mij een total ripoff van Heroes. Helaas was het laatste seizoen van Heroes compleet ruk....
De clip die nu op apple.com in HD staat van Push ziet er ook niet echt goed uit. Ben bang dat het een tegenvaller wordt.
MrEd
Kwam door de staking van de schrijvers waardoor verhaal drastisch werd ingekort. Heroes is een leuk concept en als ze zo'n verhaal goed in deze film stoppen dan dat best wel aardig zijn.
funland
hij krijgt van mij 0.5 *
van de trailer mag je niks beslissen, jongetje
ik vind dat je eerst de film moet zien.. so shut up
christian
hij krijgt van mij 0.5 *
En zijn stem mag weer verwijderd worden. Een ban voor een week lijkt me gepast.
skipy05
Ik vind het ook op heroes trekken. maar daarom kan dit geen hele goede film worden. ik verwacht er nogal veel van. zeer goede cast.
MrEd
En zijn stem mag weer verwijderd worden. Een ban voor een week lijkt me gepast.
Ben het eens met Christian, deze jongen heeft het niet helemaal door en mag wat mij betreft een ban krijgen.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Gifted
Drama, 2017

Puncture
Drama, 2011
psychokinesis mind controlsecret government organization clairvoyancehong kong