Genre: Actie / Misdaad
Gesproken taal: Engels en Russisch
Releasedatum: 23 oktober 2008
Bekijk via Prime Video
Plot RocknRolla
"A story of sex, thugs and rock 'n roll."
Als de Londense onderwereld lucht krijgt van de aanwezigheid van Russische gangsters, is men extra alert. Dan komt er plots een interessante deal boven water, waarmee miljoenen te verdienen vallen. Vanuit alle uithoeken verschijnen de geïnteresseerden, waaronder: een geduchte gangster (Gerard Butler), een misdaad topstuk (Tom Wilkinson) en een sexy accountant (Thandie Newton).
One-Two
Johnny Quid
Roman
Mickey
Pure
Die plotomschrijving doet me ergens aan denken...
Wel beniewd naar deze film trouwens.
Artifact
Ik hoop alleen niet dat hij net als Quentin een beetje een kartikatuur van zichzelf begint te worden. Als ik het plot zo lees dan ben ik een beetje bang dat hij op dezelfde formule doorkauwt. Zeker nu hij met Revolver wat 'anders' probeerde en dat niet echt uit de verf kwam. Maar benieuwt ben ik zeker
Respekked
Ik hoop dat de humor niet ontbreekt met een genre omschrijving 'actie/misdaad'. Kijk hier erg naar uit.
Le Edzel
Ben benieuwd. Hoop dat weer echt Ritchie-werk wordt. Story lijkt me ook oké.
Ik wacht met smart op, toch nu al na 3films, 1 van mn favoriete regisseurs. Zijn stijl bevalt me echt heel erg goed.
Respekked
Weet iemand hier meer van? Op imdb is t inmiddels weer een post-production..
N811
En nu maar hopen dat het doet aan het niveau van snatch en lock stock
eerste stills zijn gereleased.
Max en Joep
ik hoop dat dit weer zo'n knaller wordt als Snatch!
Pastichio Rocker
Ik wist het. Na 2 duds grijpt Ritchie weer terug naar zijn succesnummers. Hoe origineel.
N811
dat bedoel je dus met duds.
Laten we hopen, dat onze vriend met deze film het niveau haalt van snatch en lock stock.
114 dagen, tering
Vul je dagen met het kijken van andere Pulp Fiction/Snatch-achtige films.
Lucky Number Slevin
Survive Style 5+
Smokin' Aces
Falling Down
Falling down toch niet..
Genoeg bizarre situaties zoals in o.a. Pulp Fiction.
Maar qua stijl eigenlijk de enige (eventueel samen met Gangster No. 1) die uit de toon valt.
Pastichio Rocker
Ik zeg toch ook niet Pulp Fiction-kloon?
Nee, maar de films die je noemt lijken er visueel gezien wel heel erg op. Ze kennen eenzelfde dynamiek en snelheid die juist bij Falling Down ontbreekt. Zo raar is die beredenatie toch niet?
Pastichio Rocker
Ik vind dat Falling Down veel overeenkomsten heeft met Pulp Fiction. Of eigenlijk vice versa, aangezien Falling Down al lang uit was voor Pulp fiction zijn intrede deed. Maar goed, laten we er maar over ophouden, want dit is tenslotte een RocknRolla topic.
Brooklyn
trailer... of eigenlijk: traila
sju
Ziet er toch weer geinig uit. Ik spring niet meteen uit mijn stoel maar toch, lijkt dat er weer iets meer humor bij komt zitten dan bij Revolver...
Niet onaardig. Wel erg Snatch en Lock Stock zo te zien. En die gast in dat stadion; broertje van Abramovic?
AHWA
Aardige trailer in de lijn van Snatch en Lock, Stock. Zeer benieuwd, maar verwacht niets nieuws onder de zon en zeker niet beter dan Snatch.
Respekked
Ben niet heel erg onder de indruk van de trailer, hoewel het tweede deel me meer aansprak.
Quaest
Hmm hetis beetje hetzelfde als Snatch, Revolver heb ik nog niet gezien.
En jammer dat Jason Statham niet bij is:(
Nohands
Ik kan niet wachten, zoals ik de trailer ziet is het weer in de stijl van de klassiekers Snatch and two smokking barels!!!
Al maak hij honderd van dit soort films, kan er niet genoeg van krijgen!!!

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Snatch