• 9.377.963 stemmen

Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer

Met onder meer: Kal Penn, Adam Campbell en Jayma Mays

Releasedatum: 26 april 2007

Plot Epic Movie

"We know it's big. We measured."

Lucy, Edward, Peter en Susan zijn vier wezen, die alle vier op een dag een gouden ticket vinden om in de fabriek van Willy Wonka te komen kijken. Hier ontdekken ze een kast, die leidt naar de magische wereld van Gnarnia. In dit land ontmoeten ze de White Bitch, die het land wil overnemen. Het viertal besluit om op zoek te gaan naar een manier om haar te stoppen. Tijdens hun zoektocht krijgen ze hulp van onder andere Harry Potter, de pratende bever Harry Beaver en de gestoorde piraat Captain Jack Swallows.

avatar van JaWBerrY

JaWBerrY

Jack Sparrow erg goed na gedaan, voor de rest....bagger!!

avatar van yomusic

yomusic

Alles is al gezegd over deze film. Als je niks beters met je tijd te doen heb zou ik zeggen, ..................ga de film zien.

Ik geef de film -5 sterren en dan ben ik mild.

avatar van Martinator

Martinator

dit hoort in de fop-100 wat een strond dit

avatar van AHWA

AHWA

Lauren Conrad

Verder natuurlijk een film van niks, maar die roodharige was wel leuk.

avatar van The_Game

The_Game

Enige echte goeie pluspunt van de film was op het begin met Wolverine. Verder is het 65 min. (de overige 20min. is de aftiteling)afzien.

avatar van iilSe

iilSe

Ik had deze film 'veel en veel leuker verwacht! Het enige lollige was die vrouw met dat rode haar, zoals AHWA al zegt. 'Lame.. Thats a sevenletter word! The code is 7!' heheh En de rest is zulke domme humor dat je vergeet te lachen..

Niet meer dan 2* waard.

avatar van mauricepakvis

mauricepakvis

kan stuken beter had er meer van verwacht

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

gewoon veel te flauw.

avatar van Bobo13

Bobo13

Wat een MATIGA film zeg, ik had veel meer verwacht.

Allemaal erg voorspelbaar, overdreven humor.

Ik snap niet dat mensen die leuk kunnen vinden, ik had er veel van verwacht, maar wat was dit matig!

avatar van daviddoelen

daviddoelen

Matig? Dramatisch slecht lijkt me een betere woordkeuze.

avatar van Leatherfacerules

Leatherfacerules

Ik had ook meer verwacht. En ik ben een hpfreak en ze apen hem na op een DOMME manier. Er zaten grappige stukken in maar... De film blijft slecht

avatar van suziewoezie

suziewoezie

ik vond het een slechte film

avatar van veron35

veron35

Bijna in de flop 100 .

avatar van erwinneke

erwinneke

gisteravond gekeken.

Zelfs m'n vrouw, die over het algemeen wel van dit soort films houd, vond het een aanfluitng.

Ik vond het een zeer flauwe film met heel, heel flauwe grappen.

Zelfs de paar grappen die rein zaten waren over het algemeen eigenlijk de moeite van het lachen niet waard.

1 * voor de moeite

avatar van Anjin

Anjin

Heb niet 1 keer gelachen..

Wat een ophef over deze bagger..

Wel een leuke onderzetter voor je bierglas..

avatar van iilSe

iilSe

Ohja; waarom is de 'vechtscène' van die Aslo zo slecht in elkaar gezet? (slechte special effects horen, ik weet het, maar die bedoel ik niet) De 'stuntman' van Aslo is een chinees, dat hoofd zie je steeds in beeld, echt té nep, gebruik die chinees dan als Aslo! Maar goed.

avatar van Kassie Wijlen

Kassie Wijlen

Wat een wanproduct, een superslechte film die tot de bedenkelijke onderlaag in zijn genre behoort

avatar van foxalert

foxalert

Pfff als ik dit lees wil ik eigenlijk mijn download stoppen MAAAAAAR ik ben eigenwijs. Hou van flauwe humor dus misschien kan ik wel 3x lachen tijdens de film en krijgt deze alsnog 2 sterren Jullie krijgen het resultaat maardag ofzo.

Ciao!

avatar van tom54

tom54

Geweldige film. Ik heb me dood gelachen! Hij verdiend 5*.

avatar van WillemC

WillemC

Dit is gewoon een film waar alles over de top is gedaan. Vooral die vechtscene van Aslo. Heb me best vermaakt. Alleen wel een korte film.

Toch een 4*

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Wat een verschrikkelijke film zeg. Ik hou ook van flauwe films, maar dit gaat nergens over. Ik heb niet eens een glimlach op mijn gezicht kunnen toveren. En ik dacht dat erger dan Date Movie niet kon. Guess I was wrong. Doe jezelf dit niet aan. Deze film zou verboden moeten worden. Zelfs na een aantal takken gepaft te hebben lag ik voor dood in de bios.

avatar van joostie

joostie

ik heb hier geen woorden voor 0.5 sterren

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Onbegrensde rotzooi. 0,5*

avatar van AGE-411

AGE-411

Men broer (12 jaar) vond hem leuk.

avatar van Ronnievb

Ronnievb

Wat bedoelt is als persiflage op anderen blijkt vooral een karikatuur van zichzelf. Bah, wat hebben de makers een gebrek aan humor, zelfs in het genre waar ik al niet kapot van ben is dit gewoon een film om te huilen. Natuurlijk is het makkelijk een film als deze af te zeiken, hij dient, net als zowat bijna alle andere komedies tegenwoordig, alleen maar om mensen zo snel mogelijk naar de bioscoop te lokken en ze te vermaken met poep en pies grappen, maar als zelfs twaalfjarige Scary Movie liefhebbers (no offence) dit al geen leuke film meer kunnen vinden, moet je als schrijver eens serieus gaan nadenken of je dit een industrie wel kunt aandoen. Wat mij betreft een volgend dieptepunt in de Amerikaanse komediebranch, maar dat zal iedereen al wel hebben begrepen uit voorgaande posts.

avatar van goegs

goegs

gewoon te nep stom saai schandalig

avatar van Leviathan

Leviathan

iilSe schreef:

Das de humor er juist van:P dat je opeens jacky chang of iets dat erop lijkt ziet

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

yu p ,nu staat hij dus in de flop 100.

sommige delen waren wel mooi , maar toch was het meeste cliché en nogal slecht uitgewerkt

avatar van veron35

veron35

-jack_sparrow- schreef:

yu p ,nu staat hij dus in de flop 100.

Mooi Wel grappig en mooie decors maar de film zelf was toch niet echt mooi te noemen.

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Dat hij nu al in de flop top 100 zit zegt al veel.

Het was ook zeker een hele slechte film.

Ik had hem nog een 2 gegeven alleen voor de moeite.