• 9.373.998 stemmen

Alternatieve titel: Nancy Drew: The Mystery in Hollywood Hills

Geregisseerd door: Andrew Fleming

Met onder meer: Emma Roberts, Josh Flitter en Max Thieriot

Plot Nancy Drew

"Small Town Girl. Big Time Adventure."

De jonge tiener Nancy Drew heeft als grote hobby detective spelen. Als ze met haar vader mee op zakenreis gaat naar Los Angeles, raakt ze verwikkeld in een moordzaak van een vroegere actrice. Nancy Drew zet alles op alles om dit raadsel op te lossen.

Nancy Drew

Bruce (onvermeld)

Dehlia Draycott

avatar van X__Liesjj

X__Liesjj

Deze film lijk me dus echt helmaal NIKS..

avatar van Lisa..

Lisa..

ik heb net de trailer gezien en het lijkt mij wel een leuk film.. een film die ik wel een keer wil zien.. maar die ik niet in huis hoef te hebbe..

avatar van Ann-Stefa

Ann-Stefa

Lijkt me een leuke film, anngezien ik een fan ben van Emma Roberts =P.

Downloadbericht verwijderd.

avatar van *Joly*

*Joly*

geweldige film

avatar van Trish

Trish

Ik heb werkelijk alle boeken uit deze serie. Vond het als kind geweldig. Maar een film erover lijkt mij niets. Zal hem ook niet kijken, tenzij ik er toevallig mee in contact kom.

avatar van Karl_arty

Karl_arty

Er staat dat hij op 2 augustus uit moest komen.. maar ik heb er niks van gehoord en ik zie nergens wat erover! (en hij draait helemaal niet)

avatar van fritsy

fritsy

Met een paar HELE grote kruiwagens in de familie timmert Emma toch aardig aan de weg.

avatar van breedbeeld

breedbeeld

Heb gister The game plan en zojuist Nancy Drew 2007 gezien.

Gameplan bad Nancy good.

Ik hou nu eenmaal van goedgemaakte films met goede casting en script. Goed gemaakt omdat bijna elke scene goed is en de pace goed is. Kan je je dochter of kleindochter echt blij mee maken, niet in het minst ook vanwege de kleertjes.

Roberts doet het heel leuk b.v. zoals de scene met de langspeelplaat waar ze even heel goed begin jaren 60 vorige eeuw danst.

Zit er wel indat ze later meer op haar vader dan op haar tante zal gaan lijken dus ja dan zal ze het meer van karakter rollen moeten hebben zullen we maar zeggen

avatar van skipy05

skipy05

goede film met een goed verhaal. eens goed voor een keer te zien. wel een beetje overdreven soms. maja dat geeft niet in zo films.

avatar van rox91

rox91

het lijkt mij wel een leuke film, wil ik best gaan zien!

avatar van elmo4ever

Toffe kinderfilm.

Aanrader voor - 16 jarigen

avatar van thunderball

thunderball

Ik keek als kind altijd samen met een vriendje op woensdag op Belgie naar Nancy Drew en The Harleyboys.

Dat vond ik toen (jaren '70) altijd reuze spannend.

avatar van Macmanus

Macmanus

Bad Ass!

Dat was deze film niet. Wat het wel was?

Oubollig!

avatar van soom

soom

Emma Roberts vind ik wel leuk, vooral in Wild Child, waar ik haar heb gezien. Ze kan op zich best wel iets, denk ik, ze heeft dezelfde potentie die tante Julia Roberts heeft. Ik heb haar vader geloof ik nooit gezien, maar de Roberts stamboom werpt zeker talentvolle dames af. De rest van de cast vond ik wat zwakjes, vooral Ned deed me fronsen: Met Alex in Wild Child een veel beter stelletje, en het verhaal is natuurlijk helemaal flut, maar ik vond het wel leuk om te zien hoe het tot een eind werd gebracht. Niet echt spannend of spectaculair, maar toch, wel leuk voor een keertje. Edit: Even teruglezend bij Aquamarine zie ik dat ik haar ondermaats heb genoemd. Ze is een stukje gegroeid sinds die tijd. Van ondermaats naar best prettig om in een film te zien.

avatar van 2Beren

2Beren

Trish schreef:

...een film bekijken tijdens een transatlantische vlucht in een Boeing 747 lijkt mij ruimschoots een "toevallig contact"?! Vindt je ook niet?

Nu, daar zag ik Nancy Drew en ik vond het een heerlijke film.

By the way, ook in de sofa thuis is dit een aangename film, dat weet ik zeker......denk ik

avatar van 2Beren

2Beren

elmo4ever schreef:

die chick is f*cking knap dus een dikke 5,0

Bedoel jij dat je het meisje aantrekkelijk vindt? Dan ben ik het met jou eens, knul.

Ik weet niet of een "dikke 5,0" meer waard is dan gewoon een 5, doch ik vind een

4 ook wel passend.

m1701

Een gewone aardige film

Niet goed niet slecht.

Standaard film

Leuk om een x gezien te hebben.

avatar van danny61

danny61

Eigenlijk vond ik hem niet veel speciaal.

Had er meer van verwacht.

Gewoon kinderachtig en zonder spanning

ik geef 2 op 10

avatar van m1701

m1701

danny61 schreef:

ik geef 2 op 10

dan moet je hier 1* geven en niet 2*!!

avatar van Sideshow Bob

Sideshow Bob

m1701 schreef:

dan moet je hier 1* geven en niet 2*!!

Ja onvoorstelbaar hè die mensen...hoe denken die? Zo krijg je fokt op ratings

avatar van Katharina

Katharina

Ach, een hoge 2,5 omdat het toch wel een schattige kinderfilm is! Leuk zijn trouwens die getekende beelden aan het einde.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Deze film heb ik opgenomen omdat hij geregisseerd is door Andrew Fleming, zijn film The Craft vind ik super, en ik wou wel eens iets anders van hem zien. Ik wou hem ook zien voor Rachael Leigh Cook die ik een fantastische actrice vind.

Het verhaaltje sprak me aan, ik hou wel van mysteries die opgelost moeten worden. Spijtig genoeg was alles nogal op kindermaat en was er voor volwassenen niets ingestoken.

Alles word in extreem contrast gestoken, deze Nancy Drew kan alles, maar dan ook alles, wat de film zeer onrealistisch doet overkomen. Buiten dat zijn natuurlijk de slechte, doorslecht, en is de caretaker zo'n Lurch type, ... de clichés stapelen zich zeer hoog op/.

De cast zat wel goed, Rachael Leigh Cook begint er veel volwassener uit te zien, het schattige is er wel af, dus ik zie haar in de toekomst wel in drama's een rol vatten. Emma Roberts kwam ook zeer overtuigend over, ik wil haar wel nog meer zien in films.

De inbeeldzetting was ook vrij kinderachtig, en zeer basis, gaf eigenlijk geen meerwaarde aan de film.

Ondanks alle hierbovengenoemde zaken heb ik eigenlijk wel nog genoten van deze film. Het is geen hoogvlieger, en het kan duidelijk veel beter, maar ik hou wel van dit soort films en verhaaltjes die eigenlijk meer voor kinderen zijn, en ik vind hem beter dan vb Harriet The Spy, die eigenlijk nog veel kinderachtiger was dan dit. Goed eens ter ontspanning.

avatar van Antina

Antina

Leuke kinderfilm! Prima voor op de zondagmiddag.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Redelijk vermaak voor een avondje, voornamelijk doordat Emma Roberts sprankelt in haar rol. Mocht allemaal wat komischer, want de kinder-spanning doe ik het niet meer voor.

avatar van benthe

benthe

Gewoon leuk. 3*

avatar van Tarkus

Tarkus

Verrassend goede en leuke (jeugd)misdaadfilm.

Goede vertolkingen en een bijzonder origineel scenario.

Het is wel duidelijk een familiefilm, maar dat mag de pret zeker niet drukken, ik heb me ermee geamuseerd.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Een mix van familiefilm en detective, zoiets zie je maar zelden. Ja, soms is het allemaal een beetje overdreven, maar het wordt nooit dom. Emma Roberts is heel geknipt voor de rol van Nancy Drew. Die fifties look stond haar heel goed. Ik hou wel van dit soort films. Het is mysterieus zonder dat het erg complex wordt. Op het einde lijk ik dan toch alles gesnapt te hebben en blijf niet met 101 vragen zitten zoals ik dat zo vaak heb bij het zien van detectivefilms of -series. Ik heb er heel zeker van genoten.