Attack Force (2006)
Geregisseerd door: Michael Keusch
Met onder meer: Steven Seagal, David Kennedy en Lisa Lovbrand
Gesproken taal: Engels en Tsjechisch
Plot Attack Force
"Humanity's greatest hope... faces his greatest battle."
Marshall Lawson verliest zijn gevechtsteam in een koelbloedige en schijnbaar willekeurige aanval. Hierna neemt hij de taak op zich om de verdachte omstandigheden van deze brute moord te onderzoeken. Spoedig brengt hij Majestic CTX aan het licht, een militaire operatie die zo geheim is dat Marshall nu geëlimineerd moet worden. Resoluut in zijn achtervolging komt Marshall in gevecht met een drugshandelaar, die in het geheim door een militair gefinancierd wordt.
Cmdr. Marshall Lawson
Tia
Carl
Aroon
Quentin
En terecht dit is echt de grootste troep die ik in tijden heb gezien.
sinterklaas
En terecht dit is echt de grootste troep die ik in tijden heb gezien.
Dan zou ik Clementine maar es proberen want das helemaal om je kapot aan te ergeren.
sweet_pussycat
En films die tegenvallen geef jij 5 sterren? Ben benieuwd wat je echt goede films dan geeft.
ik heb echt alle films van hem en ik vindt ze stuk voor stuk allemaal erg goed.. maar deze vond ik toch de minst leuke en trouwens wat kan jou het nou schelen wat voor cijfer ik geef
Goodfella_90
Waarschijnlijk geeft hij niets om wat voor stemmen jij uitdeelt, maar is hij slechts verbaasd over jouw bericht wat inderdaad kant noch wal raakt. Een echte opheldering daarover valt je reactie ook niet te noemen.
SSeagal
De regisseur van Flight of Fury was de Camera Operator van Terminator 2, niet de regisseur. Dat is inderdaad James Cameron.
Ik bedoelde inderdaad camera operator, sorry
SSeagal
Lees bovenstaande link. Dan zul je tussen de regels door lezen dat onze actie dikzak zijn eigen aankomende twee films k*t vindt en de grond intrapt.
Toch wel mooi stukje. Ik heb er wel waardering voor dat hij voor muziek kiest als daar toch meer je hart ligt. Wel jammer natuurlijk van de films. Wat ik dan wel weer jammer vind van hem, sluit het dan af met een big bang. Maar ja, zoals in het artikel blijkt, hij heeft weinig invloed op zijn eigen films en heeft nog steeds dat contract... too bad. Nu denkt hij vast, had ik maar nooit getekend, lijkt me toch lullig dat je films moet afleveren die je zelf niet zo goed vindt.
sinterklaas
5,0 is voor meesterwerken en absoluut niet voor films die tegenvallen.
sinterklaas
Enne... Attack Force is vanaf 15 Februari te koop in Nederland.
DiDa
Ik heb echt iedere Seagal film gekocht, maar ik moet toegeven dat ik niet van plan ben om Attack Force te kopen. Het is gewoon een heel slechte film....
sinterklaas
Mij maakt het niet uit, als ik ze allemaal maar heb, goed of slecht.
Maar Clementine is de allerslechtse.
ruudsje
Vroeger kocht ik alle films van Steven op videoband, vond ze echt geweldig.... Ik had al een hele tijd geen films meer van hem gekeken en verheugde me op een lekkere actie film.
Buiten het feit dat hier niets van verhaal in zat, slecht eind, slechte opnamen vecht scenes, slecht acteerwerk, zoveel scenes in het donker dat je je eraan gaat irriteren, vind ik het ergst wat er met zijn stem is gebeurd. Gewoon niet om aan te horen.
Jammer, had me erop verheugd, maar helaas het is geen Under Seige ea meer.
1 ster voor de redelijk mooie dame
sinterklaas
Jammer, had me erop verheugd, maar helaas het is geen Under Seige ea meer.
1 ster voor de redelijk mooie dame
Mercenary For Justice is het medicijn.
SSeagal
Ik zou eerder gaan voor Shadow Man als medicijn, die vechtscene's zijn ouderwets Seagal en zeer cool in beeld gebracht.
black_shadow
Ik heb deze film net gezien en ik moet zeggen dat hij tegenvalt en wat is dat met de stem van Steven Seagal de ene moment is het zijn stem en dan weer niet dat valt echt wel op in deze film.
sinterklaas
Heb Shadowman nog niet gezien dus vandaar..
Shadow Man/ today you die
Zijn de beste films die hij sinds kort heeft uitgebracht vind ik dan. deze film vond ik ook minder het is zo niet steven..
Vecht scenes waren redelijk maar wel zeer slecht in beeld gebracht. de voice over van steven vond ik ook heel erg jammer. en het einde mogt ookwel beter worden uitgewerkt jammer jammer jammer.
Voor de rest ging de film wel hij was niet goed maar ook niet heel slecht op een paar min puntjes na kan ik deze film nog best een 3 geven. veel min puntjes maar zeker ookwel leuke dingen .
Shadow Man/ today you die
Zijn de beste films die hij sinds kort heeft uitgebracht vind ik dan.
Vergeet Mercenary for Justice en Into The Sun niet.
Mescaline
In to the sun was ik idd vergeten ook een zeer goede film.
Mercenary for Justice heb ik nog niet gezien maar ik zag dat die tekoop was op bol voor 10 euro dus ga die over een tijdje maaris kopen
mc ninja
waaro mgebruikt hi jzen echte stem niet?die is veel mooier.zijn films zijun slecht zijn oude zijn gewoon de beste zoals nico,marked for death...
sinterklaas
In to the sun was ik idd vergeten ook een zeer goede film.
Misschien is MFJ wel iets voor je top 10 als je ook van Today You Die houd.(omdat ie van dezelfte regiseur is)
Okdan !
Ik ga die film nu zeker binnen kort in huis halen haha.
Today you die vond ik zeer goed
Cicero83
Ben een groot van van Steven Seagal films, maar dit is echt een waardeloze film. Veel te langdradig en gewoon niet leuk om te zien, zo saai... Een dikke 1
BraCom
Dit is echt slecht, een van de slechste films die ik gekeken heb.
Ben wel een fan van Seagal, maar dit slaat nergens op
jawade
Ik heb die film onlangs beken.
Wie deze thuis heeft moet maar eens opnieuw bekijken of luisteren.
Namelijk de stem van Steven Seagal. Als goed luistert hoor je 80% een valse stem en 20% zijn echte stem in deze film. De valse stem hoor je namelijk nog 5% in de film door andere acteurs gebruikt. De geluidsopname zal voor een grootdeel zijn verloren gegaan ofwel is er iets met Steven. Want zijn gevecht gaat er ook vreemd aan toe als hij vecht lig de andere acteurs op de grond zonder dat hij ook maar iets heeft gedaan zo snel. Anders heeft hij een close-up dat je het niet ziet of hij wel vecht of iemand anders zijn plaats inneemt.
patrick17
Zojuist bekeken en ik moet concluderen dat dit een mindere film is van Steven Seagel.De film opzich gaat het wel maar het is allemaal hetzelfde ''moordtekens'' steeds dat gaat op ten duur ook tegenvallen..Daarbij komt vrijwel weinig actie zit er in van Seagal zelf.. Helaas want had me wel verheugd op een lekkere actie film van Steven.Zaten wel een paar leuke damens bij alleen ze hoorde bij de verkeerden.
2.5 *
sherena
Ik ben een Seagal fan van het eerste uur, maar dit is er een waar ik zelfs erg weinig aan vind.
sinterklaas
Nou, door al die negatieve berichten ben ik uiteindelijk ook wel benieuwt geworden. Heb deze voor maar 7 eurootjes bij de MediaMarkt gevonden en meegenomen en gisteren herzien.
Maar inderdaad, dit is een hele matige Seagal-film met een ondzettend vaag verhaal. Steeds weer dat geleuter over die CTX (omgekeerde van XTC) en Seagal-moves zitten er helemaal niet in. Je ziet alleen maar wat handen. Voor de rest is de Voice Dubbing erg opvallend geworden. Je hoort soms de stem van Seagal, de rest is door een een of andere kettingrokende opa ingesproken. Wat mij ook opviel is dat je in sommige scene's de stem van Seagal en die kettingrokende opa doormekaar heen hoord.
Verder heb ik geen stuntmannen gezien want Seagal deed bar weinig. Hij schoot zelfs niet. Hij liep alleen wat rond en discucieerde wat maar voor de rest niks.
Voor de rest zijn de locaties grauw en vaak donker zodat je er een beetje hoofdpijn van begint te krijgen. De locaties en de decors zijn vaak het zelfte. De Acteurs zijn geheel onbekende Oost-Europezen.
Wel jammer dat ik na Today you Die, Mercenary For Justice en Shadow Man een teleurstellende Seagal-film op mijn bord krijg. Inderdaad omdat Michael Keutsch deze heeft geregiseert. De regiseur van de redelijk noch goede Shadow man. Ik geef om al deze redenen de film een 1,5* omdat ik me er toch af en toe stiekem mee vermaakte. Clementine is en blijft de slechtste.
Usual Suspect
Wat maakt Seagal zich de laatste jaren toch belachelijk...
Kijk deze filmposter maar weer eens, zijn dikke lijf is weer gewoon weggehaald, en zijn kop erop geplakt.

En wat betreft Mercenary For Justice, zeker niet kopen, weer een misbaksel van de bovenste plank.
Ik zal gewoon maar weer kijken naar zijn oudere films, zoals Nico en Under Siege.

Sciencefictionfilm 'Prometheus' van Ridley Scott komt binnenkort naar Netflix

Attack