• 9.372.182 stemmen

Met onder meer: Bracha van Doesburgh, Hadewych Minis en Sanne Wallis de Vries

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 20 december 2007

Plot Moordwijven

Kitty, Estelle en Nicolette zijn drie miljonairsvrouwen die baden in luxe. Hun enige zorg is de strijd die ze voeren tegen het ouder worden. Hiervoor gaan ze wekelijks op bezoek bij hun plastisch chirurg. Maar plots stort het rimpelloze leventje van Kitty in, want ze vermoedt dat haar man vreemd gaat. Het vooruitzicht om van een alimentatie te moeten leven doet haar steigeren. Samen met haar boezemvriendinnen besluit ze om Evert-Jan uit de weg te ruimen. De hautaine dames dalen af naar de Amsterdamse walletjes en gaan er op zoek naar een huurmoordenaar.

avatar van Verdronkenvis

Verdronkenvis

Wat een drama! Zulke verhalen verzonnen wij in de 2e klas van de Basisschool.. Slecht acteerwerk

avatar van TerryA

TerryA

acteerwerk was zo zo slecht dat mensen moeten afvragen:

1 - hoe worden akteurs getrained om zo slecht te zijn?!

2 - wie betaalt voor deze training? (ik vermoed dat WIJ indirect hier voor betalen via subsidie!!)

een schande dat dit sort sub-standard films gemaakt kunnen worden!

Wat een ongelofelijke bagger is dit. Nog slechter dan slecht.

Misschien moet je van deze humor houden maar ik vond het helemaal niks. Heb me anderhalf uur geërgd aan die wijven

avatar van gijs (-.-)

gijs (-.-)

Armin schreef:

Haalt nog niet het niveau van een gemiddelde aflevering van Flodder. En dat zegt genoeg..... TRIEST 1*

maar dan is flodder wel leuk om te kijken

avatar van Zinema

Dick Maas zou je toch een kleine opleving toewensen. Maar als dit hetgeen is wat hij tegenwoordig maakt, dan lijkt het erop dat de beste man niet veel meer in zijn mars heeft. En dat is ontzettend jammer. In deze komedie valt overigens niets te lachen.

avatar van Quentin

Quentin

Zijn beste film in 20 jaar, Maas zit eindelijk weer eens op zijn oude niveau.

avatar van tusabes

tusabes

Melige film zeg! Grappige stukjes, de hele film door een 'fijn gevoel', de tweede keer is hij nog leuker en je zet hem zeker niet halverwege stop! Kortom: een goede Nederlandse film. (en dat komt niet zo heel vaak voor!)

3.5 sterren

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

tusabes schreef:

een goede Nederlandse film. (en dat komt niet zo heel vaak voor!)

Zeur niet.

avatar van nici257

nici257

Wat viel mij deze film grandioos tegen, de laatste tijd zijn de nederlandse films wel goed, maar deze naar mijn inzicht niet...

Hij is traag, zit echt geen gang in deze film, hij viel mij echt tegen jammer

avatar van O' Reily

O' Reily

Ik vind dit een zeer matige film van dickie, de enige actie scene zag je in de trailer weken eeerder al. De grappen waren erg slecht en over het algemeen een goedkope saaie produktie en film. Dit had vele malen beter gemoeten

avatar van Kippie.

Kippie.

Wat me opviel is dat ik me na 30 minuten stierlijk verveelde bij deze film. Al met al is hij me toch niet heel erg tegengevallen, maar hij haalt mijn film top 10 niet.

avatar van Fazcinating

Fazcinating

Het verhaal boeide me niet. Het was saai om naar te kijken. Er zaten wel een aantal humoristische momenten in, maar ik geef niet meer dan een 2,5.

avatar van ForeverYours

ForeverYours

Een aantal vriendinnen hebben deze film aangeraad.

Het eerste half uur vond ik het een leuke film, maar daarna werd het voor mij toch wat minder.

Geen geweldige film, maar wel leuk om eens gezien te hebben, meer kan ik er niet van zeggen.

avatar van subwoofer henk

subwoofer henk

niet geweldig

avatar van HeatWave

HeatWave

Hilarische film.

Ik vind dat het wel even duurde voor het op gang kwam, maar hoe meer de film vorderde hoe meer ik er van begon te genieten.

Lekker sarcastische humor in een niet al te serieus te nemen film.

avatar van eppy

eppy

tegen verwachting in een leuke film..ik en mij pa vonden hem in ieder geval grappig en dat is na flodder nog niet voor gekomen in een nederlandse film

toppie!!!

avatar van Zonnedaeler

Zonnedaeler

Het is wel een leuke film, maar het valt enorm tegen voor een Dick Maas Film, Maas staat vooral bekent om het vlotte, de grappen, en de actie.

De grappen waren goed, alleen lukte het de dames af en toe niet, Het vlotte kwam pas na 32 min. en de actie leek alsof hij nog in 1990 zat....

Ik vond um best tegenvallen omdat ik een enorme fan van Dick Maas ben..........

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Uiterst vermakelijke comedy.

Er zitten een hoop leuke grappen in, die allemaal ontzettend droog zijn. Daar moet je een beetje van houden.

Er wordt voorts redelijk geacteerd. De dames doen het naar behoren, maar meer ook niet. Genomineerd voor een Oscar zullen ze nooit worden.

Einde is wel een beetje te gezapig. De 'golddigger' krijgt een hart een valt voor de arme, lelijke redder in nood.

Maar al met al een leuk filmpje: 3,5*.

avatar van Elineee

Elineee

Persoonlijk vind ik dit een geweldige film. Ik kijk hem zeker één keer per maand. Ik blijf elke keer lachen, hij wordt absoluut nog niet saai.

avatar van Xen0n

Xen0n

HeatWave schreef:

Hilarische film.

Lekker sarcastische humor in een niet al te serieus te nemen film.

Inderdaad, een film om niet al te serieus te nemen. Hier sluit ik me volledig bij aan.

Ik heb niet vaak leuke nederlandse films gezien en deze viel me daarom ook niet tegen.

avatar van rose

rose

Vond Bracha( die haar rol het beste wist neer te zetten) slecht gecast. Te jong voor deze rol.. Hadewych vond ik helemaal niks. Werd af en toe kriegel van haar.

avatar van douwens

douwens

Vermakelijk, maar ook niet meer dan dat. De onderbroekenlol spat werkelijk van je scherm af en hier en daar is het zo lomp dat het nog wel een glimlach op je lippen doet verschijnen.

Vooral die cliches zijn wel geinig, zoals zakenmannen die vreemdgaan, rijkeluize dames die naar de plastische chirurg gaan, vrouwen die niet kunnen rijden enz.

Verhaal is flinterdun, maar de personages zijn lekker overdreven, ik zie dat als een pluspunt, maar het kan net zo goed een minpunt zijn natuurlijk.

2.5

avatar van Killerbert

Killerbert

vermakelijke film,

goed bedacht en mooi uitgevoerd

leuke Komedie film

avatar van sylvia1

sylvia1

misschien 2 grappige stukjes voor de rest vind ik het een slechte film

avatar van Reinbo

1,5* omdat de film coherent was in zijn vormgeving en slechtheid. Maar lang niet slecht genoeg om camp te worden.

avatar van Theunissen

Echt weer een typische Hollandse kloten humor film. Te lachen valt er eigenlijk niets (alleen het parkeren van de Hummer was wel grappig) en het merendeel van de humor is weer typisch Nederlandse sex humor. Dat is volgens mij het enige onderwerp waarover men in Nederland een humor film kan maken.

Echt te triest voor woorden deze Dick Maas shit. Over de acteer prestaties zal ik het niet maar niet hebben want daar was geen sprake van. Echt zonde van de tijd dat ik deze zooi gekeken heb.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Wat een TYPISCHE reactie...

avatar van Schiedammer

Schiedammer

[quote]Reinbo schreef:

Erg slechte film zonder één leuke grap. Dick Maas is ergens blijven stilstaan in 1984.... Jammer. Dat is ook mijn mening al blijft het wel altijd wel leuk om een nederlandse film te zien. Verhaallijn stelt helemaal niets voor en nog wat domme acteurs erin om het compleet te maken en klaar is onze Dick...... Beeldkwaliteit dvd is goed evenals het geluid. Maar ik kom helaas niet verder dan 2*.

avatar van fonsp

fonsp

Sluit me helemaal aan bij Reinbo: Erg slechte film zonder één leuke grap. Dick Maas is ergens blijven stilstaan in 1984.... Jammer.

avatar van Molman

Molman

Twee sterren enkel en alleen voor de borsten van Bracha