Genre: Drama / Komedie
Met onder meer: Jack Nicholson, Morgan Freeman en Sean Hayes
Releasedatum: 27 maart 2008
Plot The Bucket List
"Find the joy."
Miljonair Edward Cole (Jack Nicholson) en arbeider Carter Chambers (Morgan Freeman) ontmoeten elkaar op een speciale kanker-afdeling in een ziekenhuis. Beide mannen zijn terminaal ziek en hebben niet lang meer te gaan. Toch hebben ze beiden nog genoeg dingen die ze willen gaan doen. Op een dag besluit het oude tweetal om uit het ziekenhuis te ontsnappen om de lijstjes met dingen die ze ooit nog hadden willen doen te gaan uitvoeren.
Edward Periman Cole
Flight Attendant
Angelica
Kai
Honkie
Vanwege het acteerwerk nog net een voldoende. Het verhaal is zo flinterdun dat je jezelf bij vlagen een paragnost waant.
AddictedToMovies
Fijne feel-good movie. 2 topacteurs op leuke locaties met genoeg goede grappen (hoewel ze niks waren zonder Nicholson). Natuurlijk is dit een typische Amerikaanse film, met veel clichés, onwaarschijnlijkheden, overdreven dramatisch gedoen, etc. Maar ik heb echt van de film genoten!
jumpstylemovie
Ik vind het een hele sterke feel good movie. Twee goede acteurs die goede acteerprestaties leveren. Heel soms daalde het niveau van het verhaal met wat cliché scénes tussen vader en dochter maar gelukkig werd daar best weinig aandacht aan besteed. Fantastisch verhaal en fantastische locatis.
Shelley 77
Vind ik wel eens leuk zo'n komedie/drama. Het ene moment was ie echt grappig maar ik heb ook een traantje gelaten. Voorspellend einde maar toch zeer mooi. Goeie acteurs natuurlijk ook.
notorious_kim
Een goede film ... zonder meer.
Goed opgebouwd verhaal, heeft je van bij het begin beet. Er is een goeie balans tussen drama en komedie. Ik heb wel niet hardop gelachen met deze film, meer geglimlacht.
Goede acteerprestaties, wat wel nodig is om een film met dit thema te dragen. Enkele mooie beelden en soms mooie belicht. Zeer realistisch geacteerd en in beeld gebracht. Steekt voor mij net iets boven de middelmaat der films.
Ik heb genoten van deze film, het is niet meteen een film die ik weer zal herbekijken, maar ik zou hem wel aanraden.
Siorgi
Voorspelbare film met het hart op de juiste plaats. Je weet wat je kan verwachten en dat krijg je uiteindelijk ook. 3* dus.
Horrorfreak12
nee nee nee wat een hoge score :s had er daarom veel van verwacht
maar de film is saaai en zelden grappig
wel goede acteurs en beetje ontroerend maar nog niet de moeite
Mathijs54
Ik moet eerlijk zeggen dat ik veel meer had verwacht van twee van zulke topacteurs...
OK, de acteurs deden het goed en het verhaal is ook mooi... als ze het goed uit zouden werken.
Vanaf halverwege de film al aan het wachten totdat de film écht afgelopen was...
Zizzo
heb hier een lange tijd op gewacht om deze te zien. en het was het wachten waard, erg mooie film met 2 briliante acteurs, die erg goed spelen samen, ik geloof niet dat ze in meer films samen spelen, toch vind ik Jack Nickolson beter als een psygopaat of mafkees. film had wat langer gekunt, en wat meer uitgediept vooral de achtergrond van Jack. ondanks dat, een erg mooi verhaal. zeker de moeite waard eens te zien.
JohnWilliams
Film is zo goed vanwege de acteurs, het verhaal is niet echt fantastisch.
tessamulder
Heerlijke film!! Genoten, gelachen en gehuild haha en al heel vaak gekeken!! Zeker 5 sterren waard hoor
RONIN4X4
5 sterren!
Ok de film is wat voorspelbaar. Maar het gevoel en dat de film na het zien nog enige tijd na suddert in je hoofd is super.
Ik ben mijn Bucket List ook aan het opmaken.......Waarom wachten tot je oud of ziek bent.
Geniet van het leven! Hoelang of hoe kort het ook nog mogen zijn!
Super film! En ondanks luchtige script super acteer werk
hanuman
Ik moet zeggen dat ik totaal niet onder de indruk ben van deze film. Freeman en Nicholson zijn zulke tegenpolen dat ik elke klik mistte in de film. Afzonderlijk vind ik het (vooral Freeman) topacteurs, maar dat werd in deze film totaal niet duidelijk. Er werden kwamen een paar mooie decors bij me, maar de film en de humor wisten mij niet te pakken.
tjoppie
Ik verwachte van Nicholson dat hij met de mentaliteit kwam van Here`s Johhny tegen Freeman van we maken er een leuke film van , maar dat viel toch wel zwaar tegen .Johnny speelt namelijk goed als een joker of als een weerwolf . Morgan feeman is natuurlijk op zijn plek in the shawshank redempion en als een een robbinhood knecht,hier in deze film speelde ze eigenlijk als oudjes die als oudjes acteren,maar toch wel nog een 3 voor de acteerprestaties ?
Drama Drama drama
Kiefta
Mooi verhaal met boeiende inhoud. Goed acteerwerk. Helaas vond ik sommige scenes er een beetje nep uitzien qua omgeving. Maar dat vond ik niet erg, verhaallijn maakt alles goed.
Komen veel dingen in voor die ook zelf nog zou willen doen.
Kortom, 5 sterren deze behoort in de top categorie.
Miss Antoinette
Mooie film met goede acteurs. Er zitten momenten in die me aan het lachen maken en die me roeren. Bijzonder verhaal, die je laat stilstaan bij wat je wilt in het leven en de leuke/vervelende kanten hiervan.
Ceeda7
Dat maakt dan 2.5 voor mij .
j3ss
mooi verhaal. ik vind het juist interessant dat edward en carter tegenpolen zijn en elkaar leren kennen en begrijpen.
b_cru
Mooie film... Mooi gegeven, maar miste toch de humor.. Wel leuke momenten, maar daarin had ik meer verwacht.
bladerunner2007
Deze film vond ik erg leuk om naar te kijken vanwege acteerwerk van Jack en Morgan. Bijrolletje van Sean Hayes (will en grace)is ook aardig neergezet.
Het verhaal vond ik simpel .Regisseur Rob Reiner heeft wel betere films afgeleverd. Maar is wel het kijken waard!
Couch Potato
Geslaagde film die je doet nadenken over zin en onzin van het leven; Steengoede vertolkingen van Nicholson en Freeman, het zijn dan ook niet van de minsten. Echte feel good movie. Leuk zondermeer.
Debo
Geweldige film met 2 geweldige acteurs! Vol met humor maar ook tragedie een van de betere films die ik heb gezien.
Raycensie
Ontzettend knap om van zo'n zwaar onderwerp evengoed een zeer goede feel-good movie te kunnen maken.
Geweldig geacteerd door deze 2 topacteurs. Vooral Jack Nicholson was op dreef.
Justinw
2e film met Jack Nichelson en wederom een goede, het is een cliché achtige film maar daar keek ik gewoon doorheen.
Freeman en Nichelson dragen de film, en dit doen ze uitmuntend. Leuk concept en weet niet of het al eerder is gedaan, maar ook de uitwerking is uitstekend. Leuk om te zien hoe ze alles doen wat ze altijd al eens wilden. Nichelson's grappen zijn leuk, en dit maakt dat de film makkelijk wegkijkt. Het eind is mooi en ontroerend. Een van de beter films met de 90minuten speelduur. Ik heb genoten van de film en daarom geef ik hem het voordeel van de twijfel
een * * * *.
angel-eyes18
topfilm met 2 topacteurs
een dikke 5!!
mrwhite
geweldige film het was echt genieten van Jack Nicholson en Morgan Freeman.
tzan
5 sterren!
Geniet van het leven! Hoelang of hoe kort het ook nog mogen zijn!
Super film! En ondanks luchtige script super acteer werk
Dit vind ik nog het beste van de hele film. Dat er iemand is die nu ook zo'n bucket list aan het maken is, geweldig !
83Utreg!
Echt een feel good movie is het niet vind ik. Ik zag hem net voor de 2e keer, en ik moet zeggen dat hij soms best zwaar op de maag ligt.
Prachtig geacteerd, vleugje humor, vleugje moraal. Echt een mooie film.

Dramafilm 'The Bucket List' van Rob Reiner morgenavond te zien op televisie

Netflix verwijdert onder meer deze titels binnenkort uit het aanbod

Corona-moe: vijf goede zorgeloze comedyfilms op Netflix

Le Ragazze dello Swing

As Good As It Gets
Komedie / Drama, 1997

The Blind Side
Drama / Sport, 2009
afrikahimalaya mountain rangebrain tumorouder-kindrelatieman vrouw relatiesense of lifemannelijke vriendschapsafaristerven en doodwishjourney around the world vriendschapterminale ziekterondritkankerbillionaireestranged fatherlist ouderenreisbucket listtaj mahal, india