• 9.377.078 stemmen

Open Water 2: Adrift (2006)

Thriller | 95 minuten

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 7 september 2006

Plot Open Water 2: Adrift

"Fatigue. Hypothermia. Death."

Zes vrienden en een baby vertrekken met een zeiljacht voor een weekend op het Mexicaanse zeewater. Ze hebben het enorm naar hun zin, trekken wat flessen wijn open en besluiten dan even een frisse duik te nemen. Amy, die een serieuze waterfobie heeft, blijft samen met kapitein Dan aan boord. Al snel onderneemt Dan een poging om Amy over haar watervrees heen te helpen en ze belanden ook in het water. Maar Dans goede bedoeling keert zich harder tegen hem dan hij ooit kon vermoeden. In zijn enthousiasme vergat hij de ladder uit te hangen en niemand ziet meer kans om aan boord te komen. De paradijselijke zee is opeens hun grootste vijand, waarin ze machteloos rond drijven.

avatar van stinissen

Slechte films bestaan niet, het kan wel zijn dat de film jou niets deed, wat de 1 niets of in zijn ogen slecht vind kan een ander juist weer wel waarderen.

stinissen schreef:

Dus jij hebt ook helemaal geen 0,5* gegeven?

avatar van stinissen

Ja wel hoor maar dat zijn films die IK NIET goed vind maar andere mensen wel weer goed vinden.

avatar van Leno

Leno

Ga ik een keer naar de sneak en krijg ik dit. Achteraf viel het allemaal wel mee gelukkig. Het vervelende is dat er alle standaard personages inzitten, zoals een hysterische vrouw, iemand met een achtergrond en een kwaadwillend persoon, bovendien doen ze enorm domme dingen.
Visueel is de film wel aardig en de regie is ook niet verkeerd (heeft ook met elkaar te maken). Wel een beetje laf gefilmd wanneer iedereen naakt gaat. Tegen het einde wordt het te sentimenteel, desondanks een best amusante film.

avatar van moviemike

moviemike

stinissen schreef:

Dan bestaan er goede films evenmin, want wat de één juist iets of in zijn ogen goed vind kan een ander daarentegen in geen enkele mate bekoren.

avatar van stinissen

klopt is allemaal persoonlijk.

avatar van moviemike

moviemike

we gebruiken de termen 'goed' en 'slecht' vanaf nu enkel nog in de ik-vorm.

Ik vond 'Adrift' slecht!

moviemike schreef:

we gebruiken de termen 'goed' en 'slecht' vanaf nu enkel nog in de ik-vorm.

Ik vond 'Adrift' slecht!

Dat kan

• 11915 berichten

Had in de Veronica Gids een zeer goeie recensie.

avatar van moustafa

moustafa

2 sterren, middelmatige film, zeer voorspelbaar

Mooie film moet hem nog kijken

avatar van Mesmerize7

Mesmerize7

dat er een deel 2 is gekomen....

avatar van INCTRL

INCTRL

Open Water was toch die film die met een simpele nokia mobiele telefoon camera was opgenomen? En toen je dacht van: wanneer gaat de film beginnen, was ie plots afgelopen? Nou dat beloofd wat voor deel 2!

avatar van newG

newG

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

Hopelijk is deze wel goed, hoewel IK dat zeker nooit zal controleren

avatar van EhvMikey

EhvMikey

dan moet jij eric robert's raptor maar is kijken

volgende...

avatar van stef-x

stef-x

FilmFreakFabio schreef:

Mooie film moet hem nog kijken

Weet ik vaak pas achteraf....

avatar van miracle2

miracle2

weer 95 minuten van mijn leven weggeooid.....

EhvMikey schreef:

geplaatst: 10 augustus 2003

3,5SlaughterKult

geplaatst: 31 mei

En 23 7.5% 10

23 mensen met een 10 op imdb en die vinden hem wel goed.

avatar van sangha

sangha

ik wil echt niet lullig doen tegen mensen die deel 1 goed vonden maar kan iemand mij hier uitleggen hoe het kan dat er een deel 2 is uitgekomen?

• 11915 berichten

Dit is helemaal geen deel 2. Ze hebben alleen de naam gebruikt om meer publiciteit te krijgen. En ik vond deel 1 best grappig.

avatar van sangha

sangha

sorry dat ik het dan zeg maar ik denk dat ze eerder negatieve dan positieve publiciteit krijgen met zo'n titel. maar van de andere kant: publiciteit blijft publiciteit; negatief of positief...

saai niet leuk en deel 1 sloeg ook nergens op

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ik weet niet wat Hans Horn dacht toen hij in de montagekamer was maar dit is een klassiek voorbeeld van pretentieus gerommel. Het via lachwekkende hoeken en vreselijke montage verbergen van een flauw verhaal en een gebrek aan spanning. Wat je in Open Water wel zag, want die was wel spannend. Hier absoluut niet. Personages die zomaar verdwijnen en een einde wat niemand snapt omdat het allemaal te vaag is . En wat een ontzettend lelijke baby

1,5* voor de moeite

avatar van JodyWeistra

JodyWeistra

Nee dit is geen vervolg op open water toch?

Het lijkt me ook geen top film maar toch een aardig filmpje voor op de bank.. of heb ik het mis?

avatar van x_Roxanne_x

x_Roxanne_x

Ik heb deel 1 nog geen eens gezien. Ik vond de voorstukjes al niet leuk, en nu ik dit hier weer allemaal lees, zal ik hier waarschijnlijk ook niet naar toe gaan.

avatar van darkcity

darkcity

Vond het allemaal wel meevallen, lang niet zo slecht als ik had gedacht.

De onbekende acteurs doen het goed, de film weet te boeien en de sfeer is ook goed!

Jammer dat er niet echt spanning aanwezig is, dat de personages soms een beetje ongeloofwaardige ideeen hebben en dat er nogal wat plotholes in zitten.

Naja ik heb me goed vermaakt en het viel me mee, dus dat is ook een plus! 3 steren.

avatar van MaNiAc E

MaNiAc E

Netzo als openwater vind ik deel 2 ook niet erg sterk. Het idee dat je een trapje vergeet uit te zetten.....

Nee voor mij had deze echt niet gehoeven 1.5

avatar van *deborah*

*deborah*

wie kan mij het einde uitleggen, want daar snap ik dus geen reet van..is die amy nou dood of niet?

avatar van darkcity

darkcity

*deborah* schreef:

Amy is niet dood, of Dan dood is weet ik niet, hij ligt daar wel doods, maar einde was sowieso nogal vaag

avatar van elsterno

elsterno

Oh wat vind ik deze film slecht zeg.. 1*, de acteurs.. het verhaal... de uitvoering.. het einde... allemaal