• 9.378.664 stemmen

Met onder meer: Clive Owen, Monica Bellucci en Paul Giamatti

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Releasedatum: 11 oktober 2007

Plot Shoot 'em Up

"Just another family man making a living."

Mr. Smith (Clive Owen) ziet op straat hoe een hoogzwangere vrouw wordt belaagd door schietende mannen. Hij helpt bij de bevalling en belandt in het vuurgevecht, waarbij de moeder wordt gedood. De daders, die banden lijken te hebben met enkele politici, bleken het op de baby voorzien te hebben. Aan Mr. Smith de taak om deze vervolgens te beschermen, met behulp van een prostituee die hij van vroeger kent en in staat is om de baby borstvoeding te geven.

avatar van marsie030

marsie030

Ik heb deze film na 50 minuten uitgezet, wat een draak. Ik heb niets tegen actiefilms maar dit was echt ver over de top. Wat ik wel mooi vind zijn de kleuren in deze film, erg fraai gedaan. Daarom een halve punt meer.

avatar van chris444

chris444

Tjah tis idd wel erg overdreve , vooral het stukje met die parachute vind ik erg erg nep.....

Maar voor de droge humor tussedoor toch nog 2.5 ...

avatar van crazy-turk

crazy-turk

ik heb de film gezien hij is beetje overgedreven maar wel mooi gemaakt hij krijgt van mij 3.5

avatar van #7926

#7926

Ik vond het echt geniaal. Helemaal over de top, alles 10x uitvergroot. Cheesy punchlines, compleet onrealistische shoot-outs en een held die alles overleeft. En die baby was echt te vet.

Vette humor, vette actie, vette soundtrack. Meer moet een man niet willen. 4 sterren. 1 van mijn favorieten van 2007.

avatar van Tony Montoya

Tony Montoya

Geweldig! Alles ontzettend overdreven en soms ook bikkelhard. Poeh.., Monica Bellucci..lekker!! Paul Giamatti ook goed. Minpuntje de parachutescene.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Tony Montoya schreef:

Vanwaar dan je middelmatige cijfer?

avatar van bisse

bisse

pff lange zit deze film waar het gewoon saai wordt van de flauwe humor en dezelfde actiescenes die de hele tijd worden herhaald. Belluci zag er ook nog eens lelijk uit in deze movie. 1ster

avatar van Duuckje

Duuckje

en ga dan door naar 1:45, dit stuk is gewoon gejat uit once upon a time in mexico...., alleen dan was het bij once upon a time in mexico wat minder 2008

avatar van Edu

Edu

Wat een matige film. Bij het begin sprak me de film aan, maar een of andere manier vond ik de actie erg van hetzelfde steeds en begon daar geiriteerd aan te raken. Ik heb ook de film halverwege gestopt, omdat het met niet echt boeide. 2,0 ster voor het begin

avatar van notsub

notsub

Het is de ongelofelijke actie en de absuditeit die ik leuk vond in deze film. Je moet dit wel met een korreltje zout of twee nemen, anders hou je jezelf voor de gek. Het is totaal onrealistische actie wat hier wordt voorgeschoteld, maar wel leuk dus. Het verhaal is ook al totaal over de top. Ik heb een half puntje inbegrepen voor de muziek van Motorhead en AC DC. Iets serieuzer kan ik toch beter waarderen.

avatar van Skeleton

Skeleton

Prima actie film met juist vooral veel actie! En het verhaal is opzich ook nog niet eens zo heel slecht bedacht.

avatar van aphexfreak

aphexfreak

Minder goed dan Crank, maar heeft zeker wel zijn charme.

Paul Giamatti vind ik eigenlijk niet zo leuk hier, en ook Clive Owen lijkt niet echt op zijn plaats.

Maar goed, de actie is wel aardig met goede creatieve vondsten af en toe.

Het einde is trouwens geweldig.

2.5 *

avatar van desteven007

desteven007

Ik heb de film gezien,

inderdaad soms een beetje overdreven,

met die parachutes ja,

maar als je van schiet scénes houdt is dit een aanrader.

avatar van Ramie

Ramie

Erg goed/origineel, 90 minuten lang knallen!

Maar je moet het wel kunnen waarderen.... de actie is (express) erg 'over de top' maar daardoor, vind ik, erg leuk.

Leuke humor (veel wortels... en verwerkingen uit andere films) en lekker absurd.

Het verhaal is niet hoogstaand (ook niet slecht) maar dat is zeker geen minpunt omdat de film er niet op teert.

3,5 tot 4*

avatar van Luc_Beijers

Luc_Beijers

een te overdreven actiefilm. Het verhaal is niet echt geloofwaardig.

avatar van MichaelMadsen

MichaelMadsen

marsie030 schreef:

Ik houd juist niet van actiefilms, maar omdat deze film, net als Crank, juist zo over de top is, is ie zo goed.

avatar van nacht

nacht

persoonlijk houd ik ook niet van actiefilms, maar ik vond deze echt heel goed. heel veel actie

avatar van jvdh

jvdh

Vond hem persoonlijk geen topper. Er was idd héél veel aktie in te vinden wat de film dan toch weer boeiend hield. Met de chick Monica Bellucci maakte het de film toch wat 'mooier'. Het was geen topper maar viel er dan ook niet bij in slaap.

avatar van Davidita

Davidita

Deze film is echt super wreed! De humor is geniaal en telkens als je denkt "ok meer over de top kan niet" doen ze het gewoon weer

De "you know what i hate" stukjes zijn ook super! Je moet deze film geen minuut serieus nemen.

Als je een lage score geeft en zegt "niet geloofwaardig" / "niet realistisch" moet je toch even bij jezelf nagaan hoe je beoordeeld hebt... tuurlijk is hij niet realistisch de toon daarvoor word als ik de 1e minuut gezet.

Maja gewoon geweldige film.

avatar van john kruger

john kruger

Davidita schreef:

Maja gewoon geweldige film.

Prima recensie

avatar van kaleknikker

kaleknikker

paradis schreef:

slechte film zeg, geen verhaal en flauwe humor. misschien leuk voor pubers onder ons.

wat kan je zeuren zeg!!!!

de bedoeling van de film is juist dat hij overdreven is en denk je dat regisseurs net zo dom zijn als jij?

ik niet,

het is gewoon een lekkere bloedspattende actie-film!!

een 4.5***

avatar van PUTJE69

PUTJE69

Een fantastische film die erg "over the top" ging. Je moet wel houden van het gerne maar ik heb mij kostelijk geamuseerd !

avatar van Reticulated

Reticulated

Lekkere vermakelijke actie film, heb me geen moment verveeld bij deze film.

avatar van Theunissen

Luc_Beijers schreef:

een te overdreven actiefilm. Het verhaal is niet echt geloofwaardig.

HaHaHa wat een belachelijke opmerking "Het verhaal is niet echt geloofwaardig". Had je dan iets geloofwaardigs verwacht van deze actie film ? De titel zegt al meer dan genoeg over deze film.

Deze film is net zo geloofwaardig als jouw favoriete "Lord of the Rings" films. Ze staan namelijk alle 3 in je top 10 en ook nog eens op plaat 1,2 en 3. En dat vind je waarschijnlijk wel geloofwaardige films ????????

avatar van Waku

Waku

Niet de stijl film waar ik van houd.

Het is supersnelle actie en gefilmd in een eveneens moordend tempo.

Dat het niet realistisch is wordt na 2 minuten kijken wel duidelijk.

Maar dit is niet altijd noodzakelijk voor een vermakelijke film avond.

Echter kon deze "Shoot 'm UP"mij niet boeien door de nerveuze manier van filmen.

avatar van stampertje71

stampertje71

Niet eens afgekeken wat overdreven allemaal.

Alleen maar schieten -schieten en nog eens schieten.

Voor degene die niet van een verhaallijn houden oke!

avatar van Ramsteen

Ramsteen

Theunissen schreef:

haha wat een naargeestige argumentatie om te verwijzen naar iemands anders top-3 Er staat toch nergens dat hij LOTR 1,2 en 3 op die plek heeft staan omdat ze zo geloofwaardig zijn?

avatar van Ramsteen

Ramsteen

Heb de film even bekeken. Leuke actiescenes, gave humor. Vooral die wortel hele tijd was lachwekkend (bij de eerste wortelmoord al haha). Verhaal eromheen vond ik wel wat minder

3.5

avatar van janhero

janhero

Een soort A-Team. Met het verschil dat hier alleen de tegenstanders geraakt worden.

avatar van Legan

Legan

Een lekkere over-the-top actiefilm die goed wegkijkt. Echter voor een echt goede score mist het gewoon 'body'.

6,5 uit 10 (3,5*)