• 8.896.957 stemmen

Ernest in the Army (1998)

Familie / Komedie | 85 minuten

Genre: Familie / Komedie

Geregisseerd door: John R. Cherry III

Met onder meer: Jim Varney, Hayley Tyson en David Müller

Plot Ernest in the Army

Ernest P. Worrell besluit bij de reservetroepen van het leger te gaan, zodat hij in allerlei legervoertuigen kan rijden. Maar tot zijn schrik wordt hij opgeroepen en naar een oorlog gestuurd.

logo tmdbimage

Ernest P. Worrell

Cindy Swanson

Kibee (as Farouk Valley Omar)

Gen. Rodney Lincoln (as Jeff Pillars)

Sgt. Ben Kovsky - aka 'Sarge' (as John Cherry)

Col. Bradley Pierre Gullet (as David Muller)

Ben-Ali - Lost Desert Boy

Barnes - General's Aide

Pres. Almar Habib Tufuti

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Ik dacht dat ik alle Ernest films vroeger wel had gezien, maar blijkbaar zijn er nog meer.

avatar van gotti

Er is dus nog hoop onder de mensheid! (of was je werkelijk van plan dit nog te gaan kijken.)

avatar van SSeagal

SSeagal

Fraaie film met uitstekend acteerwerk en een verhaallijn wat je meerdere malen op het verkeerde been zet, klasse deze!! o....eh....verkeerde film...deze eh..nou doe maar 0,5 *

avatar van Wouter

Al de zoveelste Ernest-film die je een halve ster geeft, SSeagal. Je zou zeggen dat na twee zulke films niet meer zou kijken.....

avatar van SSeagal

SSeagal

Wouter schreef:

Mag ik je ff verwijzen naar het "Slam dunk ernest" topic??

Lees en begrijp.

avatar van Wouter

Dat mag.

Waar vind ik dat?

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

Gelukkig is Jim Varney dood en zal er geen Ernest film meer komen. Toch wat gerechtigheid in deze koude en bittere wereld.

avatar van TimD

TimD

Je gaat nu wel heel erg ver.

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

Ik meen het ook niet serieus, maar ik ben ook niet van mening dat deze een sequel nodig heeft.

avatar van FrisoBoei

FrisoBoei

Echt geweldig slechte films die ernests. Hij heeft ook zon kop die lijkt op Ron Boshart, ook zon kansloos, humorloos persoon.

avatar van Legan

Legan

Te flauw en voorspelbaar. Oninteressante personages die zowat allemaal te karikaturaal en kinderachtig zijn. Erg boring. Natuurlijk ook deze is low-budget, maar toch aardige props en degelijke productiewaarde. De pannenkoekenscène was wel 'aardig'. Wat betreft de cast en de personages, viel alleen de personage van Ben-Ali (het kind) mij mee.

Alle 9 delen op een rijtje zettend, komt ik tot het volgende:

3,5* - Ernest Saves Christmas (#2)

3,0* - Ernest Goes To Jail (#3)

2,5* - Ernest Scared Stupid (#4)

2,5* - Ernest Goes To Camp (#1)

2,0* - Ernest Goes To School (#6)

2,0* - Slam Dunk Ernest (#7)

2,0* - Ernest Goes To Africa (#8)

1,5* - Ernest In The Army (#9)

1,5* - Ernest Rides Again (#5)

Uiteindelijke conclusie: alleen de eerste vier delen scoren een voldoende en dat zijn nu net de delen die zich in de floplijst bevinden .