Genre: Actie / Thriller
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 28 april 1988
Plot Death Wish 4: The Crackdown
"This time it's war!"
De architect Paul Kersey uit Los Angeles heeft het gehad met geweld en wil niets liever dan een rustig leventje leiden. Wanneer een dochter van een vriend aan een overdosis overlijdt ziet hij geen andere keus dan een oorlog aan te gaan met drugsdealers.
Paul Kersey
Randy Viscovich
Nick Franco
Vince Montono
Jordy
Als dit het deel is waar mensen in plastic worden gewikkeld om ze zo te laten stikken (HOEI! spoiler!) heb ik deze gezien
- 2062 stemmen
Death Wish 4 is gewoon veel beter dan die standaard aktiefilms van tegenwoordig. Het slechte akteerwerk van Bronson maakt de film komisch. Ik moet hem vanavond kijken.
Sjan
Ik moet hem vanavond kijken.
Van wie? Degene die je tot het kijken van deze film dwingt is een sadist.
- 2062 stemmen
Mijn zus en ik zijn al jaren die-hard Death Wish-fans. Ik ga liever naar de hel dan dat ik deze film moet missen.
- 2062 stemmen
Ik kan eigenlijk echt niet begrijpen dat Death Wish 4 maar 1,52 staat, terwijl het een steengoede film is.
Diesel
Als je nou zei dat je de film amusant vind zou ik het nog enigzins wel begrijpen maar steengoed?
Van het acteerwerk tot het script en van de montage tot het clichèmatige verhaal.... alles, maar dan ook werkelijk alles (!) aan The Crackdown zuigt big time.
- 2062 stemmen
Steengoed is hij niet idd, maar wel zeer vermakelijk.
Pacino88
Zeer vermakelijk Death wish vehikel,alleen deze oogt echt het goedkoopste van de 5,dit moet ik snel eens op dvd zien,maar is samen met deel 5 het minste deel.
Wel een schitterend onvoorspelbaar einde,hoe abrupt ook.
Waku
Nederland heeft een type Bronson nodig!!
Genoeg tuig om op te ruimen hier in dit land.
Maar ik draai door..

Death Wish 4 is simpelweg meer van het zelfde tov
delen 1, 2 en 3.
Het gaat om het geweld, niet meer en niet minder.
sinterklaas
Ik ga liever naar de hel dan dat ik deze film moet missen.

sinterklaas
Gister deze gezien. Ik vond deze ook goed.
De 66 jarige Bronson doet het nog goed in deze film en de sfeer is nog steeds het zelfde. Het verhaal slaat opnieuw weer nergens op maar Bronson en de harde actiescenes maken de film goed. Die scene op de olieveld bv en die in die rolschaats baan. Ik heb gelachen bij die scene dat die politie auto op de kop vloog deze keer niet ondploft, wat wel bij de vorige 2 delen gebeurt. En waarom ondploft ie niet? Juist, omdat bronson erin zat.
Weer een geslaagde DW-film. Hopelijk komt deel 5 nog op dvd.
4,0
Captain Pervert
Ik ga liever naar de hel dan dat ik deze film moet missen.

Popeye Doyle
Redelijk goede film, alleen vele (afknappers) zoals het goed kunnen zien van de body double van Bronson, het slechte acteerwerk van Bronson en de toch wel slechte montage.. Ondanks dat alles toch 3,5* vanwege de vele actiemomenten.
djkoelkast
Heerlijke Bronson film dit!
Lekker dom wegkijken naar slechte actie, en dat maakt het goed.
dvdfreak123
weer een goeie film in de reeks maar toch net iets minder als deel 3
Ook weer vermakelijk. Niks super, dit is zelfs denk ik een mindere, maar het keek wel aardig weg. Bronson blijft goed in zijn rol als wreker.
Iets beter dan de vorige twee delen is dit vierde deel uit de Death Wish reeks. Over een iets actievoller boegje gegooid en zowaar een klein beetje uit de toon. Uit de Cannon-koker kwamen destijds voornamelijk gewelddadige actiefilms van bedenkelijk niveau. Gemiddeld.
lykathea
Na een aantal jaar eindelijk weer eens herzien.
Hilarisch hoe dik 't anti-drugs statement er bovenop ligt, maar ondanks dat een vermakelijke actiefilm. Het blijft Bronson hé...
steventje
Vond dit geen slechte film voor CB.
Hij blijft er voor zijn leeftijd goed uitzien en is de ideale wreker.
Heb me weer geamuseerd bij deze film. Op naar nummer 5

1982

Death Wish
1974

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

De Bruit et de Fureur