Open Water 2: Adrift (2006)
Genre: Thriller
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 7 september 2006
Plot Open Water 2: Adrift
"Fatigue. Hypothermia. Death."
Zes vrienden en een baby vertrekken met een zeiljacht voor een weekend op het Mexicaanse zeewater. Ze hebben het enorm naar hun zin, trekken wat flessen wijn open en besluiten dan even een frisse duik te nemen. Amy, die een serieuze waterfobie heeft, blijft samen met kapitein Dan aan boord. Al snel onderneemt Dan een poging om Amy over haar watervrees heen te helpen en ze belanden ook in het water. Maar Dans goede bedoeling keert zich harder tegen hem dan hij ooit kon vermoeden. In zijn enthousiasme vergat hij de ladder uit te hangen en niemand ziet meer kans om aan boord te komen. De paradijselijke zee is opeens hun grootste vijand, waarin ze machteloos rond drijven.
Slechte films bestaan niet, het kan wel zijn dat de film jou niets deed, wat de 1 niets of in zijn ogen slecht vind kan een ander juist weer wel waarderen.
- 11913 berichten
Dus jij hebt ook helemaal geen 0,5* gegeven?
Ja wel hoor maar dat zijn films die IK NIET goed vind maar andere mensen wel weer goed vinden.
Leno
Ga ik een keer naar de sneak en krijg ik dit. Achteraf viel het allemaal wel mee gelukkig. Het vervelende is dat er alle standaard personages inzitten, zoals een hysterische vrouw, iemand met een achtergrond en een kwaadwillend persoon, bovendien doen ze enorm domme dingen.
Visueel is de film wel aardig en de regie is ook niet verkeerd (heeft ook met elkaar te maken). Wel een beetje laf gefilmd wanneer iedereen naakt gaat. Tegen het einde wordt het te sentimenteel, desondanks een best amusante film.
moviemike
Dan bestaan er goede films evenmin, want wat de één juist iets of in zijn ogen goed vind kan een ander daarentegen in geen enkele mate bekoren.
moviemike
we gebruiken de termen 'goed' en 'slecht' vanaf nu enkel nog in de ik-vorm.
Ik vond 'Adrift' slecht!
we gebruiken de termen 'goed' en 'slecht' vanaf nu enkel nog in de ik-vorm.
Ik vond 'Adrift' slecht!
Dat kan
- 11913 berichten
Had in de Veronica Gids een zeer goeie recensie.
INCTRL
Open Water was toch die film die met een simpele nokia mobiele telefoon camera was opgenomen? En toen je dacht van: wanneer gaat de film beginnen, was ie plots afgelopen? Nou dat beloofd wat voor deel 2!
newG
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
Hopelijk is deze wel goed, hoewel IK dat zeker nooit zal controleren
EhvMikey
dan moet jij eric robert's raptor maar is kijken
volgende...
stef-x
Mooie film moet hem nog kijken
Weet ik vaak pas achteraf....
dan moet jij eric robert's raptor maar is kijken
volgende...
toch twee mensen met
3,0gremlin gizmo
geplaatst: 10 augustus 2003
3,5SlaughterKult
geplaatst: 31 mei
En 23 7.5% 10
23 mensen met een 10 op imdb en die vinden hem wel goed.
sangha
ik wil echt niet lullig doen tegen mensen die deel 1 goed vonden maar kan iemand mij hier uitleggen hoe het kan dat er een deel 2 is uitgekomen?
- 11913 berichten
Dit is helemaal geen deel 2. Ze hebben alleen de naam gebruikt om meer publiciteit te krijgen. En ik vond deel 1 best grappig.
sangha
sorry dat ik het dan zeg maar ik denk dat ze eerder negatieve dan positieve publiciteit krijgen met zo'n titel. maar van de andere kant: publiciteit blijft publiciteit; negatief of positief...
moviefreak#1
Ik weet niet wat Hans Horn dacht toen hij in de montagekamer was maar dit is een klassiek voorbeeld van pretentieus gerommel. Het via lachwekkende hoeken en vreselijke montage verbergen van een flauw verhaal en een gebrek aan spanning. Wat je in Open Water wel zag, want die was wel spannend. Hier absoluut niet. Personages die zomaar verdwijnen en een einde wat niemand snapt omdat het allemaal te vaag is . En wat een ontzettend lelijke baby
1,5* voor de moeite
JodyWeistra
Nee dit is geen vervolg op open water toch?
Het lijkt me ook geen top film maar toch een aardig filmpje voor op de bank.. of heb ik het mis?
x_Roxanne_x
Ik heb deel 1 nog geen eens gezien. Ik vond de voorstukjes al niet leuk, en nu ik dit hier weer allemaal lees, zal ik hier waarschijnlijk ook niet naar toe gaan.
darkcity
Vond het allemaal wel meevallen, lang niet zo slecht als ik had gedacht.
De onbekende acteurs doen het goed, de film weet te boeien en de sfeer is ook goed!
Jammer dat er niet echt spanning aanwezig is, dat de personages soms een beetje ongeloofwaardige ideeen hebben en dat er nogal wat plotholes in zitten.
Naja ik heb me goed vermaakt en het viel me mee, dus dat is ook een plus! 3 steren.
MaNiAc E
Netzo als openwater vind ik deel 2 ook niet erg sterk. Het idee dat je een trapje vergeet uit te zetten.....
Nee voor mij had deze echt niet gehoeven 1.5
*deborah*
wie kan mij het einde uitleggen, want daar snap ik dus geen reet van..is die amy nou dood of niet?
darkcity
Amy is niet dood, of Dan dood is weet ik niet, hij ligt daar wel doods, maar einde was sowieso nogal vaag
elsterno
Oh wat vind ik deze film slecht zeg.. 1*, de acteurs.. het verhaal... de uitvoering.. het einde... allemaal

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

The Hitcher