Genre: Muziek / Misdaad
Geregisseerd door: Tim Burton
Met onder meer: Johnny Depp, Helena Bonham Carter en Alan Rickman
Releasedatum: 7 februari 2008
Plot Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
"Never Forget. Never Forgive."
Benjamin Barker komt door toedoen van Judge Turpin onterecht in de gevangenis. Na zijn gevangenschap zint hij op wraak en besluit hij een partner in zijn plan te betrekken: Miss Lovett (Helena Bonham Carter). Barker begint een kapperszaak boven de pasteiwinkel van Miss Lovett. Samen rekenen ze af met de vijanden van Barker, die zich Sweeney Todd laat noemen.
- Trailer (YouTube)
- Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (BoekMeter)
- Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (BoekMeter)
- Sweeney Todd: The String of Pearls (BoekMeter)
- Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (MusicMeter)
Sweeney Todd
Johanna
Toby
Baby Johanna
Kaffeefiltjer
In Aalst maken ze er geen problemen van, en da's maar goed ook.
Tenslotte is die 'richtleeftijd' er, maar als je zelf verantwoordelijkheid neemt te gaan kijken, hoeft de bios zich niets te verwijten.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Wow, wat een uiterst geniaal begin.
Zo geniaal vind ik het begin niet. Ik heb 'm net (weliswaar zonder geluid) gezien, maar het begin kon me nu niet bepaald overtuigen. Toch wil ik deze film heel graag zien.
xekjiram
Ik heb dankzij een aantal erg lieve vriendinnen de soundtrack inmiddels in huis (ja, Johnny kan echt zingen!), en via de Johnny Depp Zone al wat voorstukjes kunnen zien. Ik ben superjaloers op de Amerikanen die hem al in de bioscoop hebben...!
Dit zou wel eens het mooiste werk van Depp en Burton kunnen worden (en ze hebben al zoveel moois gemaakt)!
Ik hoop niet dat hij (net als bijvoorbeeld The Libertine) maar heel beperkt uitgebracht gaat worden... In de VS is hij wel beperkt uitgekomen
veron35
Ik heb al wel een reklame bord in de bioscoop zien staan. Zo een van karton.
Nephilim
Ben wel benieuwd naar deze. Ben niet zo'n musical fan maar dit lijkt me erg leuk. De soundtrack is in ieder geval lekker grappig in een zwart komische manier.
Princ3sss
de muziek van deze film is gewoon SUPER!!
nooit gedacht dat Depp zo goed kon zingen
roomzzie
Ik hoop dat het een mooie film is!.. ik verwachtingen zijn hoog!
En ook ik was best wel verrast toen ik Johnny depp hoorde zingen(L)
volgens mij kan die man bijna alles:s:P!!
IcU
Je hebt hem dus niet gezien, en is het niet de bedoeling dat je je stem uit brengt
cubedude
Dat denk ik niet, ook in de BENELUX staan de reclametrailers al te wachten dus wees gerust
betreffende the libertine, idd heel erg spijtig :s
Inland Rabbit
Ik heb de film niet gezien, maar ik kan me voorstellen dat als 2e genre 'misdaad wat misplaatst is. Eerder 'Horror' of desnoods 'Komedie' dan?
wwelover
Zojuist gezien. Geweldige film, Depp zingt en acteert zeer sterk:)
Inland Rabbit
hmm. Ik wacht bij deze film keurih=g tot de bios release. Ik heb nog eens voor de grap op internet gekeken maar er stan trouwens alleen nog maar cam releases in waarswchijnlijke kut kwaliteit. Dat zou echt zonde zijn van de ervaring die deze film nodig heeft. De film vraagt er gewoon om in geweldige geluids- en videokwaliteit gezien te worden en niet in kutkwaliteit achter je pc. Dat zou zonde wezen.
Inland Rabbit
Internet cam versie lijkt me de meest logische verklaring dus.
tn2543
Op IMDB staat deze film op nummer 129 van de TOP250. En er is al 14,419 keren op gestemd op IMDB. Ik ben benieuwd naar deze film!
scrat
Ben een Tim Burton fan en tot nu toe heeft hij me nog niet teleurgesteld, ik ben benieuwd.
Inland Rabbit
Lijkt me ongetwijfeld 16 jar e.o. Komen nogal wat Kill Bill achtige gore effecten in voor, naar het schijnt.
Montorsi
de schitterende openingsscene belooft in ieder geval wel wat.. Genre trekt me echter nog steeds niet zo, ben wel benieuwd geworden nu.
Montorsi
de kwaliteit is inderdaad zeer zeer slecht, de openingsscene komt ook zeer slecht tot uiting op deze manier.
Inland Rabbit
Ben benieuwd. Nog even een paar daagjes wachten maar, en dan niet gelijk de eerste dag i de bios, want das ook zo fuckin druk, een mens wil toch rustig een film kijken he.
prometida
Ben heel erg benieuwd.
De cast bevalt me sowieso al erg goed.
Alan Rickman en Johnny Depp. Helena Bonham Carter ken ik alleen maar als Bellatrix van Detta in Harry Potter.
Maar ik kijk naar deze film uit!
scrat
Leuk weetje; Helena Bonham Carter is de vrouw van Tim Burton en speelde ook in Tim Burtons versie van Charlie and the Chocolate Factory als de moeder van Charlie.
BobdH
Sterker nog: sinds Planet of the Apes, de film waar man en vrouw elkaar ontmoetten, heeft Helena Bonham Carter in elke film van Burton gespeeld
wilsem
Volgend de laatste berichten, rechtstreeks van Warner Bros vandaan zal Sweeney Todd pas 07--02-2008 in de bioscoop verschijnen hier in Nederland.
Zie onderstaande link mocht jullie me niet geloven.
En voor meer Johnny Depp nieuws kan je komen kijken op mijn site

El Laberinto del Fauno

Marina Abramovic: The Artist Is Present
Documentaire / Biografie, 2012

The Last Days
Documentaire / Oorlog, 1998
confessionasielrazorvillainweduwemusicalbeggarblood splattergebaseerd op toneelstuk of musicalchild in perilcane lustgeweldkannibaalperson on fireincestinfatuationshaving social injusticebarbershopovenbeadleuxoricideseamanmother figurebarber shopfolk talefolktalecorrupt judgehorror musical