• 8.904.674 stemmen

Met onder meer: Cuba Gooding Jr. en Paul Rae

• Google Play Bekijk via Google Play
  • iTunes Bekijk via iTunes

Plot Daddy Day Camp

"The summer is going to be in tents."

Charlie Hinton en Phil Ryerson zijn twee vrienden die een zomerkamp voor kinderen gaan leiden. Het blijkt dat dit nog niet zo gemakkelijk is, vooral als je geen verstand van kamperen hebt, de faciliteit te wensen overlaat en de kamperende kinderen ook niet de makkelijksten zijn. Als het kamp door alle problemen op het punt van sluiten staat, is Charlie genoodzaakt zijn vader kolonel Buck Hinton in te schakelen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Wassup !

Wassup !

Eerste was al niet al te best . Hou m'n hart al vast voor deze.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Cuba, waar ben je mee bezig?!?!

avatar van WB

WB

Wassup ! schreef:

Eerste was al niet al te best . Hou m'n hart al vast voor deze.

Mag ik hieruit opmaken dat dit een "deel 2" is van Daddy Day Care? Die vond ik nog niet eens zo heel slecht. Vond ik wel vermakelijk. Ben benieuwd of Cuba deze overeind weet te houden...

avatar van Gizzmann

Gizzmann

Tja, dit is gewoon weer voor mensen die om alles lachen wat kleine kindjes doen. Wat mij betreft is dat gewoon nooit grappig, alleen maar irritant!

avatar van DieGo

DieGo

Geregiseerd door Fred 'Kevin Arnold' Savage uit The Wonder Years!

avatar van jordidj1

jordidj1

Wel een redelijke film.. Alleen geen geschikte rol voor Cuba

Film is nog niet gereleased.

Stem verwijderd.

avatar van munnik

munnik

Gizzmann schreef:

ik neem hieruit op dat jij zelf geen kinderen hebt dus kun je er niet over oordelen of houd wijzerlijk je mond en geef geen komentaar over de film

avatar van Gizzmann

Gizzmann

Wat is dat nou weer? Je snapt toch wel dat ik het juist over film heb? Ik vind kleine kindjes 'in real life' juist erg leuk, hier komen wekelijks twee kleine oppaskindjes over de vloer waar ik veel mee gelachen heb als je dat graag zou willen weten. Heb de eerste Daddy Day Care gezien en die kleine kindjes waren ongelofelijk irritant. Ik weet zowel in het echt als op filmgebied waar ik over praat.

avatar van TimD

TimD

Zonder Eddie Murphy hoef ik hem niet te zien.

avatar van jackie chan

jackie chan

WAT:o alweer een vervolg film van eddie zonder eddie zelf?

Bah ik verwacht het ergste, ik vond dr dolitle 3 ook al zo. zonder eddie.

avatar van MissyNador

MissyNador

Ik heb de film net gezien. Het is inderdaad een vervolg op de eerste film. Ik heb wel een aantal keer vreselijk gelachen. Het is op zich wel een leuke film. Al verschilt het niet veel van Daddy Day Care. Ik had wel liever Eddy Murphey hierin gezien. Dat is wel jammer. Ik heb de film een 3,0 gegeven.

avatar van ericos

ericos

Nummer 2 in de flop 100 op IMDB! Haha..

avatar van Rude

Rude

Wat een slechte film zeg,

ik vind het zo voorspelbaar.. Zo niet creatief.. Je ziet steeds vaker hetzelfde verhaallijn maar dat op een andere manier wordt weergegeven! Ik geef 2* voor de moeite.

avatar van dennisabc

dennisabc

rampzalig slechte film. acteerwerk is prut, grappen voorspelbaar en zo verdomde vaak al gezien. gadverdamme!

avatar van rjtripp

rjtripp

je moet deze ook niet serieus nemen als volwassene;) denk dat voor jonge kinderen een leuke film is om te kijken

avatar van stinissen

• 22064 berichten

rjtripp schreef:

Klopt als een bus , kleine kinderen vinden dit prachtig.

avatar van Jefferson019

Jefferson019

Een redelijk vervolg op deel 1 erg leuk voor de kids. Al was het geacteer op de automatische piloot en alles al 100 keer gedaan, toch heb ik engisinds genoten van deze film op de zondag avond.

Waar ik me wel aan ergerde was dat er totaal geen verhaallijn in zat. Ze sprongen van de hak op de tak. Bijna elke scene had nix te maken met de volgende.Volgensmij hadden ze zoveel beeldmatriaal geschoten. dat ze van gekkigheid niet meer wisten van wat ze nou moesten gebruiken voor de film , En daarom dachten van, laten we er van alles maar wat inproppen, en hopen dat het verkoopt. erg jammer

2.5

avatar van fritsy

fritsy

IMDb 1.6/10 (2,734 votes) eigenlijk moet dat toch 0,8* hier wezen toch?

ik weet wel dat smaak verschillen maar zoveel sterren verschil!

avatar van SayD

SayD

Als volwassene vond ik het geen leuke film, heel voorspelbaar. Maar kinderen zullen het wel leuk vinden, denk ik

avatar van thomas82

thomas82

Film Gekeken,

1 woord : Waardeloos

Snap ook niet dat cuba dit soort genre speeld.Hij kan ijzersterke rollen neer zetten.Dit film zal zeker niet ten goede voor zijn carriere zijn

Kinderen zullen idd een andere kijk op deze film hebben.

Toch Beoordeel ik deze film vanuit mijn eigen perspectief dus 1*

avatar van koosspoorloos

koosspoorloos

Inderdaad voor kinderen zal het wel leuk zijn

Ik vond hem niet zo geweldig 1.5*

avatar van Sergio

Sergio

Zo slecht dat het glazuur van je tanden springt.

avatar van nickje76

nickje76

Een vermakelijke zondagmiddag film...

Maar ook niet meer dan dat...

Wat wel heel fijn is... Je hoeft deel 1 niet te zien om de film te kunnen begrijpen.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

• 1991 stemmen

BlueJudaskiss schreef:

Cuba, waar ben je mee bezig?!?!

Precies ja, dat vraag ik me ook af... hij is niet voor comedy gemaakt ... ik vond Boat trip ook een enorme flop.

avatar van Spetie

Ongelooflijke rukfilm om het zo maar eens te zeggen. Alles van begin tot einde is te standaard om op te noemen. Er zit echt geen een leuke grap in. En Cuba Cuba, het wordt tijd voor een goede film van je, want op deze manier zak je echt ver het moeras in!

avatar van dennislaport

dennislaport

standaard film. voor kinderen een leuke film.

2.5

avatar van Flashbot

Flashbot

Spetie schreef:

Ongelooflijke rukfilm om het zo maar eens te zeggen.

Hmm met al die kinderen er bij lijkt dat me niet zo'n goed idee

avatar van Spetie

Flashbot schreef:

Hmm met al die kinderen er bij lijkt dat me niet zo'n goed idee

je begrijpt ongetwijfeld mijn punt!