• 9.378.492 stemmen

Geregisseerd door: Eli Roth

Met onder meer: Lauren German, Roger Bart en Bijou Phillips

Gesproken taal: Engels, Tsjechisch, Italiaans en Slowaaks

Plot Hostel: Part II

"Each year, over 10,000 people in America are killed with firearms. Approximately 2,000 more are stabbed to death. Americans...they have no imagination."

Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een prachtige dame tegen, die bij hen in de klas model heeft gestaan, en ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn...

Jammer dat deze veel op deel 1 lijkt waardoor het verrassingselement er totaal niet was .

Verhaal is gewoon hetzelfde alleen met andere poppetjes .

En de plotwending aan het einde kon mij ook al niet echt verrassen.

Wel zagen de scene's er weer gelikt uit en heb ik me niet verveeld tijdens dit visueel aspect , want een spannend en orgineel verhaal kon ik het niet echt vinden.

Toch nog net 3 *

avatar van davincstyle

davincstyle

Ik vond het een 4 waard, 1 was toch iets beter. Super dat je ook een kijk nam bij het slechte volk.

avatar van march233

march233

Ik vond dit een steen goede film. De sfeer van het oostblok doen de rillingen opkomen.
Alleen is 1 ding niet duidelijk:op een gegeven moment houden die kinderen het slachtoffer tegen in het bos d.m.v. een touw. Daarna komt de baas om het slachtoffer op te halen en daarna moet er 1 kind doodgeschoten worden WAAROM?? het idee is al verschrikkelijk maar ik zie het nut er niet vanook Richard Burgi speelt heel erg goed wat een freak!

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Dit sloeg natuurlijk helemaal niets op en is zowat een directe kopie van de eerste. Die beoordeelde ik toen nog met een krappe voldoende, al zat dat bij een herziening wel eens ook slecht kunnen uitpakken voor Hostel, want na dit te zien, wat een ongeïnspireerde bagger. Een drama, ramp, sloeg he-le-maal nergens op. Geen verhaallijn, helemaal niets. Pure troep. 0,5.

avatar van dijkieR

dijkieR

march233 schreef:

ik zie het nut er niet van in????????

zie jij in de hele film iets van logica terug dan
of denk je echt dat er in slowakije die dingen gebeuren
hij deed dat met dat kind als waarschuwing voor de rest

maar ff terug komend op deze film,het was idd net of je deel 1 weer zat te kijken.
dit deel voegt echt niks toe aan de eerste.
en de spaarzame horror momenten zijn aardig maar niet noemenswaardig vind ik.
al met al 1*
ik von t maar niks.
echte low budget film leek t wel.

avatar van Zuzuu

Zuzuu

dijkieR schreef:

ik zie het nut er niet van in????????

zie jij in de hele film iets van logica terug dan

of denk je echt dat er in slowakije die dingen gebeuren

hij deed dat met dat kind als waarschuwing voor de rest

dit deel voegt echt niks toe aan de eerste.

en de spaarzame horror momenten zijn aardig maar niet noemenswaardig vind ik.

al met al 1*

ik von t maar niks.

echte low budget film leek t wel.

Waarschuwing voor wat. Niet dat ze zullen veranderen in engelen. Ik ben het overigens eens met march233, het heeft geen nut.

avatar van march233

march233

Zuzuu schreef:

dank je Zuzuu. dacht dat diekinderen de grootste baas hielpen om het vluchtende slachtoffer tegen te houden met een touw en stenen en krijgen naar mijn idee stank voor dank

avatar van Mr. i-jen

Mr. i-jen

Redelijk belabberde film, had veel meer in kunnen zitten.

Het is gewoon EXACT een kopie van de 1e en hierdoor weet je precies wat er gaat gebeuren:S

Verder was het enige wat opviel die scene in het bad, die gewoon gestoord was...

Ik vind dat je een film niet mag afrekenen op voorspelbaarheid, vrijwel alles is al een keer eerder gedaan. Maar bij deze film had ik het gevoel dat ik de film voor de 2e keer keek, omdat hij zoveel op hostel 1 lijkt.

De film was wel leuk om te kijken, maar dit komt meer omdat ik dit soort films leuk vind, dan dat hij echt goed is, kan me goed voorstellen dat je deze film niets aan vind...

avatar van dijkieR

dijkieR

march233 schreef:

ze waren boos omdat ze geen dollar hadden gekregen en alleen maar van die smint noepjes kregen aangeboden door die grietjes.
in deel 1 werd toch al wel duidelijk dat die kleine schoffies niks met die moorden te maken hadden.
en toen zaten ze ook om snoep te schooieren toch.
werden ze ook kwaad dat ze niks kregen.

avatar van morrie

morrie

snap niet dat mensen deze minder erg vonden dan de 1e.

vond deze stukken bloederiger en goorder dan de 1e.

naargeestige film.

avatar van RodneyS

RodneyS

Best vermakelijk, spannende film. Niet zo heel veel ranzige stukken, maar als ze er waren, waar ze ook goed ranzig! Goeie opvolger.

Heel aardige film!

De sfeer was vooral wel lekker duister en ziek.

Voorts is er ook een hoop op af te dingen (niet orgineel, totaal achterlijk beeld van Europeanen, kopie van de eerste etc) maar dat interesseert me niet zo veel. Ik ben niet zo'n heel erge kritische filmkijker.

Ik vond bijv. het acteerwerk prima (of laat ik het zo zeggen: er viel me niet op dat het slecht zou zijn ofzo).

Het gaat me om het entertainment en ik heb er een plezierig 1,5 uurtje aan beleefd, klaar.

Die scene met die super mooie sadistische rijpe MILF in dat bad en die zeis.....

Ik vind die scene zelfs wel enigsinds.... opwindend

Max en Joep schreef:

Ik ben niet zo'n heel erge kritische filmkijker.

Aha.

psycholamp schreef:

Aha.

wat "aha"?

Max en Joep schreef:

wat "aha"?

Halloween 2007....

Max en Joep

doe eens niet zo lullig.

• 1960 berichten

Sorry was niet lullig bedoeld. Ik dacht dat je de humor er wel van kon inzien.

Max en Joep

gedurende mijn kruistocht voor Algemene Rob Zombie Waardering is er louter en alleen plaats voor bittere harde strijd

2 sterren van Desperate HouseWives spelen mee.Een zeer mooie film met mooie beelden.

avatar van timp

timp

Werkelijk een waardeloze film, met relatief weinig actie. Met andere woorden een flinke tegenvaller. Zonde om hier tijd aan te besteden!

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Peter Jackson noemde zijn Cabin Fever een briljante horrorfilm waar de fans al jaren op hebben gewacht. We hebben het over Eli Roth, de man die zelfs een shortfilm over fruit, Rotten Fruit, in een bloedbad laat uitmonden. Zowel zijn Cabin Fever als Hostel waren grote horror successen. Regisseur Ti West brengt volgend jaar het vervolg op Cabin Fever uit, het vervolg op Hostel komt volledig van Roth’s eigen hand. En dat is een interessant gegeven als je kijkt naar Roth’s verfrissende benadering van het horrorgenre. Van te voren kun je bij deze film als kijker al behoorlijk twijfelen of de film gewone uitmelkerij is of nog een leuk trucje van Eli Roth. De Nederlandse bioscopen hadden er echter geen vertrouwen in en zo is Hostel Part II een straight-to-video release geworden.

Lees deze review hier verder: http://www.moviemotion.nl/content/review/5023/Hostel_Part_II_Creatief_sadisme.html

• 1960 berichten

Deel 1 is net wat leuker, vooral qua sfeer. Maar niettemin een lachen filmpje dit. Ik moet wel zeggen dat ik dat naakte wijf met die afgehakte kop een leukere filmposter vond dan deze nepchirurg.

avatar van Roseicollis

Roseicollis

ik kan ZIEKEN op deze film wat ik wil

maar 1 ding wat de makers van de serie wel moet nageven is

.................hun weten teminste waneer KLAAR KLAAR is !!!!

integenstelling tot de makers van SAW !!!!

avatar van AVM

AVM

Zieke martel film zonder inhoud. Dikke vette nul.

avatar van brucecampbell

brucecampbell

AVM schreef:

Zieke martel film.

Dat weet je toch vooraf?

AVM schreef:

Zieke martel film zonder inhoud. Dikke vette nul.

Zo ziek was hij toch niet.

Een paar doden.

avatar van AVM

AVM

Yep, dat weet ik ook wel, alleen ik ben neit tegen geweld in een film, zolang het maar gepaard gaat met een goed verhaal-boodschap en bij Hostel, zowel deel 1 als 2 , heb ik dat niet kunnen ontdekken. Veel meer lijkt d boodschap 'menselijk leven is gewoon zoiets als vlees rijp voor de slachtbank'.

avatar van extasis

extasis

flauw zwak onnozel dwaas overdreven over the top pff, ik kan nog honderd synoniemen bedenken voor dit misbaksel, was meer een halve idiote voorspelbare komedie dan een degelijke horrorprent.....

uimelkerij!! 0.0 *

avatar van jeroencafeine

jeroencafeine

heb deze film net op blu ray gekeken (mn allereerste eerste film in HD!!) en ik moet zeggen dat t er verbluffend mooi uitzag! Alles is zoveel gedetailleerder dan op gewoon dvd!!

nu even over de film: ik vond t wel een 'leuke' film, ik ben niet vies van een beetje bloed in een film, maar met die penis gingen ze net iets te ver vond ik. verder net als in deel 1 niet echt een verhaal, maar dat is ook niet de essentie van de film...

toch 3,5* voor de origineel bedachte en mooi uitgewerkte martelscenes

avatar van blablabla89

blablabla89

Deel 1 was veel bloederiger en ranziger, terwijl Eli Roth in een interview juist zei dat dit deel het dubbele was van deel 1. Dat zeker niet maar evengoed erg goed. 4 sterren.