The Shepherd (2008)
Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins en Stephen Lord
Gesproken taal: Engels en Tsjechisch
Plot The Shepherd
"Welcome To Mexico"
Jack Robideaux (Jean-Claude van Damme) is een Texaanse politieagent die de opdracht van zijn leven krijgt. Hij moet de strijd aangaan met ex-mariniers die drugs proberen te smokkelen van Mexico naar Amerika.
Jack Robideaux
Billy Pawnell
Benjamin Meyers
Capt. Ramona Garcia
100%VANDAMME
Goede film, heel anders dan until death, maar hier laat hij wel zien dat hij nog een prima vorm is en nog steeds kan vechten, acteren was ook goed, maar dat konijn, dat doet het um
Nusi
Perfect film goeie aCtie film. van damme kOn weer goed veChten in deze film zOals we gewend zijn van JC Van Damme goeie en mOoie aCtiefilm was dit! en met dat kOnijn was wel leuk:P 5*****
hub_011
wat heb ik dit soort films van van damme gemist zeer goede actie film
Drikturpin
Aardige van Damme film
Maar 5 sterren zou ik hem niet geven ,zou betekenen dat het de beste film zou zijn die je ooit hebt gezien,dat is het dus niet .
Goede leuke gevechten met een zeer verassende nieuwe techniek.
Ik geef hem 3 sterren en ik ben echt een van Damme fan.
Phasmid
De laatste paar films met van Damme vond ik minder en had het idee dat, net als bij Steven Seagal, zijn leeftijd parten begon te spelen.
Ik had dan ook niet zo'n hoge verwachtingen van deze film. Uiteraard, als van Damme fan, moest ik hem toch zien.
Nu moet ik bekennen dat ik weer genoten heb van deze film. Een film zoals we van van Damme gewend zijn, met goede actie en vechtscenes..
Voor mij 4* waard !
hanskarin
Dis is dus niet mijn film. Wat een onzinnig verhaal en de actie is voor mij meer Bassie en Adriaan. respecteer ieder zijn mening en smaak hoor, maar nogmaals het was echt om te lachen. Pak bijvoorbeeld hoe ze in de lucht doken nadat ze aangeschoten werden. Dat was toch echt erger als het A Team en dat was toch een kinder serie.
L0sT_R3B3L
Vond dit een van de slechtere van damme films,denk dat de muscle from brussel maar eens moet stoppen.
Vind een film als wrong bet veel beter passen bij van damme.
Killerbert
leuke film, een goed verhaal en wel goed uitgewerkt
inderdaad, dat konijn maakt de film af
dms
De shepherd was een aardig film.
Naar mijn mening een goed begin.
Einde was wat minder.
Had alleen veel meer strijd verwacht tussen Adkins & Vandamme.
Maar het was een leuke B film.
Ik hoop dat we meer kunnen verwachten van zijn aller nieuwste film J.C.V.D the movie.
Eerlijk gezegt ik weet wel zeker dat die film goed is.
Heb de trailer al op youtube gezien.
Heel misschien haalt ie hier wel de bios hoop het.
finalman
Weet iemand waar ik hem kan zien?
in de videotheek zeker?
Mescaline
Redelijke van damme film.
Erg standaard en simpel verhaal.. Gevechten zijn zoals we van van damme gewend zijn zeker vermakelijk.. maar wel een beetje weinig..
waardoor de film soms wat langdradig wordt..
3 sterren voor de gevechten.. en van damme die het lang niet slecht deed
black_shadow
Een film van Jean-Claude Van Damme zoals we van hem gewend zijn, na Until Death is dit ook weer één van zijn betere films, Jean-Claude bewijst dat hij nog steeds kan vechten, volhouden man.
Timecop
Ouderwets goede van Damme-film, alhoewel ze natuurlijk erg simpel blijven. Beste sinds 'In Hell'. Hij lijkt me ook beter in shape als de laatste jaren het geval was.
nbarten
Eerst die ik van van Damme zie, maar vond het wel een aardige film, goeie actie ook.
4.0 *
Vinco
Wie dit een aardige van Damme film vindt kan ik echt niet volgen, dit is zo ie zo een een bruut slechte b-film!
Echt om van te janken, wat een trieste film!
Dat van Damme zich leent voor dit soort troep erg jammer!
Nusi
of je hebt gewoon geen idee waar je het over hebt.
ahahha of niet volgens mij weet die niet waar hij het over heeft.
LucretiaBorg
Volgens mij gaf hij een 1 en veel meer verdient hij in mijn ogen ook niet echt. Ja, het was beter dan zijn laatste films, maar nog steeds niet zo goed als hij kan zijn en de rest v/d film vond ik wat traag en alleen de gevechten waren wel vermakelijk. Van mij krijgt hij daarom een half sterretje meer.
1,5* voor de moeite
jonaske12baby
ja al een tijdje hoor
Enigszins onderhoudend filmpje met Van Damme die na het betere Until Death direct weer in minder vaarwater qua filmscripts beland. Gemiddeld.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

La Noche de 12 Años