Genre: Horror / Komedie
Geregisseerd door: Bruce Campbell
Met onder meer: Bruce Campbell en Ted Raimi
Plot My Name Is Bruce
"Fearless! Unstoppable! Ready For His Close-Up!"
Als Jeff Graham per ongeluk het gruwelijke monster Guan-Di wakker maakt, is het hele stadje waar Jeff woont in rep en roer. Ze besluiten om B-film-legende Bruce Campbell, die in zijn carrière al veel monsters en buitenaardse wezens heeft verslagen, te ontvoeren. Bruce denkt vervolgens dat het een grap is van zijn agent voor zijn verjaardag, maar komt al snel tot de ontdekking dat er daadwerkelijk een monster is. En dan blijkt dat de acteur Bruce Campbell niet zo stoer en handig is als de karakters die hij in al die B-films speelt.
Bruce Campbell
Cinematographer
Hack Director
Tiny
as
Nieuwe film van Bruce Campbell met een hilarisch verhaal. Kan niets anders dan heerlijke onzin worden. En met een beetje geluk nog aardig gedaan ook.
Justice4All
Lijkt mij zeker een leuke film, ben benieuwd. Een zogenaamde vervolg op Evil Dead reeks (denk ik), ik zal zeker deze film op mijn verlanglijstje zetten
kArIzMa_TuRk
lijkt mij ook wel een leuke film..
as
Hi-Tek
Geweldig dit, het verhaal slaat echt weer alles. Zijn vorige film wil ik nog graag herzien en met dat beeld in mijn hoofd is er maar één conclusie mogenlijk: ''niet anders dan heerlijke onzin'' aldus as
Poisonthewell
Een volle 10 gemiddeld na 660 stemmen op imdb....waarschijnlijk allemaal fanboys die uit principe 10 stemmen, maar toch, ik kan niet wachten!
Mac Hammer Fan
9,8/10 imdb na meer dan 1100 stemmen. Bijna niet te geloven....
Die moet ik toch eens zien.
Mug
9,8/10 imdb na meer dan 1100 stemmen. Bijna niet te geloven....
Vertaling: de complete Bruce Campbell fanclub maal 3 (dubbele accounts enzo)
mister blonde
Nou ja, de film stelt de fanclub i.i.g. niet teleur. Is toch wat.
Mac Hammer Fan
Vertaling: de complete Bruce Campbell fanclub maal 3 (dubbele accounts enzo)
Nochtans gaat de IMdb er prat op een systeem te hebben van "gewogen" gemiddelde die die dubbele accounts zou omzeilen. Er zijn meerdere films waar het gemiddelde een stuk hoger ligt dan het "gewogen" gemiddelde. Enfin, de toekomst zal het uitwijzen.
Ravenstein
Deze staat zeker op mijn verlanglijst.
Bruce Campbell is altijd een plezier om bezig te zien!
Gitarist187
nog neit maar dat zal binnekort tog wel bekend gemaakt worden... kan echt niet wachten
Iron Maiden
ik woon in amerika sinds kort en dit is triest genoeg 1 van de eerste dingen waar ik aan dacht toen ik daar was.
hij is daar al gewoon uit op dvd, met nederlandse ondertiteling.
helemaal geweldig, bruce campbell blijft mijn held!
Lui (crew films)
lijkt me best een aardige film dit.. helaas maar 1 stem, weet iemand wanneer deze uitkomt? zou het graag willen weten
Nephilim
Release Oktober 2008 blijkbaar. Ben benieuwd lijkt me erg grappig zo aan de trailer te zien
Geraldinho
Trailer gezien op upcominghorrormovies.com en ik kan echt niet wachten tot deze film eindelijk in NL uitkomt!Het verhaal is best wel meesterlijk.Hij denkt geruime tijd gewoon dat hij meespeeld in en of andere horrorfilm,maar is natuurlijk allemaal echt.Levert best wel leuke situaties op denk ik zo maar eens!Zal wel zijn eigen flink op de hak nemen
**Viva la Bruce!!**
Imperial Figure
Jammer dat hij de kettingzaag niet gebruikt in deze parodie film waar hij zichzelf belachelijk maakt (wat hem natuurlijk ook BC maakt omdat hij het kan).
leuke oneliners trouwens met bijv: Your a young mother, but hey a milf is a milf right.
You wanna touch my boomstick ?
geweldig
ralfsjam
wie gaat hem als eerste uitzenden? Zapp of Nickelodeon (op zondag ochtend?) ik snap de humor wel hoor, maar het is en blijft een kinderachtige film! flauw is ie zeker, maar de moeite waard? 2 keer gelachen om wat woordspelingen, de rest was voor de hand liggend.... 2.5 voor de moeite en de zelfspot.
Mr_White
- 2067 berichten
Vooral gemaakt voor de fans van Bruce Campbell, en daar ben ik er toevallig één van. Leuke humor (ja flauw, maar wel briljant) en een hoop zelfspot. Alleen jammer dat de film op het technische vlak zwaar ondermaats is, Bruce Campbell is jammer genoeg geen goede regisseur en dat haalt deze film toch een beetje omlaag.
CenobiteNL
ben echt benieuwd, ben bruce campbell fan, dus moet deze toch echt wel ff checken... THIS IS MY BOOMSTICK!!!!!
FillumGek
'Guan-Di is his name'
Bruce Campbell was fantastisch in de Evil Dead trilogie. BC zorgde voor heel wat vermaak met zijn droge acties en pakkende oneliners. Voor de fans lijkt een parodie op hemzelf dan een vanzelfsprekend succes.
In deze film speelt Bruce Campbell zichzelf, een B-acteur die gek wordt van z'n eigen pauperfilms en die gevangen lijkt te zitten in het filmwereldje. Ondertussen wordt een vredig dorpje wakker geschud door een vloek. Guan-Di is wakker en zal er alles aan doen om de tofoe te beschermen! Een belachelijk verhaal dus, wat goed past in de stijl van de film.
Vanaf het moment dat ik Guan-Di zag wist ik al meteen dat je 'horror' weg kon laten. Af en toe een onthoofding, maar daar hield het helemaal mee op. Waar Evil Dead nog wel eens spannend was, draait het hier echt om de komedie. De acteerprestatie en aanwezigheid van Campbell was erg genietbaar. Zelfs zo genietbaar dat de rest erbij verbleekte. In de waan dat alles om hem heen geacteerd zou zijn steelt hij echt de show met tal van hilarische grofgebekte oneliners. BC zoals we hem kennen.
Minpunt waren eigenlijk een paar scenes waar Bruce niet in zat. Puur omdat Bruce de film in zijn eentje draagt. Het happy end was trouwens ook hilarisch! Een film die iedere BC fan gewoon moet zien, dan zal je niet teleurgesteld worden.
barcam
'Guan-Di is his name', dit liedje blijft nog door mijn hoofd spoken.
Zeer grappige nonsens en origineel verhaal.
Aanrader.
snautzi
Jezus wat is dit een kut film!
Het is een Louzie verhaal en de effecten stammen terug uit de jaren 80! Ik heb me kapot gelachen om het acteer werk, script effecten enz.
Bruce Cambel is voor mij nu echt van de baan! Ik heb zeer zeker genoten van de evil dead reeks en zelfs het spel op de xbox maar deze film slaat echt nergens! Echt een afrader of je moet echt van dit soort belachelijk over amerikaanse humor houden.
CenobiteNL
heb me heel goed vermaakt met deze film,
heb me echt rotgelachen om de foute opmerkingen, had hem toch wel iets nepper verwacht qua special effects, is echt beter als verwacht.
dus 4 sterren voor deze geweldige film

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten