• 9.373.905 stemmen

Return to House on Haunted Hill (2007)

Horror / Thriller | 81 minuten

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Víctor García

Met onder meer: Amanda Righetti, Erik Palladino en Jeffrey Combs

Plot Return to House on Haunted Hill

Een aantal jaar geleden kregen vijf vreemdelingen de opdracht om één nacht door te brengen in een groot en mysterieus huis. Dit evenement veranderde echter in een gruwelijke nachtmerrie. Een aantal jaar later zet een groep mensen hun leven op het spel om in het huis op zoek te gaan naar het standbeeld van Baphomet, een beeld dat miljoenen dollars waard is. Maar zodra zij de deuren van het huis op Haunted Hill achter zich dichtslaan, ontdekken ze in wat voor nachtmerrie ze terecht zijn gekomen.

avatar van Justice4All

Justice4All

Nou daar gaan we weer.

Had al verwacht dat zij/andere groep terug zouden gaan.

Vorige vond ik al niks, deze zal zeker mijn grote twijfels krijgen

avatar van BlueSword

BlueSword

dude...does it ever stop?

avatar van stan

stan

blijkbaar niet

Vind het wel leuk om Amanda Righetti weer is iets zien te spelen

avatar van moviemike

moviemike

Eindelijk eens een film waar iedereen op zat te wachten!

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

WAT EEN BAGGER

Echt hoor, alle mensen die dood gingen, het zag er allemaal fuckin nep uit, allemaal ook zo voorspelbaar als de pest. Tsjonge jonge. Drama. Je zou bijna denken dat Uli Lommel hem gemaakt heeft.

avatar van Jack Flash

Jack Flash

moviemike schreef:

Eindelijk eens een film waar iedereen op zat te wachten!

Inderdaad zit iedereen op zo'n film te wachten.

Alleen jammer dat er weinig goed zijn.......

avatar van stan

stan

Moet toch zeggen dat het best wel een redelijke film is hoor, het acteren is wel oke (niet sterk maar zeker niet slecht), de effecten zijn inderdaad neit heel erg goed geslaagd de verbrande mannetjes en de dood van dat meisje die onthoofd werd Voor de rest zat er goede actie in en was het verhaal ook neit al te bagger.. Zeg neit dat het plot geweldig was hoor want dat was het niet (maarja van de 1e film ook niet)
Vond de 1e film trouwens slechter als deze.

Ondanks de wat neppe acties en een beetje voorspelbare wendingen is de film in mijn ogen wel redelijk geslaagd en verdiend wel een kleine voldoende

avatar van nartasja

nartasja

Nou de eerste was best ok (met famke J)

Vermakelijk in ieder geval ,hier en daar beetje cheap maar ja.....

voor die tijd .

Deze zal zeker niet beter zijn ,maar ik ga hem zeker ff chekken.

avatar van maybe1964

maybe1964

Vreselijk, Sorry heb er verder geen goed woord voor over.

Het lijkt wel of het tegenwoordig mode is om zoveel mogelijk rotzooi, bloed en ellende in een film te stoppen. Verhaal ach is toch nergens voor nodig ? Zit er dan ook niet in !

Waneer komt er nou eindelijk weer eens een goede horror ?

Een 1 voor de moeite......

avatar van Thewiz

Thewiz

Deze film is een echte opvolger. Inderdaad veel bloed en nep acties, maar over het geheel onderhoudende horror.
Heb er geen spijt van dat ik 'm gekeken heb, maar zal zeker niet bovenaan het lijstje met aanbevelingen komen te staan
Het is wel jammer dat er nog even een open einde aan geknutseld is.

avatar van Brianna

Brianna

ik moet wel zeggen dat ik dit deel beter vond dat het eerste. Zeker de moeite waard om te kijken.

Return is een vervolg wat niet direct past bij de sfeer van deel 1, het positieve is wel dat er een nieuwe factor aan toegevoegd is en dat is Gore. Voor mij is dit een prima vervolg evenals Wrong Turn 2 is dit wel een type film waar je van moet houden, maar als wrong turn 2 je beviel dan gaat deze ook bevallen. Enige nadeel is de korte speeltijd. Special effects zijn overigens van dezelfde makers als deel 1.

avatar van edgroesz

edgroesz

vondt het een topper effecten waren super

echt de moeite waard deel 1 vond ik beduidend minder

maar deze ja oordeel zelf maar

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

vind deze beter als deel 1 en deel 1 vond ik best goed

deze geef ik 3,5 *

avatar van han de barman

han de barman

woeh.... wat eng.. een huis met geesten die leeft .... bah

ralfsjam

echt een film met een groot budget, doorsnee horror verhaal met oppervakkige acteurs. sommige "geesten shots" waren best te pruimen maar al meerdere keren gedaan. van deel 1 kon ik me nog maar 1 % herinneren, en ik denk dat deze film over een paar jaar niet veel meer %jes zal halen. 80 minuten zijn dan ook meer dan zat.

leuke film voor de nieuwkomers die van horror houden, voor de mensen die regelmatig horror's kijken een doorsnee USA horror!

2.5

avatar van Xeeby

Xeeby

Hmm...
Vond het wel een goede film zo... paar dingen konden beter, vooral special effects en de moorden.
De moorden zagen er nep uit.
Famke Janssen heeft het weer eens goed gedaan.
Soms was het erg voorspelbaar.
Ik wist al meteen dat Famke er levend uit zou komen.
Typisch standaard verhaal... mensen in huis vol met spoken die wraak willen...

Maar toch vond ik hem zo slecht niet, in tegendeel. Iets in die film heeft ervoor gezorgd dat ik m goed vond.
Zou misschien wel aan Famke liggen..

Hij is zeker de moeite waard, vooral als je die 1e nog hebt gezien.
Die vond ik ook nog goed.
4* waard.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11906 berichten

Laat me raden: jij hebt deel 1 zitten bekijken??

ralfsjam

hahahaha... ja xeeby. ga nu maar opzoek naar deel 2 (waar Famke niet in mee doet!)

avatar van Xeeby

Xeeby

Hehe... beetje blond deze week.

Ja in 1 speelde zij toch wel, en die vrouw in die film leek er veel op.

Correctie niet Famke...

Zo wie is dat dan wel?

avatar van theresia

theresia

vond deze stukken beter als deel 1.... kwamen wel goeie stukjes in voor.. van het verhaal moet je niet veel verwachten.. qliché.. toch blijft tie beter als deel 1

avatar van stinissen

Weer een mislukte horror film die er uit zag als een zeer matige komedie....

avatar van zjandannybob

zjandannybob

niet de moeite waard om te kijken, ben het ermee eens een zeer matige komedie. hij is inderdaad stukken beter als 1 maar slechter kon ook bijna niet. Er zitten wat grappige stukjes in de film maar hij word op geen enkel moment spannend (wat ik normaal wel verwacht van een beetje spook film).

ralfsjam

wil je een goede nieuwe horror zien? kijk 30 days of night....

avatar van dijkieR

dijkieR

wat een wan product is dit zeg

niet te geloven

is voor mij geen beoordeling waard

avatar van RodneyS

RodneyS

Ach, het kijkt wel lekker weg... Wel een 13-in-een-dozijn film, erg cliche allemaal. Toch zaten er best wat spannende stukken en ranzige moorden in. Leuk voor een horror-avondje, maar ik heb betere films gezien.

avatar van DragQueen

DragQueen

Waar het eerste deel nog originele vondsten had, en wat spannende momenten, daar faalt deze film. naar mijn mening is dit vervolg overbodig. ook het verhaal is voorgekauwde slappe hap. voorspelbare momenten, geen spanning, en minder goede effecten als in de eerste film. ook de cast ga ik heel snel vergeten. wat een zooitje acteurs bij elkaar, en geen een die er uitspringt. verder is dit weer zo'n film geworden waar er meer van zijn. op zich jammer, de eerste film is best aardig. had dit vervolg dan ook wat beter aangepakt. 1,5 sterren.

avatar van dulcinea

dulcinea

Horror onder de middelmaat, het acteerwerk is niet slecht te noemen maar ook niet bijster goed, het verhaal is boring en al duizenden keren eerder gedaan en de effecten vond ik ook niet zo super. Eigenlijk scoort deze film op alle punten net een onvoldoende. Enkel voor wie houdt van het genre en geen betere film kan vinden, ik hou het op 2*

avatar van Ge0force

Ge0force

Dat iemand zo'n dom vervolgverhaal schrijft kan ik nog begrijpen, maar dat men het dan ook nog verfilmd met een stelletje 3de rangs acteurs en slechte special effects gaat mijn petje te boven. Te mijden door iedereen. 1.5*

avatar van Avitas Sibannac

Avitas Sibannac

Vreselijke sequel op een behoorlijk zwak eerste deel.

1 *