Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
goor
het was een leuke film maar af en toe ook wel erg saai ik vond deel 2 leuker daarom staat 2 bij mij ook op 1 ik geef de film een 4.5
JOHNNY DEPP(L)
Ik vond dit weer een goede film, maar hierna moeten ze ook gaan ophouden met de POTC films. Want een triologie is leuk. Maar geen 6 delen, zoals ik hier lees. Ook heb ik gehoord dat Depp wordt wegelaten voor die drie delen. Zijn contact is verlopen.
nou ik denk het niet hoor ,
depp zei zelf dat nog wel meer films wou maken
JoopE
Slechter als de voorgaande delen en vooral veel te lang. De special effects waren wel goed. Depp vond ik de eerste film echt briljant spelen, bij de 2e was het al iets minder speciaal en nu ben ik er echt een beetje op uit gekeken. Meer van hetzelfde vooral. En eigenlijk geld dat ook voor Knightly en Bloom.
cokken
Gabe Walker
nou ik denk het niet hoor ,
depp zei zelf dat nog wel meer films wou maken
Ik wil ook graag profvoetballen maar heb helaas geen contract.. dus dat gaat helaas niet.... dus Depp kan het wel graag willen maar het is niet aan hem of hij het ook daadwerkelijk mag doen.
Uiteraard is dit een hele goede rol van en voor hem, laat daar geen misverstand over bestaan!
de dvd-cover!
hoe kom je daar aan ?
Princ3sss
de dvd-cover!
ziet er tof uit!
heel mooi! wil hem onmiddellijk de 26ste november!
Debra
Ik vind deze dvd-cover toch iets mooier dan die andere..
psycholamp
- 1960 berichten
Heel leuk, hoor, allemaal. Maar zullen we het nu weer over de film hebben ipv. dvd-covers? Die doen wat mij betreft geen afbreuk aan een film, noch zijn ze van toegevoegde waarde (voor de film dan).
Martijnnn
Ok vertel maar wat over de film.
serpico
psycholamp
- 1960 berichten
In het forum bijv. Dit is voor filmrecencies.
(En trouwens, ik moet het toch eerst lezen, voordat ik weet, dat ik dat eigenlijk niet wilde.)
arne66
Ok vertel maar wat over de film.
Jij bent zeker de leukste thuis :S
cokken
Gefeliciteerd, het is je gelukt, we praten niet meer over de dvd-cover!!
Maar over de film praten we nu al helemaal niet meer...
Het zal aan mij liggen, maar ik vind dat een dvd ook bij een film hoort, dus so what? laat ons er over praten, Moviemeter is toch om over films te praten, voor slap geouwehoer weet ik wel andere sites.
Ontopic mensen, deze discussie is NIET nodig, zolang het maar met de film te maken heeft is er toch geen uitlokkende reactie nodig?
Ik vind de cover nog het interessantste van de film
Voor de rest is deze film niet echt een hoogvlieger. Ik heb het altijd jammer gevonden dat na het leuke eerste deel er twee gedrochten op moesten volgen.
Lola3
@JohnWilliams: bron?
PS: er bestaat hier een forum over
Weet iemand waneer deze in de videotheek verschijnt?
Meestal een ½ jaar later wanneer hij in de bioscopen gedraaid heeft: dus zo rond November. En over Deel 4 weet ik nog niks alleen dat er waarschijnlijk 1 gaat komen. Maar dat zeiden ze ook over Jurassic Park 4 en die is er ook nog steeds niet dus...
Princ3sss
Weet iemand waneer deze in de videotheek verschijnt?
Ik heb ergens gezien dat hij te koop zal zijn vanaf 26 november (zal wel kloppen, de vorige pirates was ook rond die datum te koop
JohnWilliams
Sowieso komt de film altijd een ½ jaar later uit dus inderdaad rond de 26e.
keoma
film is goed misschien iets te lang ik blijf de eerste film de beste vinden. 3 filmen van de pirates is genoeg geweest want de verhaallijn is veel te mager aan het worden toch nog 4 sterren
timburton
Ongeloofelijke Kut Film.
Johnny Depp op z'n slechts, want Jezus wat viel mij Depp tegen in deze film. Verbinski had de film veel minder hectischer moeten maken, dan was hij noig wel vermakelijk geweest. Bloom speelt dan weer wel goed, terwijl hij normaal mij er aan doet denken dat apen beter kunnen acteren. De scène waar de Kraken dood op het strand ligt is dan weer wel geniaal, zo'n stukjes hadden ze meer moeten gebruiken in de film. Hoewel deel 1 & 2 allebij meesterwerkjes zijn kan ik deel 3 niet meer dan een 1 geven. Verbinski is van plan een deel 4 te maken, eigenlijk is dat idee nog niet zo slecht. Ik geloof best dat Depp & Verbinski het goed kunnen, maar neem in God's naam de tijd! Trouwens: Als het goed is zal Bloom niet in deel 4 spelen. Disney wilt namelijk besparen in geld.
JohnWilliams
Slaat ook nergens op dat Bloom zoveel vraagt, hoop wel dat Keira weer van de partij is en natuurlijk Barbossa!
i am a killer!
ik heb nog nooit zoon stomme lelijke vent gezien als jack sparrow. ( johhny depp) zijn rol is zo debiel dat als ik naar de WC ga en mijn hoge nood wil drukken ik aan hem denk. dat zeg ik DEPP en dan dept het er ook echt uit. Maar verder is ie wel een aardige man.
i am a killer!
jij blijkbaar ook niet, dan mijn berichten te stalken, als je nou niet stil houdt gebruik ik jou naam om te drukken

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging