'n Beetje Verliefd (2006)
Genre: Komedie
Releasedatum: 14 december 2006
Bekijk via NPO Start Plus
Bekijk via NLZIET
Plot 'n Beetje Verliefd
De zestigjarige tuinder en weduwnaar Thijs (Ad van Kempen) wordt door zijn kleinzoon Omar (Yes-R) gekoppeld aan de levenslustige Jacky (Geert de Jong). De komst van deze nieuwe dans- en levenspartner roept de ergernis op bij zijn dochters Vonne (Plien van Bennekom) en Aafke (Tjitske Reidinga), die beiden zelf nogal gefrustreerd door het leven gaan. Omar op zijn beurt is verliefd op de Turkse Meral, maar haar broer zit het liefdesgeluk tussen het tweetal in de weg. Hij geeft pas toestemming voor een relatie als Omar van hem wint bij een partij olieworstelen. De cirkel is rond als opa Thijs, die vroeger worstelkampioen was, hiermee zijn kleinzoon Omar kan helpen.
neo
Leuk interview!
Ben wel benieuwd naar de motivaties van de 0.5 stemmers...
Quido
Ach, er zijn er genoeg die op voorhand een lage score uitdelen omdat Yes-R erin meedoet. Daartegenover staan er een boel die een hoge score uitdelen omdat hij in de film speelt.
TimD
Of die het gemiddelde gewoon omlaag wilde gooien.
Of omdat het ''een nederlandse film is'' en veel mensen dan ook al een oordeel hebben zonder hem gezien te hebben.
De mogelijkheden zijn eindeloos.
Wouter666
yes-r, wat moet je er toch mee, hier ga ik op voorhand al geen geld en bandbreedte in steken.
Wassup !
BoordAppel
Dat hij een erg matige rapper is wil nog niet zeggen dat hij niet kan acteren.
Stephan
Met bandbreedte steek je sowieso je geld in verkeerde zakken...
hinie
Lijkt me dit...is dat... ga hem eens gewoon eerst kijken voordat men je oordeel velt over deze film!
En het is niet eens interesant voor andere om te lezen, dat je hem niet wil gaan zien.
Je wilt hier graag een mening lezen over een film die wel gezien is en niet die je niet wil gaan bekijken!!!
by_the_way
wat een walgelijke film lijkt met dit zeg.
Ja echt he, lekker boeiend dat het hem walgelijk lijkt.
raymon
staat op 8 in de box office, niet het succes denk ik waar Martin koolhoven en de producent op zaten te wachten.
Wouter666
Dat hij een erg matige rapper is wil nog niet zeggen dat hij niet kan acteren.
sure, hij wordt van de straat geplukt, beetje rappen, nooit acteerles en kan gelijk acteren, tis geen Ricky Gervais
neo
Er zijn anders behoorlijk wat mensen die vanuit muziek op acteerwerk overgingen en het absoluut niet verkeerd deden.
Quentin
Bowie, Sinatra, Wahlberg .... en dan toppers als Whitney Houston, Beyonce, Madonna, J-Lo, Ice Cube, Ice-T, Eminem, 50 Cent & Frank Stallone
?
Quentin
[off-topic] Eminem speelde zichzelf ... zie hem geen andere rol spelen, Ice Cube heeft maar een fatsoenlijke rol gespeeld; Three Kings, de rest was rotzooi [/off-topic]
De Puritein
Magere start ''n Beetje verliefd'
Uitgegeven op maandag 18 december 2006 om 19:15:31
print in printvriendelijk formaat email dit bericht aan een vriend
(Novum) - ''n Beetje verliefd' kent een moeizame start. De feelgoodfilm van regisseur Martin Koolhoven is binnengekomen op de achtste plaats van de Nederlandse box office, de lijst van twintig films met de hoogste omzet. In het openingsweekeinde bracht de film een kleine honderdduizend euro op.
Magere start ''n Beetje verliefd'
De nummer één, 'Casino royale', was in zijn vierde week goed voor bijna een half miljoen euro. 'Plop in de stad', een andere Nederlandse nieuwkomer, bracht dit weekeinde niet meer op dan 36 duizend euro en staat op de twaalfde plaats.
De Amerikaanse productie 'The holiday' met Cameron Diaz, Kate Winslet en Jude Law scoorde een stuk beter en kwam in de eerste week binnen op de derde plaats. De romantische komedie liet de bioscoopkassa's rinkelen met een opbrengst van bijna 370 duizend euro.
In de film ''n Beetje verliefd' spelen onder anderen Yes-R, Plien van Bennekom en Ad van Kempen een rol. Vorig jaar regisseerde Koolhoven 'Het schnitzelparadijs'. Binnen elf dagen hadden meer dan honderdduizend bioscoopgangers de avonturen van de Marokkaanse afwashulp gezien, waarna de productie werd bekroond met een Gouden Film.
[Copyright 2006, Novum]
Eerste weekend is acceptabel. Geen gigahit, maar flop slaat nergens op. De film blijft overal staan; hier en daar zelfs meer vertoningen.
Stephan
Totaal misplaatst leedvermaak puritein...
Hoe was de serieuze pers hierover eigenlijk?
Quido
Wat een zielig "nieuws"bericht weer ... staat weer vol fouten of domme redenaties.
TimD
Ik zie niet wat er mis is met dat bericht.
cornelis
Vind het wel meevallen, echter, bedenk dat box office resultaten aan interpretatie onderhevig zijn. Het gaat om de relatie verwachting-resultaat. Als men had verwacht The Holiday te verslaan, dan is dit een tegenvaller. Maar dat was dan ook niet een erg realistische verwachting. Wilde men meedraaien met de blockbusters dan is dit resultaat niet teleurstellend.
Nu al spreken van een flop is voorbarig en onterecht.
Quido
Bovendien is het appels met peren vergelijken om de opbrengst van een film die met 2 of 3 keer zoveel kopieën draait te vergelijken met de opbrengst van deze film. Ze kunnen zich beter bij het screen-average houden om een beeld te geven, stuk objectiever. Ik vind de opening zeer redelijk (zeker gezien de hoeveelheid concurrentie) en denk dat ie uiteindelijk zelfs winst maakt (met een budget van ongeveer acht ton).
Daarnaast is die nieuwe Plop-film geen Nederlandse film.
hinie
Net goed dat hij flopt. Deze film verdiend niet anders. Wie betaalt nou voor voor die lul van en Yes'r[/quote]
Wat een kinderachtige uitspraak..

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

De Marathon