The Butterfly Effect 2 (2006)
Genre: Sciencefiction / Thriller
Geregisseerd door: John R. Leonetti
Met onder meer: Eric Lively, Erica Durance en JR Bourne
Plot The Butterfly Effect 2
"Can you change your past without destroying your future?"
Nick en zijn beste vrienden Trevor en Amanda vieren de 24e verjaardag van zijn vriendin Julie bij een prachtig meer. Op de weg terug naar huis krijgen ze een ongeluk en sterven Julie en zijn vrienden. Een jaar later ontdekt Nick dat hij door de tijd kan reizen en probeert hij het verleden te herstellen, met tragische gevolgen voor de toekomst.
Nick Larson
Grace Callahan
Ron Callahan
Malcolm Williams
belgium21
deel 1 schitterend. Deel 2 is echter geen waardige opvolger. Slecht wazig verhaal, totaal niet boeiend. Waarom moesten ze toch de naam van 'the butterfly effect' misbruiken om dit wanproduct op de markt te brengen? De 1,5* die ik gegeven heb is misschien nog te veel.
ziboric
oei, heb ik nu toevallig 2 keer dezelfde film gezien. De nummer 1 vond ik prachtig en ik had deze keer echt gehoopt op een nieuwe storyline. Tevergeefs... Ik ben echt teleurgesteld.
seanpuffy
dit kan toch niet goed zijn een top film namaken met totaal andere acteurs. wie dit gemaakt heeft heeft zelf geen fantasie om een script te schrijven nee hij pikt liever alles van het eerste deel. ik zal nooit of nooit deze film huren of kopen heeel misschien als hij maar 1 euro kost dan nog zou ik twijfelen. ik doe echt geen moeite om deze film te bekijken. dat is echt iets dat ik echt haat. films namaken!!:@
aja kheb het al gezien deze regisseur heeft ook mk2 gemaakt geen wonder dat dit ook slecht is!! domme regisseur ze.
Chriz05
Het eerste deel vind ik nog steeds een prachtige film.
Nou heb ik deel II net gezien, en die heb ik na een tijdje uitgedrukt.
Ze hadden van mij geen deel II hoeven maken.
Na zo'n knaller als deel 1 heb je toch vaak geen goed gevolg.
Hij zal misschien best leuk zijn maar ik hou het bij deel 1.
Ik ga hier ook niet op stemmen, omdat ik hem niet helemaal bekeken heb.
movie*freak
Dit lijkt me een waare flop, komt zeker niet in de beurt van eerste en ik ga hem ook zeker niet kijken.
FutskeDB
Het verhaal komt op hetzelfde neer. Een andere gozers met ongeveer dezelfde gave als Kutcher in deel 1.
Toch vond ik um lekker weg te kijken, helemaal niet zoveel mis mee. Naja, 1 is natuurlijk uber.
Maar ik zou um zeker ff checken als ik jullie was.
FillumGek
Toch wel een meevallertje vind ik. Deel één is natuurlijk een topper en wist iedereen te verrassen. Logischerwijs is hier dan weinig verrassing te bespeuren maar kijkt hij wel gewoon lekker weg. ***
animalkrullie
Deel 1 was een topper en dat maakt het kijken naar deel 2 wel nieuwschierig.
Het werd toch een soort teleurstelling, de film op zich is niet eens zo slecht maar de vergelijking doe je al wel snel.
Het verhaal is wel aardig, de uitwerking vond ik niet bijster goed.
VS60*
Een enorme teleurstelling in vergelijking met deel 1, welke een echte top film is! Deze helaas, zal het bij mij met een 2,5* moeten doen.
HorrorFilms4Life
Deel 1 is een prachtige film, deel 2 lijkt er veel op, maar is zowel als verhaal en als opbouw een stuk minder leuk om naar te kijken. Bovendien is het totaal niet vernieuwend. Maar zeker leuk om de films te kunnen vergelijken.
Bambi18
Hmm.. Deze film vond ik maar matig. De eerste was veel en VEEL beter.
Kisje
Deze film weiger ik om te gaan kijken. Deel 1 was super en op het einde afgerond, ik begrijp dan niet dat ze er nog een vervolg op maken met hetzelfde verhaal.. Wazig
keyser sose
NEEEEEEE WAAROM!!!!
waarom maken jullie er een vervolg op butterfly effect
BIJ films is het zo de tweede deel zuigt altijd
KIJK maar na THE NET and THE NET 2 ik wist amper dat the net 2 bestond gek
Behalve starwars en startrek owhja en Hanibal
Bambi18
Mja het is niet echt een vervolg. Het is gewoon weer een nieuw verhaal, maar met dezelfde 'theorie'. Alleen is deze film 10x slechter, niet meer orgineel en het heeft 't gehalte van een 'scary movie - film'.
Big_bazznizz
Deel een was heel sterk, maar ik vraag me af waarom hier een vervolg op gemaakt wordt. Deze film verlaagt zichzelf naar het niveau van I know what you did last summer op deze manier
xROBIN
Nog niet gezien, maar deel1 vond ik echt super mooi.
Vraag me af of deel2 net zo mooi is..
Pascal A
Het eerste deel was geniaal op een klein foutje na, dit deel is echt heel erg voorspelbaar.
Maar ik heb me wel prima kunnen vermaken.
Spineglass
Heb erg genoten van het eerste deel. tweede deel vond ik echter stukken minder en had er meer van verwacht.
kneuckeretto
Op zich niet echt een hele verkeerde film maar je gaat 'm onbewust toch vergelijken met het eerste deel, die ik veel beter vond.
nailfarmer
Echt een film die bij mij op een TOP lijst komt te staan!
Alleen dan van ALLERSLECHTSTE films ooit gemaakt!
WAT EEN DRAMA! Gaat echt nergens over.......
Wat het met The Butterfly Effect te maken heeft is mij een raadsel.
Score van 0,5 is mij nog te veel.
Mitch!!!
Slecht, slecht, slecht. Een waardeloos kopie van deel 1 waarbij alle diepgang en dergelijke weg gelaten zijn.
Het was telleurstellend...
DeCol
Ik snap niet dat ze op zo'n sterke film een vervolg maken. Op zulke films valt bijna geen vervolg 'goed' te maken. Ik heb hem nog niet gezien maar zal het vast ook niet doen.
joeri15
teleurgesteld. niet eens zo zeer in de film, maar meer in het idee om nogmaals met hetzelfde verhaal te komen maar dan op een hele andere manier.
jammer dat op zo'n topfilm eenzelfde vervolg komt
toch blijft de film leuk om naar te kijken, 3*
Dun vervolg op het redelijke origineel. Degelijk maar wat goedkoop gemaakt- het geheel oogt als een tv-film, met bijpassende van tv weggelopen akteurs. Hoofdrolspeler Lively is best goed, maar hij kan het magere peil van het script niet redden. De climax voel je van verre aankomen en van enige diepgang is absoluut geen sprake. Snel en goedkoop incashen op de naamsbekendheid van het eerste deel? Jawel.
skompie
Je gaat hem automatisch vergelijken met deel 1 en wat dat betreft is deel 2 niet echt meer vernieuwend. Het verhaal vind ik verder ook veel matiger en het is ook vrij voorspelbaar.

The Butterfly Effect 3: Revelations
2009