Open Water 2: Adrift (2006)
Genre: Thriller
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 7 september 2006
Plot Open Water 2: Adrift
"Fatigue. Hypothermia. Death."
Zes vrienden en een baby vertrekken met een zeiljacht voor een weekend op het Mexicaanse zeewater. Ze hebben het enorm naar hun zin, trekken wat flessen wijn open en besluiten dan even een frisse duik te nemen. Amy, die een serieuze waterfobie heeft, blijft samen met kapitein Dan aan boord. Al snel onderneemt Dan een poging om Amy over haar watervrees heen te helpen en ze belanden ook in het water. Maar Dans goede bedoeling keert zich harder tegen hem dan hij ooit kon vermoeden. In zijn enthousiasme vergat hij de ladder uit te hangen en niemand ziet meer kans om aan boord te komen. De paradijselijke zee is opeens hun grootste vijand, waarin ze machteloos rond drijven.
Open Water 2?
De meest belachelijke vervolgdelen worden dus ook nog steeds gemaakt.
Turkeyloverz
Deel 1 was gebaseerd op waargebeurde feiten, maar dit verhaal slaat echt nergens op.
''In zijn enthousiasme vergat hij de ladder uit te hangen en niemand ziet meer kans om aan boord te komen. ''
Kan het nog zieliger...??
Doom
Wat zou er met de baby gebeuren?
Baby blijft op de boot en wordt wanneer de overige personages zijn opgevreten gevonden door de kustwacht .
Bone*Thugs
Ja inderdaad...hier hadden ze zich de moeite echt kunnen besparen hoor!
Ik vond de hele film geen ruk aan......vond deel 1 al zwaar bagger maar deze is net zo bagger!!
Zeer goed low budget film die de spanning goed weet vast te houden ik heb me ruim anderhalf uur vermaakt met deze film.
Open Water 2 is geen vervolg van deel 1 maar heeft wel het zelfde thema maar ik moet wel zeggen dat deze beter was dan zijn voorganger, een dikke acht dus 4*
Kan het nog zieliger...??
Verhaal slaat wel degelijk ergens, per jaar raken 2500 mensen alleen al in Amerika zo in de problemen ( met de ladder).
Angrod_Pallanén
Ik zat er gister nog aan te denken. Gisteravond liet Discovery weer een "I shouldn't be alive" documentaire zien, dit keer over twee vaders en twee zonen die met een goedkoop vliegtuigje door een storm boven de zee van Cortez vlogen, eenmaal buiten de storm sloeg de motor af en belandde ze in zee. Ze overleefde de crash, maar moesten vechten voor hun leven. Een van de zonen zwemde op wilde gok naar de kust die mijlen verwijderd was. Ruim twaalf uur hebben ze in het water gelegen en allemaal hebben ze het overleefd. Dáár hadden ze een film over moeten maken!
BlueSword
komt ook nog eens in de bioscoop....
nouja, ik zie wel... deel 1 vond ik ''aardig'' spannend.
Doom
Deel 1 ging opzich nog wel. Ik had alleen helemaal nooit verwacht dat er een vervolg werd gemaakt. Onbegrijpelijk ook dat ze het als een vervolg gaan promoten. De delen hebben vrijwel niets met elkaar te maken en ze sluiten niet op elkaar aan. Daarbij is het algemeen bekend dat men negatief tegenover vervolgdelen staat.
Geen slimme move dus.
Waarom oordelen als je de film nog niet hebt gezien en nogmaals het is geen vervolg van open water...........
Doom
Ik heb nergens commentaar op het vervolg zelf. Ik zeg alleen dat het niet slim is om het te gaan promoten als een vervolgdeel terwijl dit helemaal niet het geval is. Geen slimme move qua marketing dus. Dat is alles wat ik zeg.
Klopt maar omdat wij er nu over praten lijkt het misschien juist een goede zet.
Geen slimme move qua marketing dus.
-edit- wat henk zei dus.
zeus
Het is zeker geen vervolg op deel 1. Het verhaal weet je toch op een of andere manier te boeien en ik vond het best spannend tot het einde.
En mensen stop met vooroordelen totdat je de film gezien hebt.
Dikverdiende 4*.
vincentclaesen
Ik ga hem binnen een uurtje zien in de bios. Open Water was afschuwelijk, maar ik zie het verband hiermee niet. OK, ze zitten in het water en worden aangevallen, maar voor de rest is het toch niet hetzelfde ??
De trailer zag er wel super uit
BlueSword
die trailer ziet er wel een stuk beter uit dan open water 1.
savi_7
Heb de making Off hier van op de duitser gezien, een van de actrice's zei dat ze nog nooit z'n goed script had gehad. Dit zegt al iets over de acteurs en het zwakke script.
kom op zeg... de gehele boot met mensen springt in het water voor een iemand ONGELOOFWAARDIG dus
Vooroordelen vooroordelen.....
Esteban
...
? Dan heb je het alvast niet goed begrepen.
just_ray
kom op, hier kan je echt geen 8,50 entree voor vragen. ik zou het niet durven iig
HeatWave
"Open water 2" hahahahaha, wat een lacher.
Het eerste deel was het kijken al absoluut niet waard, op het eerste half uur na dan, en dan hebben ze nog het lef om een 2e deel te maken.
Eén voordeel; de eerste was al zo slecht dat dit ongetwijfeld al beter moet worden, en meestal is met een film-reeks de eerste film altijd de beste.
Te hopen is dat dit 2e deel het trieste nivo van deel 1 mag overstijgen.
"Open water 2" hahahahaha, wat een lacher.
Te hopen is dat dit 2e deel het trieste nivo van deel 1 mag overstijgen.
Vooroordelen vooroordelen...........
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Susan May Pratt? Mijn interesse is gewekt!
Redlop
...per jaar raken 2500 mensen alleen al in Amerika zo in de problemen ( met de ladder).
Da's wel heel erg veel. Bron?
JP
Geen slimme move dus.
Er was indertijd aardig wat buzz over Open Water. Jij vind het misschien geen slimme move, maar je kan niet ontkennen dat deze film nu flink wat meer aandacht krijgt dat wanneer hij niet met Open Water geassosieerd zou worden.
Doom
Ja, daar heb je wel gelijk in JP. Qua pupliciteit misschien wel een goede zet, echter of het de film ten goede zal gaan komen betwijfel ik me. Men gaat het toch zien als het vervolg op het (volgens vele) slechte Open Water.
Even voor de duidelijk. Persoonlijk vond ik Open Water nog aardig vermakelijk.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

The Hitcher
Thriller / Misdaad, 1986