Daddy Day Camp (2007)
Bekijk via Google Play
Bekijk via iTunes
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Daddy Day Camp
"The summer is going to be in tents."
Charlie Hinton en Phil Ryerson zijn twee vrienden die een zomerkamp voor kinderen gaan leiden. Het blijkt dat dit nog niet zo gemakkelijk is, vooral als je geen verstand van kamperen hebt, de faciliteit te wensen overlaat en de kamperende kinderen ook niet de makkelijksten zijn. Als het kamp door alle problemen op het punt van sluiten staat, is Charlie genoodzaakt zijn vader kolonel Buck Hinton in te schakelen.
Charlie Hinton
Uncle Morty
Dale
Max

donminime
Deel 1 was al niet te best, en aangezien een sequel meestal niet veel beter is zal dit ook niet veel voorstellen....

sam007
is die Cuba Gooding Jr zo wanhopig nadat hij een oscar won voor de
film "jerry maguire" is het sinds gewoon bergaf gegaan met hem.

too-sweet
Erg flauw allemaal. Ik vond vooral Cuba Gooding Jr erg slecht acteren. Nee die zie ik toch liever in een wat serieuzere rol.
Ook het verhaal is erg voorspelbaar.
2.5* voor die paar keer dat ik toch stiekem moest lachen

DaZtorm
Jammer jammer jammer en nog eens zonde. Volgens mij had de regiseur een geweldig verhaal die eigenlijk maar op 1 manier verteld kon worden.
Kinderen gaan naar een kamp waar alles mis gaat en het loopt amerikaans af. Het is allemaal wel heel erg voorspelbaar, en de film heeft nooit een acceptabel niveau gehaald. Misschien zijn we allemaal wel verwend met goede films of wat is het de laatste tijd met zulke films?
En waarom moeten er altijd smerige dingen in zulke film zitten? (is dat overgeven nu wel nodig?) driewerf bah.
Toch een 1,5 omdat sommige stukjes grappig waren....

danny61
Ik vond het niet veel speciaal,van dat soort film's zijn er al een aantal gemaakt en het draairt steeds om hetzelfde.
Dus voor mij hoefde het niet meer,ik had er toch iets anders van verwacht.
Ik geef 1 op 10

JohnWilliams
De cover is een beetje fantasieloos (precies dezelfde als Daddy Day Care). Van Gooding heb ik nog nooit eerder gehoord eerlijk gezegd...

garlic senior
Waarom geef je dan 2 op 10
Apart, hij is toch best bekend. Maakt niet uit hoor, je kunt niet alles weten
Heb Daddy Day Care gezien, maar het vervolg lijkt me niets. Vooral omdat het merendeel niet positief is over de film en omdat de trailer mij niet heeft niet overtuigd.

Tha Luz
Flauwe film niet afgekeken omdat die gewoon te saai werd daddy day care vond ik leuk toen ik 10 was maar nu ik die laats ook weer eens heb gezien valt die ook tegen.Zonde trouwens dat Cooba Gooding steeds meer bergafwaards gaat terwijl die in bijv:Pearl Harbor en Jerry Meguire erg sterk speelde

Barriezever
Ik heb er van genoten. Je weet dat zulke films niet een super verhaal hebben maar het heeft me wel vermaakt. 8 op 10

kimberlyVD
vermakelijke film, maar ook niet meer da dat. Zijn voorganger, daddy day care vond ik wel leuker. 3,5

nici257
Wel een lekkere film om niet te veel bij na te denken, maar dat is ook alles

Brunetti
Een vermakelijke film. Leuk om een avondje mee te vullen als je niet veel te doen hebt.

LisetteR
Daddy Day Care was ontzettend leuk, maar aan deze film ga ik niet eens beginnen.
Ten eerste vind ik Cuba Gooding Jr. niets als het gaat om komedie, en ten tweede, hij speelde niet in de eerste film. Het loopt NOOIT goed af als ze een film uit willen melken en dan andere acteurs in gaan huren... Denk aan American pie 4 tot 28????

stoffel75
Heb deze gisteren gezien met mijn zoontjes en had hem eigenlijk slechter verwacht. Natuurlijk is dit geen hoogstaande cinema, maar dat weet je toch al van tevoren. Gooding is inderdaad laag gevallen, en die Munro, wat een abominabele acteur. Maar ach, de kids vonden hem wel leuk.

WB
Daddy Day Care vond ik verrassend genoeg een leuke film, maar deze film is alleen leuk voor de kleinsten onder ons. Overeenkomst tussen Daddy Day Care en Ernest Goed To Camp. Maar dan niet leuk...

notorious_kim
Er zaten in deze film enkele grappige momenten, maar daar bleef het ook bij. Het verhaal was zoals verwacht enorm voorspelbaar en soms een beetje saai. Maar kinderen in films doen het meestal wel goed, en misschien daardoor dat ik nog een beetje mild over deze film ben, want ik heb eigenlijk niet de neiging gehad om hem af te zetten. De film is zeer duidelijk gebaseerd op kinderen, dus misschien dat hij wel grappiger is als je hem samen met kinderen bekijkt.
Cuba Gooding Jr kon me niet totaal overtuigen in zijn rol, ik vond dat het hem niet lag, of mss is dat gewoon omdat ik hem liever andere rollen zie spelen.
Kortom, goed om eens te zien, maar geen film die me zal bijblijven.

Tsja, dit is een typische film voor de kids, denk dat de nadruk er wel iets teveel op gelegd werd, want voor mij was de film verder niet zoveel aan. Veel familie speeches en de gebruikelijke preken over winnen/verliezen komen ook weer allemaal voorbij. Daarbij is het einde ook precies zoals je zou verwachten.
De gebruikelijke standaardformule wordt hier in de film gebruikt.
Verder zitten er ook weinig grappen in, zelfs voor de kids onder ons.
Het familieverhaaltje e.d. zal wel leuk zijn voor de kinderen, maar op de rest van de mensen werkt het gewoon niet.
Daddy Day Care was ook al niet al te hoogstaand, maar iig wel leuker dan dit deel.

DonOswaldo
- 1931 stemmen
Jammer, komedies kunnen me meestal (hoe cliche of standaard dan ook) nog wel vermaken, maar deze viel toch tegen.
Nergens echt grappig, heb volgens mij geen een keer gelachen.
Het over-the-top acteerwerk soms kan leuk zijn, maar was duidelijk niet voor deze cast weggelegd. Bijna iedereen van de cast, maar voornamelijk Cuba Gooding Jr., kwamen gewoon te gespeeld over.

soom
Ik vraag me af of ik Eddie Murphy leuker zal vinden dan Cuba Gooding Jr, want hoewel deze vervolgfilm het tot een voldoende schopt (2,5*), is de eerste film uiteraard (okay, in de meeste gevallen) beter. Vandaar dat ik nu Daddy Day Care zou willen zien, om te zien of het eerste deel, inderdaad beter is dan het vervolg...
Uiteraard flauw, uiteraard zo lekker Amerikaans, met een paar echte onderbroek grappen waarvan ik alleen maar had kunnen dromen om die zo te aanschouwen, (en die ik dus liever niet had willen meemaken!!) en vooral de momenten tussen Charlie en Buck Hinton zijn eigenlijk de moeite waard. Voor de rest ben ik al half vergeten waar deze film op sloeg..

DonOswaldo
- 1931 stemmen
en toch is 2,5* net geen voldoende, of ben ik nou in de war..

soom
En toch is 2,5* net geen voldoende, of ben ik nou in de war..

5* is een 10, de helft van 10=5....Als jij een 5 op je toets/tentamen krijgt heb je geen voldoende Logisch toch?
Is ook een forum topic over trouwens..

Logisch toch?

ja maar daar snap ik je niet, 2,5+2,5=5*...en dan?
5+5 maakt ook tien, maar blijft een onvoldoende.

soom
ja maar daar snap ik je niet, 2,5+2,5=5*...en dan?
5+5 maakt ook tien, maar blijft een onvoldoende.

Grand-Daddy Day Care
2019
Geen reacties

Daddy Day Care
2003

'Sex and the City'-actrice Frances Sternhagen overleden, Tweede seizoen 'Sleepers' met Robert de Hoog krijgt eerste trailer | MovieMeter Recap

Jodie Foster hoopt dat superheldenfilms-tijdperk snel voorbij is: 'Een fase die iets te lang heeft geduurd'

Sofia Vergara is beruchte Colombiaanse kartelleider in nieuwe trailer 'Griselda'

De tien best beoordeelde films van de jarige Ridley Scott (86)

Dreamer: Inspired by a True Story
Drama / Familie, 2005