Genre: Animatie / Komedie
Releasedatum: 6 februari 2008
Bekijk via Netflix
Plot Alvin and the Chipmunks
"The Original Entourage"
Het verhaal gaat over drie eekhoorns. De rebelse Alvin, de lange genie en uitvinder Simon en de veelvraat Theodor. Alle drie worden opgevoed door Dave Seville. Hun grootste droom is om een van de bekendste rapgroepen aller tijden te worden. Alvin en de rest proberen alles op alles te zetten om zo snel mogelijk beroemd te worden. Op een dag krijgen zij een kans om een album uit te laten brengen, maar Dave daarentegen heeft zijn bedenkingen. Ze proberen Dave over te halen om alsnog toestemming te geven, zodat hun droom werkelijkheid wordt.
Dave
Female Intern #1
Female Intern #2
Justice4All
streeter
chipmunks zitten in de eekhoorn familie, maar echt eekhoorns zijn ze niet.
The_Elite35
Lijkt me wel een ownage
film ik heb de tekenfilms ook gezien dus deze film zal ook wel leuk zijn
Qwertary
OMG!! Zooo vet
Ik wil deze film echt zien *0* Ik hou ook van eekhoorns
Jefferson019
Iedereen die vroeger naar Alvin and the Chipmunks keek moet deze film gezien hebben.Het was leuk om even weer terug te gaan naar mn jeugd. De eekhoorns zagen er echt geweldig uit De uitdrukkingen en liedjes en alles wat die beestjes eigenlijk deden was grappig. Heb bijna de hele film dubbel gelegen van het lachen. Aanrader voor jong en oud
4.0
Guinness
4.0
Ook ik vind het een leuke film. Zenden ze de afleveringen van vroeger nog maar eens uit... Of op dvd uitbrengen...
Anjin
Verschikkelijke leuke film
Veel gelachen,,,
Prachtig uitgevoerd
5*****
queenie
voorstukjes in bios zagen er veelbelovend uit en waren echt grappig. Hoop dat de nederlandse versie er snel is voor de kids.
delorre
de film is keikoel omdat het cipunks zijn die zingen
en te veel eten en rotsooi maken
en ik heb em ook al gezien en ik vin em echt keitof !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tommykonijn
Véél Leuker dan ik had verwacht.
Vandaag in de Bioscoop gezien en ik vind het een ware Topper in zijn Genre. Alvin And The Chipmunks is een dol komische Film waar de Kinderen gegarendeerd helemaal gek op zijn. Verder wordt er érg Goed geacteerd en vooral voor de kinderen is dit zo Leuk om te zien vooral om dat ze ganimeerd zijn (De Chipmunks) verder zijn de Liedjes ook heel mooi maar vooral Grappig en het Verhaal is gewoon stomweg Top uitgedacht kortom : Top Film voor jong en oud wat ik eigenlijk niet had verwacht
*****
cynny89
echt leuke film!
had er niet veel van verwacht maar toch erg leuk!
4,5
delorre
de film is keikoel omdat het cipunks zijn die zingen
en te veel eten en rotsooi maken
en ik heb em ook al gezien en ik vin em echt keitof !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The Last
Wat een belachelijk hoge score hier op MM.
Raffael77
Denk weer terug aan mijn jeugd hahahahaha.
Die stemmetjes waren echt grappig.
lscarface
ik vind dit echt een topper, heb hem gister gezien ik bleef er bij lachen van mij krijgt hij een 4,5
GGG
Geweldige film! We hebben ons heerlijk vermaakt en genoten van de humor en vertederende chipmunks! Vooral die ene die iedere keer een nachtmerrie had! Een aanrader dus...
Cas1988
Echt een hele leuke film!
Een hele geschikte familie film!
van mij krijgt deze film een dikke 5 steren!
kanjertje
Allé bij nader inzien toch wel een 3 waard.
Maar 3+ geef ik eerder aan films die wat meer inhoud hebben en waar een echt verhaal in zit.
Maar in zijn genre een geweldig leuke familie film !
too-sweet
Ik dacht dit is een echte kinderfilm, maar ik moet zeggen ik vond hem zelf ook wel lachen. Zeker de moeite waard om met het hele gezin te kijken.
3.5 * zeker verdiend
patrick86
Erg leuke en vooral gezellige film. Het verloop van de film is wel te voorspellen maar daarom is het waarschijnlijk een familiefilm.
Zeker een aanrader een film met toch wel aardig wat komische momenten.

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip
2015