• 9.373.452 stemmen

The Gang's All Here (1943)

Muziek / Romantiek | 103 minuten

Genre: Muziek / Romantiek

Alternatieve titel: The Girls He Left Behind

Geregisseerd door: Busby Berkeley

Met onder meer: Alice Faye, Carmen Miranda en Phil Baker

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot The Gang's All Here

"What a gang of song hits!"

Andy Mason is een echte playboy die binnenkort het leger in zal moeten gaan. De avond voor zijn vertrek weet hij showgirl Eadie Allen te verleiden. Dingen lopen uit de hand wanneer zij voor hem valt en het niet bij die ene avond laat.

avatar van Dk2008

Dk2008

Een van de weinige oude films die ik ook op blu ray heb en nog voor een lage prijs gevonden ook. Prachtig gerestaureerd. Kleurige musical die overigens best zoals we al wisten maar matig is. Maar krijgt toch een plaatsje in mijn favorietenlijst.

Gaat goed van start maar zakt daarna in om toch weer beter te worden. Prachtige beeldkwaliteit. Een soldatenmusical in een musical in de stijl van Warner Brothers musicals. Hoogtepunten Benny Goodman, Tutti frutti (Bananennummer) en aan het eind Polka Dot Polka (het nummer aansluitend is futuristisch en gekunsteld). Charlotte Greenwood zorgt voor wat humor. Alice Faye heeft helaas een zware stem maar ze zorgt later voor een goede dramatische noot.