Waterworld (1995)
Genre: Avontuur / Sciencefiction
Speelduur: 135 minuten / 175 minuten (Extended TV Version)
Geregisseerd door: Kevin Reynolds
Met onder meer: Kevin Costner, Dennis Hopper en Jeanne Tripplehorn
Releasedatum: 28 september 1995
Bekijk via SkyShowtime
Plot Waterworld
"Beyond the horizon lies the secret to a new beginning."
In de nabije toekomst zijn de poolkappen gesmolten en is bijna de hele wereld onder water gelopen. Met bouwvallige boten en geïmproviseerde drijvende steden proberen de mensen te overleven. De leider van een stel piraten, de Deacon (Hopper) valt één van die steden aan om een klein meisje te vangen, die een kaart naar het mythische 'Dry Land' op haar rug getatoeëerd schijnt te hebben. Met behulp van een mysterieuze mutant (Costner) ontsnapt het meisje met haar pleegmoeder, maar de Deacon geeft het niet zo snel op.
Mariner
Gatesman
Drifter
Drifter
dttom
Ik vond hem niet eens zo heel slecht. Werd volgens mij toch iets te veel afgekraakt.
Blindfold
Inderdaad. Het zag er allemaal goed uit en de Catamaran van de Mariner was erg cool. Het verhaal was misschien soms een beetje te mager, maar om het nou meteen zo ontiegelijk af te kraken.
neo
de actiescenes zijn erg spectaculair.ik begrijp niet waarom ze in Amerika Kevin Costner altijd afkraken.Hij heeft veel goeie rollen gespeeld (Dance with Wolves,13 days,JFK enz.)
Onis
Ik heb Waterworld in de bios gezien. Hij was erg saai vond ik. Zijn boot was inderdaad wel erg cool, maar verder vond ik er niet veel aan dus.
You_bastard
Coole film het was net als Mad Max maar dan op het water. Oh ja en heel veel sigaretten.
gizzmo86
Leuke film die leuke actiescenes had. Ik vond ook dat Kevin Costner goed acteerde.
Ralfke
- 2075 stemmen
Echt een wanproduct. Maar het is niet de enige film waarbij Costner tegen de lamp gelopen is. Echt niet leuk deze film en zeker NIET spannend!
FisherKing
Te pruimen. Spanning valt tegen; kwam ook niet echt enthousiast uit de bios. Costner lijkt elke film na JFK wel minder te worden.
NERD
kijk eens naar 3000 Miles To Graceland zou ik zo zeggen. Okay over die film kan je je twijfels hebben (die heb ik overigens niet), maar daarin acteert hij zeer sterk als een soort "psychopaat".
FisherKing
[quote]3000 Miles To Graceland en Thirteen days. Ken ik niet ; zal ik eens gaan bekijken
Macmanus
200 miljoen keer, of is dat te weinig.
BS
opzich best een goede film.Het is lekker groot uitgepakt,er wordt een goed verhaal opgebouwd en ondersteund met de nodige actie en goed acteerwerk.3 sterren
Maar idd,als je hem vaker ziet wordt hij minder en langdradig/vervelend op momenten.
Als je hem voor de 1ste keer gaat zien,issie best goed te verteren
3 sterren.
Yak
Niet voor mij, ik heb zelden zo'n kutfilm gezien.
Ibrahim
Toen deze film op tv kwam was de bedoeling dat ik zou kijken, maar het is niet gelukt om na 40 minuten verder te kijken. Het is mischien niet zo slecht maar de tijd kon ik beter voor een andere film gebruiken.
SlingBlade
Vond het niet echt bijzonder,maar de mooie beelden op het water en de sfeer maken veel goed
Sjan
Ik snap NIT waarom deze af wordt gezeken, ik vind het een leuke film met vette actiemomenten!
JoeHallenbeck
NIT? Is dat een woord?
Praat toch eens normaal Nederlands.
EmDee
BoordAppel
Luister Hans Teeuwen - De Bereden Politie maar ns, en mis de NIT NIT.
Sjan
Dat is ook NIT nodig, als ik er maar om kan lachen...het is maar waar je je aan kan ergeren...

Braveheart

Drømmen
Drama / Familie, 2006

Watership Down
Avontuur / Animatie, 1978
divingoceaantatoeërensailboatgebaseerd op boekmutantwaterpost-apocalyptischpiraatoil tankerenvironmental disasterreluctant heroinfamous financial failure