• 9.374.478 stemmen

My Mom's New Boyfriend (2008)

Komedie / Actie | 97 minuten

Genre: Komedie / Actie

Oorsprong: Duitsland / Verenigde Staten

Geregisseerd door: George Gallo

Met onder meer: Antonio Banderas, Meg Ryan en Colin Hanks

Plot My Mom's New Boyfriend

"His mom is dating his suspect. Let the surveillance begin."

Henry Durand (Colin Hanks) is een jonge FBI-agent die op een nieuwe zaak wordt gezet. Hij moet zijn libertijnse moeder (Meg Ryan) en haar nieuwe vriend Tommy (Antonio Banderas) bespioneren, omdat zij mogelijk betrokken zijn bij een kapitale internationale kunstzwendel.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Marthy Durand

FBI Chief Conrad

Enrico the Chef

avatar van MARCUS CORVUS

MARCUS CORVUS

Bagger. Sla deze film rustig over.

Het verhaal is matig/cliche, slechte 'humor' en af en toe is de film gewoon niet interessant en irritant.

Toch nog een punt voor Antonio de clown.

avatar van wwelover

wwelover

Mwah mwah film. Het verhaal is niet echt super orgineel en ook niet echt leuk uitgewerkt.

De humor in de film is ok, maar het is niet zo dat je echt hard moet lachen.

Grootste telleurstelling vind ik Meg Ryan,die vond ik echt heel slecht.

Maar Antonio Banderas maakte toch behoorlijk veel goed. Geweldige gast met topaccent:p

avatar van GGG

GGG

Inderdaad bagger. Wat een waardeloze humorloze matige cliche film! Laat maar lekker aan je voorbij gaan...

Zonde dat Antonio geen betere scripts kiest...

avatar van equisist

equisist

wereldfilm....5 sterren

avatar van Mrgoooo

Mrgoooo

Ik vond hem wel aardig, Meg Ryan was soms een beetje overdreven qua humor maar verder is het wel een leuke film.

Kun je gerust kijken.

avatar van blessing

blessing

vond het een leuke film. heb er nie veel over te zeggen een verdiende 3

avatar van Chromeo

Chromeo

Verschrikkelijke film. Ik had het gevoel dat ik naar een goedkope Disneyproductie aan het kijken was. Was gewoon op de cast afgegaan in mijn filmkeuze, maar viel dat even tegen!!! Als dit een thriller moet voorstellen...

avatar van stinissen

Redelijk onderhoudende film met een Meg Ryan die na vele plastische ingrepen op een uit gescheten erwt begint te lijken.

avatar van lindakroes

lindakroes

Actie????? Thriller?????

Meer gewoon een komedie, maar wel erg leuk!

avatar van Raffael77

Raffael77

stinissen schreef:

Idd. Ze ziet er niet echt leuk meer uit. Ook van die bolle jukbenen zoals helwegen. Zo heet ze geloof ik lol.

Ik vond de film eigenlijk best saai. Die zoon van haar was net zo slecht.

avatar van flyer

flyer

aardig niet meer en niet minder

avatar van tal1b

tal1b

stinissen schreef:

uit gescheten erwt begint te lijken.

hahaha dit moet ik zien

avatar van evwi

evwi

Ik vond het (wel) erg leuk. Tuurlijk, verhaal lijn is dun en personages ook,maar hallo het is een komedie.

O, ik zie nu dat hij als Actie/thriller te boek staat...NOT!

Het is een komedie ! erg hele leuke

avatar van hinkie

hinkie

Film is geen topper. Vond Collin Hanks niet echt uitkomen als FBI-agent en zoon. Ook beetje ongeloofwaardig als je weet dat ergens ingebroken zal gaan worden (alleen niet wanneer), de complete beveiliging ligt te slapen!?

Toch is ie ook niet heel slecht, kijkt leuk weg en Antonio Banderas is inderdaad wel leuk om in deze film te zien.

avatar van kanjertje

kanjertje

Inderdaad zeker geen topfilm.

Maar toch wil ik hem aanraden want bij moment heel leuk, amusant en lachen geblazen.

Wedden dat er je ook van kan genieten ?

avatar van lonerfr

lonerfr

heb helemaal krom gelegen om Meg Ryan...

wat een clown is dat geworden...jammer hoor...vond het altijd een leuk vrouwtje om te zien...nu zit je naar The IT deel 2 te kijken..

bah!

avatar van Jason28

Jason28

Het viel mij idd ook op dat Meg Ryan een behoorlijke clownbek heeft gekregen, duidelijk te veel botox. Had absoluut niet nodig geweest, erg zonde.

Op zich best een leuke film, beetje standaard. Ik vond die italiaan nog het grappigst eigenlijk.

avatar van tovertje86

tovertje86

1 ster, wat een saaie film zeg.

Na een half uur uitgezet

avatar van jodokus

jodokus

Geweldige film

ik heb er echt van genoten en mijn vrouw ook

we zijn het er over eens dat smaken echt verschillen

maar dit is geen bagger

avatar van nici257

nici257

De film ging opzich wel, heb hem wel afgekeken. Maar kan niet zeggen dat dit een gigantische topper is.

Maar als je hem graag wilt zien gewoon kijken hoor want hij is ook weer niet slecht

avatar van zillion078

zillion078

Goede film!!!!

avatar van marion22

marion22

Aardige romantisch comedie. Leuk op DVD.

avatar van Fryce

Fryce

Erg matige film ..snap niet helemaal waarom Antonio steeds maar weer van dit soort stomme rollen op zcih neemt. En waarom heeft Meg Ryan zich zo laten plastisch chirurgeren? Misschien dacht ze zo een kans te maken voor de rol van joker in the dark knight? wie weet.....misschien had iemand haar moeten vertellen dat die gespeeld word door een mannelijk figuur. Over de inhoud valt eigelijk niet zo heel erg veel te vertellen, verhaal is al meerdere keren in ietwat andere en over het algemeen betere kleuren en geuren verteld. Erg standaard en amerikaans ....... jammer

avatar van Moffin

Moffin

Uberslecht! Niet komisch en een zwakke verhaallijn... Aanrader voor hersenloze mensen!

avatar van twistie

twistie

Zo zonde van Meg, ze had altijd iets van een grote knuffelbaarheid, maar helaas nu meer , nu kan ze mee met griezelfilms of sprookjes waar heksen in voor komen.

Verder is de film best leuk, geen thriller (dat slaat alleen op het gezicht van Meg).

Kortom, je kan deze film gerust kijken,maar kijk uit dat je niet verslikt wanneer Meg voor het eerst langs komt op je scherm !

avatar van jojo63

jojo63

Heeft Meg nu ook al haar lippen laten opspuiten ? Jammer zo'n mooie vrouw en dan met die sukkel van een Banderas. Ik had er meer van verwacht. Zo in de trailer leek het nog wat, ze had van mij nog wel even de dikke moeder mogen blijven. Ook die zoon was eigenlijk gewoon watje.............dus gewoon een andere film kiezen om echt te lachen.

avatar van jpbols

jpbols

Geen topper maar entertaining, Antonio Banderas doet het leuk, ik schrok idd ook even van Meg Ryan.

avatar van mvdb1982

mvdb1982

Inderdaad geen topper, maar wel de moeite waard om eens te bekijken.

avatar van VierkanteOogjes

VierkanteOogjes

Aaaaahrgrggrhh!! Wat is er met die smoel van Ryan gebeurd? Ziet er niet uit! Terwijl ze echt een mooie vrouw is..euh...was dus.

Film onder de maat, is al boven door iedereen beschreven.

avatar van tal1b

tal1b

meg ryan is idd niet meer wat het is geweest, qua uiterlijk dan.

het acteren is hetzelfde gebleven, maar past op een of andere manier niet meer bij haar.

ik hoop niet dat ze met botox blijft rommelen, dat zou ddodzonde zijn.

daarentegen was het leuk om selma blair aan het werk te zien.

verder is deze film 13 in een dozijn, slappe hap, heb de film toch maar afgekeken.