Genre: Komedie / Actie
Duitsland / Verenigde Staten
Geregisseerd door: George Gallo
Met onder meer: Antonio Banderas, Meg Ryan en Colin Hanks
Plot My Mom's New Boyfriend
"His mom is dating his suspect. Let the surveillance begin."
Henry Durand (Colin Hanks) is een jonge FBI-agent die op een nieuwe zaak wordt gezet. Hij moet zijn libertijnse moeder (Meg Ryan) en haar nieuwe vriend Tommy (Antonio Banderas) bespioneren, omdat zij mogelijk betrokken zijn bij een kapitale internationale kunstzwendel.
Marthy Durand
Niko Evangelatos
FBI Chief Conrad
Enrico the Chef
MARCUS CORVUS
Bagger. Sla deze film rustig over.
Het verhaal is matig/cliche, slechte 'humor' en af en toe is de film gewoon niet interessant en irritant.
Toch nog een punt voor Antonio de clown.
wwelover
Mwah mwah film. Het verhaal is niet echt super orgineel en ook niet echt leuk uitgewerkt.
De humor in de film is ok, maar het is niet zo dat je echt hard moet lachen.
Grootste telleurstelling vind ik Meg Ryan,die vond ik echt heel slecht.
Maar Antonio Banderas maakte toch behoorlijk veel goed. Geweldige gast met topaccent:p
GGG
Inderdaad bagger. Wat een waardeloze humorloze matige cliche film! Laat maar lekker aan je voorbij gaan...
Zonde dat Antonio geen betere scripts kiest...
Mrgoooo
Ik vond hem wel aardig, Meg Ryan was soms een beetje overdreven qua humor maar verder is het wel een leuke film.
Kun je gerust kijken.
blessing
vond het een leuke film. heb er nie veel over te zeggen een verdiende 3
Chromeo
Verschrikkelijke film. Ik had het gevoel dat ik naar een goedkope Disneyproductie aan het kijken was. Was gewoon op de cast afgegaan in mijn filmkeuze, maar viel dat even tegen!!! Als dit een thriller moet voorstellen...
Redelijk onderhoudende film met een Meg Ryan die na vele plastische ingrepen op een uit gescheten erwt begint te lijken.
lindakroes
Actie????? Thriller?????
Meer gewoon een komedie, maar wel erg leuk!
Raffael77
Idd. Ze ziet er niet echt leuk meer uit. Ook van die bolle jukbenen zoals helwegen. Zo heet ze geloof ik lol.
Ik vond de film eigenlijk best saai. Die zoon van haar was net zo slecht.
tal1b
uit gescheten erwt begint te lijken.
hahaha dit moet ik zien
evwi
Ik vond het (wel) erg leuk. Tuurlijk, verhaal lijn is dun en personages ook,maar hallo het is een komedie.
O, ik zie nu dat hij als Actie/thriller te boek staat...NOT!
Het is een komedie ! erg hele leuke
hinkie
Film is geen topper. Vond Collin Hanks niet echt uitkomen als FBI-agent en zoon. Ook beetje ongeloofwaardig als je weet dat ergens ingebroken zal gaan worden (alleen niet wanneer), de complete beveiliging ligt te slapen!?
Toch is ie ook niet heel slecht, kijkt leuk weg en Antonio Banderas is inderdaad wel leuk om in deze film te zien.
kanjertje
Inderdaad zeker geen topfilm.
Maar toch wil ik hem aanraden want bij moment heel leuk, amusant en lachen geblazen.
Wedden dat er je ook van kan genieten ?
lonerfr
heb helemaal krom gelegen om Meg Ryan...
wat een clown is dat geworden...jammer hoor...vond het altijd een leuk vrouwtje om te zien...nu zit je naar The IT deel 2 te kijken..
bah!
Jason28
Het viel mij idd ook op dat Meg Ryan een behoorlijke clownbek heeft gekregen, duidelijk te veel botox. Had absoluut niet nodig geweest, erg zonde.
Op zich best een leuke film, beetje standaard. Ik vond die italiaan nog het grappigst eigenlijk.
jodokus
Geweldige film
ik heb er echt van genoten en mijn vrouw ook
we zijn het er over eens dat smaken echt verschillen
maar dit is geen bagger
nici257
De film ging opzich wel, heb hem wel afgekeken. Maar kan niet zeggen dat dit een gigantische topper is.
Maar als je hem graag wilt zien gewoon kijken hoor want hij is ook weer niet slecht
Fryce
Erg matige film ..snap niet helemaal waarom Antonio steeds maar weer van dit soort stomme rollen op zcih neemt. En waarom heeft Meg Ryan zich zo laten plastisch chirurgeren? Misschien dacht ze zo een kans te maken voor de rol van joker in the dark knight? wie weet.....misschien had iemand haar moeten vertellen dat die gespeeld word door een mannelijk figuur. Over de inhoud valt eigelijk niet zo heel erg veel te vertellen, verhaal is al meerdere keren in ietwat andere en over het algemeen betere kleuren en geuren verteld. Erg standaard en amerikaans ....... jammer
Moffin
Uberslecht! Niet komisch en een zwakke verhaallijn... Aanrader voor hersenloze mensen!
twistie
Zo zonde van Meg, ze had altijd iets van een grote knuffelbaarheid, maar helaas nu meer , nu kan ze mee met griezelfilms of sprookjes waar heksen in voor komen.
Verder is de film best leuk, geen thriller (dat slaat alleen op het gezicht van Meg).
Kortom, je kan deze film gerust kijken,maar kijk uit dat je niet verslikt wanneer Meg voor het eerst langs komt op je scherm !
jojo63
Heeft Meg nu ook al haar lippen laten opspuiten ? Jammer zo'n mooie vrouw en dan met die sukkel van een Banderas. Ik had er meer van verwacht. Zo in de trailer leek het nog wat, ze had van mij nog wel even de dikke moeder mogen blijven. Ook die zoon was eigenlijk gewoon watje.............dus gewoon een andere film kiezen om echt te lachen.
jpbols
Geen topper maar entertaining, Antonio Banderas doet het leuk, ik schrok idd ook even van Meg Ryan.
mvdb1982
Inderdaad geen topper, maar wel de moeite waard om eens te bekijken.
VierkanteOogjes
Aaaaahrgrggrhh!! Wat is er met die smoel van Ryan gebeurd? Ziet er niet uit! Terwijl ze echt een mooie vrouw is..euh...was dus.
Film onder de maat, is al boven door iedereen beschreven.
tal1b
meg ryan is idd niet meer wat het is geweest, qua uiterlijk dan.
het acteren is hetzelfde gebleven, maar past op een of andere manier niet meer bij haar.
ik hoop niet dat ze met botox blijft rommelen, dat zou ddodzonde zijn.
daarentegen was het leuk om selma blair aan het werk te zien.
verder is deze film 13 in een dozijn, slappe hap, heb de film toch maar afgekeken.

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Derailed
Drama / Thriller, 2005