• 8.900.489 stemmen

Met onder meer: Cuba Gooding Jr. en Paul Rae

• Google Play Bekijk via Google Play
  • iTunes Bekijk via iTunes

Plot Daddy Day Camp

"The summer is going to be in tents."

Charlie Hinton en Phil Ryerson zijn twee vrienden die een zomerkamp voor kinderen gaan leiden. Het blijkt dat dit nog niet zo gemakkelijk is, vooral als je geen verstand van kamperen hebt, de faciliteit te wensen overlaat en de kamperende kinderen ook niet de makkelijksten zijn. Als het kamp door alle problemen op het punt van sluiten staat, is Charlie genoodzaakt zijn vader kolonel Buck Hinton in te schakelen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Spetie

Ongelooflijke rukfilm om het zo maar eens te zeggen. Alles van begin tot einde is te standaard om op te noemen. Er zit echt geen een leuke grap in. En Cuba Cuba, het wordt tijd voor een goede film van je, want op deze manier zak je echt ver het moeras in!

avatar van rep_robert

Tsja, dit is een typische film voor de kids, denk dat de nadruk er wel iets teveel op gelegd werd, want voor mij was de film verder niet zoveel aan. Veel familie speeches en de gebruikelijke preken over winnen/verliezen komen ook weer allemaal voorbij. Daarbij is het einde ook precies zoals je zou verwachten.

De gebruikelijke standaardformule wordt hier in de film gebruikt.

Verder zitten er ook weinig grappen in, zelfs voor de kids onder ons.

Het familieverhaaltje e.d. zal wel leuk zijn voor de kinderen, maar op de rest van de mensen werkt het gewoon niet.

Daddy Day Care was ook al niet al te hoogstaand, maar iig wel leuker dan dit deel.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Jammer, komedies kunnen me meestal (hoe cliche of standaard dan ook) nog wel vermaken, maar deze viel toch tegen.

Nergens echt grappig, heb volgens mij geen een keer gelachen.

Het over-the-top acteerwerk soms kan leuk zijn, maar was duidelijk niet voor deze cast weggelegd. Bijna iedereen van de cast, maar voornamelijk Cuba Gooding Jr., kwamen gewoon te gespeeld over.