Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
Misantro
Ik kon het niet laten, dit filmpje moeten jullie zien!
Versnelde delen uit PotC2! Hilarisch!
anne J
Die had ik al eens gezien, haha
Maar hij is wel lol ja.
I love youtube.. echt humor wat mensen allemaal posten.
Er staat wel over de 100 sparrabeth filmpjes op, maar ook sparrington is zo humor! (gewoon die woorden intypen bij search, krijg je vanalles)
Uhm, legacy van Jack is heel cool. Ik kan het nou even niet geven,, want de andere pc staat uit (daar staan héél veel links op, haha).. moet je ook maar eens "legacy potc" intypen
(er zijn nou drie delen..)
of uh,, the adventures of commodore norrington,, je kan ook gewoon "norrington" typen ofzo,, moet je maar even zoeken.
jack-sparrow
Ik kon het niet laten, dit filmpje moeten jullie zien!
Versnelde delen uit PotC2! Hilarisch!
dat is zooo slecht.
jack-sparrow
Vind er niets aan, nogal saai eerlijk gezegd
ja
Misantro
Hans Teeuwen doorspoelen is pas grappig.
Die is al grappig op zichzelf!
Misantro
Dat stukje dat ze tonen na de film (na de credits), was dat die hond die op de troon van die kannibalen zat?
jack-sparrow
ja , dat heb ik ook gezien .
ik heb heel die aftitieling gezien en daarna kon je die hond ( met die sleutels ) zien zitten op die troon bij die inboorlingen .
dat was best grappig.maar ik denk niet dat dat iets te maken heeft met deel drie.
Dat dachten we van het aapje op het einde van Deel 1 ook niet
anne J
ja , dat heb ik ook gezien .
ik heb heel die aftitieling gezien en daarna (...).
maar ik denk niet dat dat iets te maken heeft met deel drie.
God, dat heb ik ook 2x gedaan. De aftiteling uitgezeten voor dat stukje na de film. Wij blijven dus zitten en denken, direct komt het he..
Nou, een heel kort stukje..
Ik dacht wel zo van: zit ik híer nou de hele aftiteling voor uit? Maar ja, daarna nog maar een keer gedaan, want het ging wel
Maar ik denk zeker niet dat het iets te maken heeft met deel 3. Want die inboorlingen scene uit de film, die had echt weinig te maken met de film. Het was gewoon voor de lol en de humor, echt veel info zat er niet in, zeg nou zelf. En waarom zou in hemelsnaam een hondje die opperhoofd wordt bij van die natives belangrijk zijn voor de verhaallijn, haha.
En bij 1 voel je gewoon ook meer bij dat stukje na de aftiteling.. Vind ik dan. + het aapje was wel belangrijk in de film. Of, ja. Een grote rol weet je wel
CellieY
Ik vond het toch wel fijn om te weten te komen dat die hond niet vermoord is ofzo,,dat denk je namelijk in de film als ze hem zo achterna rennen, maar gelukkig komt het toch goed
jack-sparrow
Nou, een heel kort stukje..
inderdaad .
ik heb ook 2 keer blijven zitten om dat deel te zien
Angrod_Pallanén
Weet je nog wat de inboorlingen met Jack wouden doen nadat ze hem tot God benoemt hadden? Idd, dat hondje kan nog niet zeker van zijn leven zijn.
CellieY
Misschien willen ze gewoon zeggen dat de hond in deel 3 ook weer terugkomt...
ik denk het haast wel, in tot nu toe beide delen speelde de hond een niet echt heel belangrijke rol, maar hij was wel grappig omdat hij telkens op vreemde momenten er toch weer bij was. En omdat dit een trilogie is, zullen we hem denk ik ook wel in deel 3 terug zien komen (dat zie je wel vaker met trilogiën, dat ze iets grappigs telkens even terughalen bij een andere situatie)
prometida
wat ik niet snap, is dat die piraat. Pff hoe heet hij. Die hoofdrolspeler in PotC1, hij speelde de tegenspeler van Jack Sparrow.. Nou misschien weet iemand wie ik bedoel. Maar dat hij op het einde weer terug komt.
Die piraat die 'waarschijnlijk' in deel 3 meegaat met de bemanning van Jack naar Jack sparrow op zoek gaat.
Maar hij was toch dood? Toen de vloek met die munten was verheft had hij een mes in zijn hart. En toch komt hij terug in 2 en waarschijnlijk ook in 3.
Sorry dat dit een beetje vaag bericht is. maar ik ben zijn naam kwijt
mvdw89
Zijn naam is Captain Barbossa.....
Er zijn al veel theorieen over hoe hij het heeft overleeft maar kijk nog maar eens naar dat stuk in Deel 1. Dan schiet Jack hem neer nog voor de munt in de kist valt. Dit zou dus betekenen dat de vloek nog niet was opgeheven en hij dus nog steeds niet sterfelijk was.
Pieter Montana
Als Jack nog altijd ondood is, zou het mij wel verbazen aangezien er nog al veel nachtscénes in DMC zitten.
ja , en .
het is dan ook een erg donkere maar geweldige film.
en een groot deel speelt zich ook af overdag.
en volgens mij gaat deel 3 net zo donker worden als deel 2.
ja , en .
het is dan ook een erg donkere maar geweldige film.
en een groot deel speelt zich ook af overdag.
en volgens mij gaat deel 3 net zo donker worden als deel 2.
Ik bedoelde hiermee dat DMC veel nachtscenes bevatte en dus ook veel maanlicht. Mvdw89 beweerde dat Jack nog altijd ondood is, dus dat zou dan ook betekenen dat hij bij maanlicht zou veranderen in een skelet.
ah , oke dan.
mvdw89
Heb ik beweerd dat Jack nog steeds ondood is? Lees mijn bericht dan nog eens goed.
anne J
Er zijn gewoon al heel veel theorieën over de terugkeer van barbossa
Ik heb ook een tijdje erover zitten denken en speculeren en weet ik het. Maar ik hield er een paar weken geleden mee op, af en toe nog, dat is wel leuk opzich
. Het kan zoveel zijn, ze kunnen zoveel bedenken. Ik ben heel benieuwd naar dit onderwerp in film drie
Sorry dat dit een beetje vaag bericht is. maar ik ben zijn naam kwijt
Het aapje was ook niet dood in PotC ("Look, an undead monkey!"), dus op de een of andere manier moet de vloek niet opgehoffen zijn...
sangha
het aapje heeft een stukje goud gepakt (zie je na de aftiteling bij deel 1) maar dat wil niet zeggen dat iedereen nog vervloekt is. dat is ook bijna onmogelijk, want zoals pieter montana al zei zitten er veel nachtscènes in de 2e film. ik wil niet zeggen dat barbossa niet weer vervloekt is (het zou best kunnen, al denk ik eigenlijk van niet vanwege de appel die hij op het einde eet). nou ja we komen na 24 mei wel erachter hoe het zit he

jack-sparrow
wie zegt dat doordat dat aapje dat goud pakte en die vloek op IEDEREEN is terug opgeheven .
anders zou jack sparrow in de film( deel 2 ) hebben rondgewandeld als skelet.
alleen dat aapje is terug "ondood " geworden.
dus volgens mij ligt het niet aan dat aapje.
anne J
wie zegt dat doordat dat aapje dat goud pakte n die vloek op IEDEREEN is terug opgeheven .
anders zou jack sparrow in de film( deel 2 ) hebben rondgewandeld als skelet.
alleen dat aapje is terug "ondood " geworden.
dus volgens mij ligt het niet aan dat aapje.
De vloek van het goud geldt: Wie een stuk uit deze kist pakt wordt dus vervloekt, en hij of zij moet weer terugbetalen met zijn of haar bloed + dat goudstuk om de vloek op te heffen.
Bij film 1 waren al die piraten vervloekt, die hebben allemaal een bloedoffer gedaan dan, + alle goudstukken zijn terug in de kist. dus zijn ze niet meer vervloekt.
Op het einde pakt het aapje een goudstuk, ofwel: Hij wordt weer vervloekt. ALLEEN hij. Hij moet dus bloed terugbetalen + alle goudstukken terug.
Als er nog iemand een goudstuk zou pakken moet het bloed van het aapje + van die iemand terug in de kist + de goudstukken om de vloek op te heffen..
Dat is het toch?
Hoe het met barbossa zit staat helemaal los van het aapje die een goudstuk pakt denk ik.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging