• 9.376.903 stemmen

Geregisseerd door: Paul McGuigan

Met onder meer: Dakota Fanning, Chris Evans en Camilla Belle

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Push

"One push can change everything."

Een groep jonge Amerikaanse emigranten met telekinetische en helderziende gaven houdt zichzelf jarenlang verborgen om niet in de handen te vallen van een geheime dienst die speciaal opgericht is door de Staat. Op een dag worden zij zo in het nauw gedreven dat zij tegen hun zin genoodzaakt zijn om hun krachten te bundelen en te gebruiken, zodat zij voorgoed kunnen ontsnappen uit de handen van de geheime dienst.

Cassie Holmes

Pop Girl

Teresa Stowe

avatar van gi30171

gi30171

Dan was Jumper m.i. veel beter

avatar van MovieFreakk

MovieFreakk

Waardeloze bagger film , slap aftreksel van de x-men films.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

MovieFreakk schreef:

Waardeloze bagger film , slap aftreksel van de x-men films.

X-men??

Daar vond ik het juist totaal niet op lijken.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

ik vond het toch wel een zeer vermakelijke film..

ben hem gaan kijken vanwege camilla belle en dat het van de regisseur van een van me favo films is (lucky number slevin)

er had wel wat meer actie in gemogen. teveel aan het plot besteed? vind ik niet, ze hadden de film gewoon iets langer kunnen maken

en visueel is het natuurlijk ook een hoogstandje

avatar van Angel25

Angel25

Zeer goeie film! Komt er een deel 2? Ik had namelijk nog niet het idee dat de film afgelopen was. Maar echt een leuk verhaal, leuke personages en de special effects waren ook erg goed.

avatar van ViolentGhost

ViolentGhost

Plaatje van hoes klopt niet, titel klopt eigenlijk ook niet, verhaal is zo lek als een zeef, kloppen een hele hoop dingen gewoon niet.

Het lijkt wel als het verhaal tijdens het filmen is bedacht en niet werd terug gedacht aan vorige scenes, behalve het einde wat door pure geluksfactoren goed komt :S

Vond het een te random film, veel nietszeggende shots, met weinig actie en matige special effects.

avatar van SiD3Sp|N

SiD3Sp|N

Ik vond het niet spectaculair, vond ik van jumper al niet en dit vond ik maar net wat beter. Dakota Fanning zet wel een sterke rol neer zoals je van haar gewend bent.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Erg matig allemaal. Teveel oninteressante personages zonder enige vorm van diepgang, het verhaal gaat echt helemaal nergens over, script is één grote gatenkaas en de acteurs zijn ook al niet al te best, met als dieptepunt Dakota Fanning. Wat mensen in haar zien vat ik echt niet, beroerde prestatie weer. Ze heeft bijv. nog geen tiende van het talent wat een Saoirse Ronan heeft, dát is pas een talent.

Voor de rest een erg warrig, onsamenhangend verhaal, dat nergens echt interessant wil worden. Waar ging deze onzin eigenlijk allemaal over? Opzich kijkt de film dan nog redelijk weg, zijn de special effects prima en kent de film een paar aardige scénes, maar.... voor de rest is het maar wat saai allemaal. En die schreeuwende Japanners - met die vage ogen - waren echt vreselijk irritant. Nee, dan vond ik Lucky Number Slevin veel leuker van regisseur McGuigan. Njah, twee kleine sterretjes voor deze dan maar.

avatar van tabby17

tabby17

ik heb deze film eregister gezien met mijn zus.

ik snap niet dat iedereen zo negatief doet over deze film.

wij vonden hem super!

het verhaal is wel ingewikkeld, maar als je de aandacht hebt dat is hij echt goed te volgen.

het verhaal is erg goed, de acteurs, de special effects ook.

dakota fanning zet inderdaad een sterke rol neer.

ik vind deze film absoluut een aanrader !!! heeft inderdaad wat weg van de heroes serie.

ik vond vooral goed in de film, die enveloppen die iedereen krijgt! ( als je hem gezien hebt begrijp je wat ik bedoel)

tabby17 schreef:

ik heb deze film eregister gezien met mijn zus.

ik snap niet dat iedereen zo negatief doet over deze film.

wij vonden hem super!

het verhaal is erg goed, de acteurs, de special effects ook.

dakota fanning zet inderdaad een sterke rol neer.

Hoeveel is je stem?

avatar van Marieke1990

Marieke1990

Het was zeker een leuke film om eens te kijken. Het was een leuk verhaal. De cast was leuk bij elkaar gezocht. vond het wel een goede film. alleen soms een beetje voorspelbaar.

avatar van dikkop

dikkop

Helaas haalt deze film het niet voor de A-catogerie...Dat zegt iemand die niet zo gauw films afkraakt.

Aardige film, beetje voorspelbaar maar kijkt lekker weg. X-men achtige trekjes maar gelukkig niet de hele tijd door actie, dat vind ik altijd zo vermoeiend

avatar van SpikeR

SpikeR

Marieke1990 schreef:

en dan toch een 4,5 ?

ik was benieuwd naar de film, maar ik krijg wel het idee dat door de berichten hier ik er niet te veel van moet verwachten

avatar van mrwhite

mrwhite

pfff boring

1,5 voor special effects en dakota fanning die weer boven de rest uitsteekt zoals we van haar gewoon zijn.

avatar van maus9

maus9

TragieStar.* schreef:

X-men??

Daar vond ik het juist totaal niet op lijken.

Deze film leek wel een beetje op de x-men films. Alleen kan je hem daar inderdaad niet helemaal mee vergelijken op 2 krachten na. Terwijl bij x-men wel duizend vage figuren met uiteenlopende superkrachten zijn. *2.5

avatar van the new guy

the new guy

Wel een goede film. Vind alleen dat bij dit soort films het verhaal echt niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Te ver gezocht. Ik vond de actie en de verschillende krachten wel interessant en zeker waardig voor een vervolg.

Dakota Fanning natuurlijk super.

avatar van the new guy

the new guy

Hé mijn 500e stem. Een gedenkwaardig moment, mogen er nog velen volgen.

avatar van Shelley 77

Shelley 77

Dakota Fanning speelde weeral heel goed, leuke rol ook.

De superkrachten waren echt de max, meer zulke films aub!

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

Dakota Fanning even goed als altijd xD. Superfilm, goed geacteerd (vooral Dakota weer).

avatar van Tarkus

Tarkus

Deze film heeft totaal niet gebracht wat ik ervan verwachtte.

Had een veel betere film verwacht, het verhaal is zo verwarrend dat je al na de eerste minuten niet meer weet waar het allemaal om draait.

Ook de superkrachten die de verschillende personages zouden hebben komen maar vaag aan bod en je weet nooit duidelijk wat voor krachten het personage in kwestie heeft.

De locatie, Hong Kong, is dan wel weer prachtig alsook de rol van Dakota Fanning, die hier toch weer alle aandacht opeist en de film toch nog de moeite van het bekijken waard maakt.

Maar een vervolg hoeft niet voor mij, neen hoor....

avatar van sander.h

sander.h

Mwa, krappe voldoende vanwege een iets te hoog B-film gehalte.

Acteerprestaties vrij onopvallend, ondanks de aanwezigheid van een Djimon Hounsou, maar goed, die had dan ook maar een bijrol. De hoofdrolspelers zijn in ieder geval niet gedenkwaardig bezig geweest. Vind in tegenstelling tot anderen Dakota Fanning ook niet zo bijzonder eigenlijk, tenminste, niet in deze film.

Het verhaal was dan nog wel okee, maar het ontbreekt de film wat mij betreft net aan dat beetje sfeer dat van Push een goede film zou hebben gemaakt.

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

Ik had meer van deze film verwacht. Maar ik denk dat ik de schuld hiervan bij ''Jumper'' kan leggen.

Ondanks dat Miss Fanning niet onverdienstelijk acteerd speelde Chris Evans iedereen van het scherm.

3* waard.

avatar van gratis

gratis

Na een dag hard werken wilde ik mezelf trakteren op een leuke filmavondje, lekker thuis op de bank met chips en enzo.... Maar deze film het verpest. Slap verhaal en ongeloofwaardig met weinig bijzonders. Nu moet ik weer een week wachten voordat ik weer tijd heb voor een filmavondje.

2,5 ster omdat de actrices me wel aanstonden

avatar van nachtraafje

nachtraafje

Ik vond dit echt een goede film!! Zal wel aan mij liggen maar ik heb al die dingen die zgn 'niet kloppen' niet gezien.. Misschien is dat als je m vaker hebt gezien?

Goede personages, gave special effects en ook het verhaal begon goed (door de WOII erin te betrekken)!

Wou eerst deze film niet zien omdat science fiction mij normaliter afschrikt... Maar deze heeft me geboeid van begin tot eind!

avatar van Reinbo

Beetje domme film. Het deed me helemaal niets die pushers, watchers, screamers etc. Doe mij maar Scanners.

Krappe 3* omdat het nog wel lekker oogte.

avatar van ellentjah

ellentjah

Ik was aangenaam verrast, vond het een leuke film

avatar van Eddy55

Eddy55

Dakota Fanning was inderdaad goed, maar de rest is erg slecht.

Verhaal dramatisch slecht, net als de meeste acteurs.

Een van de hoogtepunten van de fim ware de beelden van Hong kong, en dat is veelzeggend over het niveau.

Laten zitten dus!

avatar van Fryce

Fryce

Erg saai, warrig en weinig spectakel. Ze moeten echt eens dat toekomstvoorspellingsgedoe uit dit soort films laten.

avatar van xzaz

xzaz

Dakota Fanning goed? Ik erger me echt steeds aan haar, misschien is het de rollen die ze speelt maar kom op. Over haar rol in War of the Worlds nog niet gesproken.

Redelijk film 2,5*