• 9.376.808 stemmen

Alternatieve titel: Rest Stop: Dead Ahead

Geregisseerd door: John Shiban

Met onder meer: Deanna Russo, Jaimie Alexander en Joey Mendicino

Plot Rest Stop

"The First Stop on the Road to Hell"

Jess zit achter het stuur. Nicole zit naast hem en aan het eind van de weg zien ze het betoverende Hollywood liggen. Wanneer de gevluchte geliefden bij een verlaten rustplek pauzeren, verdwijnt Jess. En iemand anders komt te voorschijn, iemand met zijn eigen krankzinnige gedachten over plezier. Met allerlei gereedschap als boormachines en nietapparaten. Allerlei gereedschap om in het nabijliggende woud te gebruiken..of op mensen.

avatar van Alinam202

Alinam202

Ben vol verwachting naar deze film gaan kijken, begon leuk maar werd heel snel langdradig, mijn conclusie een slechte in elkaar gegooide horror, waar het geld duidelijk meer besteed is aan de special effects die opzich wel aardig waren maar meer smerig als angstaanjagend. De lokaties daar is duidelijk op bezuinigd, weinig variatie. Kortom een slechte film, sla deze over als je betere dingen te doen hebt, zonde van je tijd.

avatar van Skuller

Skuller

Tegen alle verwachtingen, vond ik deze film juist wel goed. gisterenavond gekeken en hij is me 100% meegevallen. natuurlijk zitten er hier en daar wat gaten in het verhaal, maar hij was op sommige punten toch ook erg sterk. en zelfs spannend. vooral het kat en muis spelletje.

natuurlijk doet de dame in kwestie domme dingen, maar dat doen alle rondborstige dames in horror films, dus dat kan je deze dan ook niet kwalijk nemen.

En Jaimie Alexander vond ik zeer sterk acteren zelfs. ik vond haar angst heel realistisch overkomen. en ze is natuurlijk ook nog eens een plaatje om naar te kijken.

Het enige echte min punt in deze film vind ik dat het mij niet echt helemaal duidelijk is, wat die mensen in de RV nou met het geheel te maken hebben. en hoe het komt dat ze het ene moment iemand ziet (meisje in kast) en het volgende moment weg is.

Verder vond ik hem gewoon zeer vermakelijk.

avatar van patrick17

patrick17

Een vage film die op sommige moment ziekelijk maar mooi is Een film waar ik wel van hou.Een misschien te makkelijk verhaal en misschien soms vaag maar je moet een sterke maag hebben.

2.5 *

avatar van Horrordude

Horrordude

hele rare film, weer zo'n horrorfilm waarmee je aan het eind met 3000 vragen zit... Net zoals creep ook al zo'n film

avatar van Smith

Smith

Een echte tussen neus en lippen door film noem ik het maar, eentje waar ik niet voor naar de bios zou gaan. Aardige film met goede spanning, alleen je kunt er aan afzien dat het budget niet bijster hoog was. Het moment met de afgebeten vinger, is voor mij toch wel het mooiste moment van de film. Jammer was dat de film zich te lang op dezelfde plek afspeelde.

Heb me wel vermaakt met de film op een luie dinsdag avond op de bank. Geef 'm 2 en halve ster

COCOA_BROVA

te traag, slecht geacteerd, slecht verhaal, slechte dialogen, leuke horrorscenes, toch wel vermakelijk

avatar van _Daan_

_Daan_

Leuke film... had van mij nog wel iets erger gemogen.. 3,5

avatar van Gehenna

Gehenna

Het had zomaar een goede film kunnen zijn als de acteerprestaties niet zo beroerd waren. Vooral die kale politieman, ongelooflijk zo slecht. Desondanks heb ik me wel vermaakt, al had het wel wat ranziger gemogen. 2.5*

avatar van melanie178

melanie178

Tja......rare film....op zich niet slecht maar vreselijk vaag. Acteerprestaties zijn inderdaad om te huilen, zeker die van de agent...om je kapot te ergeren

avatar van nerovats

nerovats

Slechte film. Geen begin, geen eind, met ook nog eens niets ertussen. Paar goede horror stukjes maar verder toch vooral saai, en irritant.

avatar van Gwendoline

Gwendoline

Hahahaha. Joey Lawrence speelt hier in. Hij speelde vroeger een broertje in de serie 'Blossom'. Ik kon de rest van die saaie film alleen maar denken: "Wow"!

Maar voor de rest was het een slecht film. Maar dat zijn bijna alle horror's van tegenwoordig.

avatar van The_Game

The_Game

Deze film kon mij niet zo boeien. De horror stukjes waren wel erg goor, maar dat is ook het enige pluspunt. Verder was het tamelijk slecht geacteerd en was het verhaal ook niet wat. Het is een beetje te vergelijken met het verschikkelijke Hostel, maar dan net iets beter.

aleksa

Waarom is deze film zo slecht?

Ten eerste waren de acteurs zo ontzettend slecht,acteren kunnen ze niet. De ateerprestaties van de motoragent zijn gewoon te te triest voor woorden. De dialogen tussen de acteurs waren bagger, met name de dialogen tussen de motoragent en Nicole zijn niet om aan te zien.
De freaky familie had in de film totaal geen toegevoegde waarde. Deze hadden ze er beter uit kunnen laten.
Vervolgens was de film totaal onlogisch, Nicole blijft de hele tijd in en rondom het huisje, ook al is die freak telkens een hele tijd weg. Je zou zeggen:maak dat je wegkomt!
Dan die motoragent, komt aan bij een totaal overstuur Nicole ,vraagt wat er is gebeurd en hoe hij haar acternaam spelt..... hij wordt overreden en wordt vervolgens door nicole een heel end meegesleept naar die openbare toiletten, de onzinnige dialogen tussen die twee zijn gewoon belachelijk. Om vervolgens na een hoop geklets tegen nicole te zeggen dat zij zijn pistool moest pakken uit zijn holster omdat die freak er weer aan kwam met zijn truck. Kom op zeg, een beetje een normaal iemand had gelijk dat wapen gepakt nadat de agent werd aangereden, hetzij uit zichzelf of op aanraden van de agent omdat hij zelf niet meer kon doen. Totaal onlogisch...
Het einde sloeg al helemaal nergens op, die freak rijdt recht op haar af, zij gooit die molotov cocktail naar de auto toe, de auto vliegt in brand en maakt een draai van 180 graden en ontploft. Vervolgens draait ze zich om en staat hij voor haar. Kan het nog slechter, bagger!

ik wilde het een 1* geven maar bedenk me dat dit toch te veel van het goede is, een 0,5* is genoeg voor dezeonlogische flutfilm.

FillumGek

Wat een bullshit allemaal. Nicole is zo ongelofelijk dom dat het gewoon pijnlijk wordt, zoals hierboven al is verteld.

En hoevaak hebben we al een gekke familie, enge man in oude kar, tiener verdwaalt op afgelegen plek enz. Niet leuk meer, kom met iets nieuws! En 90 minuten lang kijken naar een wijf die op een parkeerplaats loopt te ouwehoeren blijft niet boeien!

En was er ook duidelijkheid over waarom ze de mensen zich had verbeeld (?). De agent en Tracey waren opeens weg. Bullshit!

avatar van ralfsjam

ralfsjam

waarom kraken zoveel mensen deze film af? zou wel eens willen weten welke ze dan wel goed vinden. ik vondt hem nog zo slecht niet! acteurs waren redelijk tot goed, en de omgeving en sfeer was ook best te pruimen. heb kaskrakers gezien die vele malen slachter waren!

FillumGek

Dan wil ik ook wel eens weten welke kaskrakers jij slechter vond. Films als Texas Chainsaw Massacre, Jeepers Creepers en Wrong Turn waren echt stukken beter.

avatar van Haraldinio

Haraldinio

Ik heb de film net gezien.. maar hoe komen mensen erbij dat het een slechte film is met slechte acteurs. Ik vond het een leuke Horror film met de gebruikelijk klote eind. Ik geef de film een 4

aleksa

waarom deze film wordt afgekraakt? lees mijn mening over de manier hoe Nicole en die agent zich gedragen in de film, gewoon niet realistisch.

Als mij zoiets zou overkomen had ik bijvoorbeeld al gemaakt dat ik weg kwam, die freak was heel vaak weg met zijn truck, kans genoeg om bv het bos in te vluchten bijvoorbeeld??In ieder geval zou ik niet meer rondhangen in op het parkeerterrein.
Een politieagent die eerst wordt overreden, honderden meters meters wordt weggesleept en pas na een hele tijd zegt dat Nicole zijn pistool moet pakken????
Wel eens de reality serie Cops gezien en hoe snel agenten een wapen trekken als ze in gevaar zijn?
De film zuigt qua verhaal gewoon aan alle kanten

Inderdaad waren Wrong Turn,Jeepers Creepers 1 en 2 en Texas Chainsaw Massacre vele malen beter. Ik zou daar Wolf Creek aan toe willen voegen!

FillumGek

Wolf Creek helaas nog niet gezien.

avatar van Doom

Doom

Rest Stop is de zoveelste horror, maar gelukkig ook de zoveelste horror die erg vermakelijk is. Het verhaal is aardig, maar natuurlijk niet origineel. Er wordt namelijk veel gejat van films als The Hitcher en Hostel. Daar komt bij dat ook deze horror wel weer zijn clichématige gebeurtenissen bevat. Het is gewoon jammer dat je mijlenver van te voren ziet aankomen dat de agent wordt overreden. En zo zijn er nog genoeg voorbeelden op te noemen.

Gelukkig is Rest Stop verder wel erg geslaagd. Het verhaal is bijvoorbeeld, zoals al eerder gezegd, vrij aardig en bevat het een (voor mij) onverwachts einde. Eindelijk weer eens horror waarbij de moordenaar het overleeft. Heerlijk, dat willen we zien! De martelingen zijn verder natuurlijk erg gruwelijk. De moorden zijn hard en best origineel. Ook is het een pluspunt dat de moordenaar een klein mysterie blijft.

Rest Stop is gewoon de zoveelste vermakelijke horror met een paar gruwelijke scènes. Heerlijk toch? In ieder geval beter dan die suspense troep.

ps: Schitterende poster.

aleksa schreef:
Waarom is deze film zo slecht?

ff op imdb gekeken aleksa?

nee, jij wel dan?

haha, ja

het is dat je dingen opsomde die daar ook precies stonden..

niks verkeerds mee bedoeld hoor, ben het helemaal met je eens

aleksa

aaah ok nu snap ik m nee ik heb niet op imdb gekeken, als ik zelf geen mening kan bedenken over een film dan schrijf ik gewoon niets.Aan de ene kant wel toevallig maar enigszins ook wel een beetje logisch, meerdere mensen delen dezelfde mening over de film.

avatar van deStef

deStef

middelmatige horror film. Gelukkig is niet alle horror absurd slecht, er zijn inderdaad wat uitschieters, en deze zit tussen het troosteloze (satanic, the graveyard, boo!, boogeyman etc.) en het goede in. Het is zeker geen 0,5* waard, want wat moet je die andere troep dan geven?
Ik heb me eigenlijk niet geergerd aan sommige slechte stukken (idd, die auto die over die agent scheurt ) en ik vond het eigenlijk best spannend. Maar toch zit je je in dit soort films af te vragen waarom zo een persoon niet de bossen in vlucht en in een struikje gaat schuilen voor een paar dagen, dan heb zo'n psycho echt wel de moed op gegeven om je te vinden.
Maar ja, zo denk ik dan. krijgt van mij een 2,5 of 3.
doe toch maar 3 dan.

avatar van Sutherland

Sutherland

Tja, wat moet je hier van zeggen. Natuurlijk geen hoogstaande horror, maar echt slecht vond ik hem ook niet. Natuurlijk zaten er stukken tussen die niks toevoegde aan de film, of waarvan je dacht waarom ze zoiets deed.
De reden waarom zij niet weggaat van die resstop is dat zij een bordje ziet met: volgend dorp 60 miles, of iets dergelijks. Ging ze dat lopen dan kreeg die freak haar alsnog te pakken. Ze had dus geen keuze
Wel vond ik het vaag dat ineens dat meisje uit '71 in de kast en die agent verdwenen waren. Op het einde als dat zwarte meisje in de kast gaat kijken is Nicole er opeens niet meer. Ik denk dat ze dan allemaal al dood waren of zoiets. Ik kan dat niet helemaal plaatsen
En ach, verder is de film wel aardig hoor...

2.5 *

avatar van Edie

Edie

Duidelijk low-budget maar toch erg vermakelijk!

Acteerprestaties niet zo geweldig inderdaad, maar ik heb me nergens lopen irriteren ofzo erom.. De scène met die agent viel ook erg mee en het duurde nooit te lang naar mijn mening..

De portie goor viel wat tegen, maar zoveel meer was er ook niet nodig eigenlijk... De film houd prima stand leunend op het verhaal alleen... Welke wel vrij basic is, paar plotgaten en onlogische acties.. Het goor wat je te zien krijgt is wel netjes in beeld gebracht, ook de "verminkte" Scotty ziet er leuk uit!

Enkele niet verwachte gebeurtenissen, explosies maken het toch best goed... Niet geweldig, wel vermakelijk.

avatar van queenie

queenie

de film ging wel, maar er had meer in kunnen zitten. Vooral het blijven hangen op de locatie is een beetje flauw. Maar ja er zaten wel sommige spannende stukjes in die het goed maakten. 3*

avatar van tjp1994

tjp1994

geen topper, maar wel zeer vermakelijk. zitten wel een boel plot holes in die niet kloppen, maar al met al best eng nu en dan.

avatar van savi_7

savi_7

savi_7 schreef:

Das Heel simpel
De agent en de Killer zijn dood. op de DVD staat een Filmpje over het Freaky gezin in de Camper, en het begint met het begraven van het lijk van de Killer en het filmpje eindigt met de dood de familie door de Killer. Dat verklaart ook waarom de Killer niet in zijn auto zat tegen het einde van de film. Dus iedereen is dood, De Killer, het Campergezin, het meisje in de kast en de agent allemaal dood.

hier hoor ik niemand over is er niemand die het nu echt door had hoe het zat??????????????