'n Beetje Verliefd (2006)
Genre: Komedie
Releasedatum: 14 december 2006
Bekijk via NPO Start Plus
Bekijk via NLZIET
Plot 'n Beetje Verliefd
De zestigjarige tuinder en weduwnaar Thijs (Ad van Kempen) wordt door zijn kleinzoon Omar (Yes-R) gekoppeld aan de levenslustige Jacky (Geert de Jong). De komst van deze nieuwe dans- en levenspartner roept de ergernis op bij zijn dochters Vonne (Plien van Bennekom) en Aafke (Tjitske Reidinga), die beiden zelf nogal gefrustreerd door het leven gaan. Omar op zijn beurt is verliefd op de Turkse Meral, maar haar broer zit het liefdesgeluk tussen het tweetal in de weg. Hij geeft pas toestemming voor een relatie als Omar van hem wint bij een partij olieworstelen. De cirkel is rond als opa Thijs, die vroeger worstelkampioen was, hiermee zijn kleinzoon Omar kan helpen.
Quentin
Zag gister een fragment, hij speelt niet echt een rol... hij is gewoon zichzelf.
De eerste Stills van de film zijn gepubliceerd.
Leuk initiatief, maar die achtergrond kan dus echt niet hé...
Simon Smith (crew films)
Hey, eindelijk toegevoegd. Ik vind eigenlijk dat Geert de Jong als actrice moet worden vermeld, want die is geweldig.
Goeie titel, trouwens, van de film, uit publicitair oogpunt. Ben benieuwd of het liedje ook in de film zit.
Mug
Nee, 'Meral forever' [zo heet het meisje waar Yes-R in de film verliefd op is aldus verschillende bronnen...]
hinie
Waar kun je die zien dan?
Mooie poster trouwens.....
D-ark
Ziet er eigenlijk best aardig uit. Een Nederlandse film om naar uit te kijken
hinie
Erg suffe trailer.
Wie kan hier om lachen?
De NL comedy is formulewerk met voorspelbare multi-culti saus geworden.
Quentin
Aiiii, ben het eens met kapp. Yes-R bevestigd nogmaals zijn status: vervelend en ongetalenteerd neefje van de grootste multi-culti etter.
neo
Je zou er haast aan gaan wennen dat Nederland een multi-culti land is... Vind het wel erg leuk, fijne wisselwerking tussen van Kempen en Yes-R lijkt mij.
Hi-Tek
Vind de trailers opzich best te pruimen. Die multi-culti saus begin ook ik een beetje vervelend te vinden, maar dit lijkt me wel een aardig filmpje. Yes-R speelt niet eens zo slecht.
Berichten verplaatst naar Film > Genres en landen > de NL multiculti komedie
Macmanus
Ziet er weer eens suf uit. Zag ik daar nou een boer in de rivier fietsen na het zien van een rood slipje? Verder wel een mooie manier om succes veilig te stellen.
Laten we hopen dat die man met de gele handschoen gaat doen wat ik hoop dat hij gaat doen.
Dat is volgens mij het enige wat een film als deze nog kan redden.
ToNe
De boel is al ingevet, dus...
Redlop
Ik heb 'Shouf Shouf...' en 'Schnitzel' aan me voorbij laten gaan, vanwege een vaag vooroordeel (lees verhaal Kos), dat me beschermt om ze te gaan zien.
Ervan uitgaande dat in een trailer een paar hoogtepunten van de film te zien zijn, heeft mijn vaag vooroordeel gelijk gehad.
VMBO-onderbroekenlol scoort weer bij een groot publiek wat misschien de meest verontrustende achterliggende strekking van dit soort gedoe is.
Dat is volgens mij het enige wat een film als deze nog kan redden.
LOL
xangadix
Zie ik het nou verkeerd, of heeft Koolhoven zijn hart verpand aan flauwe komedies..?

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

De Marathon