• 9.381.114 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

Joshamee Gibbs

Cutler Beckett

avatar van KarinV

KarinV

Weet iemand tot wanneer deze draait? Moet hem nog steeds zien, maar zo weinig tijd. En wil hem perse in de bioscoop zien.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

KarinV schreef:

aangezien dit een gigantische kaskraker is zal dat nog wel even zijn. Deze film draait namelijk nog steeds ten kosten tot andere films heel vaak en in meerdere zalen tegelijk.

avatar van Insania

Insania

sunny schreef:

Waarom vinden veel mensen dat de film slecht is.

Ik vind echt super geweldig. alle drie de films zijn heel goed.

ik kan niet anders zeggen dan dat de film echt super goed is. kan niet wachten op de dvd.

Ik vind het een klotefilm, sorry.

Deel 1 was geweldig,

deel 2 in groot voorstuk voor deel drie.

En ik dacht, nu gaat het komen, deel drie, de grote klapper.

Ik viel zowat in slaap.

De verhaallijn zit ZO anders in elkaar dan in deel 1 (waar je toch vanuit gaat dat het er een BEETJE op lijkt, wat absoluut niet zo is.

Een dikke onvoldoende van mijn kant dus.

avatar van stan

stan

Ik ben het dus helemaal met je eens!

avatar van Big_bazznizz

Big_bazznizz

Een beetje tegenvallend einde van een hele aardige tweede film. Chaotoisch en veel dealtjes en complotten door elkaar heen. mist toch die magie van de andere twee films:(

avatar van gondwana

gondwana

Vond hem betse van de 3, zowel qua verhaal als en voora visueel.

avatar van JooGee

JooGee

Deel 2 Leuk om te zien

Deel 3 Waardeloos een grote chaos, waar gaat het eigenlijk over, snap niets van het verhaal, kon er ook niets van maken

avatar van Kisje

Kisje

Zijn voorgangers waren een pak beter, maar dit was een aardige afsluiter..

avatar van tukkerstein

tukkerstein

JooGee schreef:

Mee eens!

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

JooGee schreef:

Deel 2 Leuk om te zien

Deel 1: Vermakelijke film.

Deel 2: Vermakelijke film (persoonlijk vond ik hem beter dan de 1e)

Deel 3: Grote rommel, niets van de oorspronkelijke charme. Geen vermakelijk film.

avatar van KLah

KLah

Idd. Deel 1 en Deel 2 zijn beter dan de Deel 3. In de eerste twee delen waren het goede verhalen, maar in Deel 3 zit alles door elkaar heen, waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien.

Alleen genoten van de actie. Ik geef em toch 3 ster, aangezien ik een fan bent van de trilogie. Kan best begrijpen dat mensen heb lager waarderen. Maar een 3.64 vind ik persoonlijk wel te hoog voor deze film, dat is zeker!

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Een lekkere afsluiter van de pirates trilogy.

Vermaak van de bovenste plank, waar humor en aktie de boventoon voeren.

Heb gehoord dat ze nog meer delen willen uitbrengen, maar dat lijkt mij niet zo'n goed idee. Laat het hierbij en de trilogy blijft goed.

Vergeleken met de eerste twee delen is dit deel idd de minste maar het blijft een spektakelfilm die boven het gemiddelde uitstijgt.

avatar van Leviathan

Leviathan

Insania schreef:

Ik vind het een klotefilm, sorry.

Deel 1 was geweldig,

deel 2 in groot voorstuk voor deel drie.

En ik dacht, nu gaat het komen, deel drie, de grote klapper.

Ik viel zowat in slaap.

Een dikke onvoldoende van mijn kant dus.

Je vind het een klote film omdat je de grootste verwachtingen van de film hebt, maar wat achteraf toch wat tegenvalt. De film is soms wel wat langdradig verhaal is niet helemaal geweldig, maar toch het acteerwerk en de special effects en nog veele dingen eromheen zijn gewoon geweldig en maakt de film toch nog wel zeker goed te kijken.

DJAY-V

Pirates of the Caribbean, At world's end kom op 26 november 2007 uit op dvd.

je kunt de hele trilogie reserveren op bol.com. daar staat ook de release datum vermeld!

verder.

deel 1: echt een geweldige film! er zit veel onverwachte humor in.

deel 2: ik had meer verwacht van deze film. er zat minder humor en actie in dan bij deel 1 het geval was.

deel 3: top film! laat weer zien waar het verhaal van deel 2 over ging. in het begin tot het midden zette het me aan het denken, van waar gaat dit over? maar uiteindelijk snapte ik alles! en dat vind ik juist goed dat een film je aan het denken zet en er niets voorspelbaar aan is! er zitten mooie effecten in, er komen goed bedachte stunts in voor, en vooral goede muziek! en daarom vind ik deel 3 de beste van de gehele trilogie.

avatar van Lola3

Lola3

Julie schreef:
toen ik de eerste keer de film zag, vond ik het pluspunt vooral weer depp en de special effects
nu heb ik het voor de tweede keer gezien. En eigenlijk vind ik het wel een hele goeie film.
Ik denk gewoon, dat velen zich er een beetje aan storen dat we 'veel moeten nadenken'. van pirates zijn we gewoon om neer te zitten, goed lachen en lekker van de spanning te genieten.
De derde film is veel gecompliceerder dan de voorgangers.
We verwachtten een nieuwe piratenfilm. Maar na een tijdje kun je het niet alleen maar over dat 'piratengedoe' blijven spreken en blijven lachen (en dat is een beetje mijn reactie op dat van 'Asper')
ik verhoog m'n stem...
Ja, daarin ben ik het met je eens maar vond je het ook soms niet té overdreven gewooon vb.wanneer Jack wordt gedragen door ontelbare krabben en wanneer Tia Dalma transformeert in een reus, vooral daarom heb ik de film t.o.v voorgaande delen zo'n lage stem gegeven.

avatar van gideonvdb

gideonvdb

die twee dingen die je op noemt zijn idd wat overdreven alhoewel ik vind het met die krabben nog wel gaan, en wat tia dalma betreft dat was het slechtste stuk uit de hele triologie.

blijft wel een mooie film

heb hierjuist op youtube naar
Deaths Of Pirates Of The Caribbean: At Worlds End gezien
en blijft wel leuk iedereen te zien sterven

Leuk ????????????????
sorry dat ik dit moet zeggen , maar ik heb bijna moeten wenen toen admiral norrington stierf.
ik vond het echt verschrikkelijk ,
hoe kan je dit nu leuk vinden ?

-jack_sparrow- schreef:

Leuk ????????????????
ik vond het echt verschrikkelijk ,
hoe kan je dit nu leuk vinden ?

het is en blijft wel maar een film
het is toch leuk om te zien hoe Lord Beckett, Mercer, Davy Jones en Norrington sterven. oké, soms wel wat droevig. ik was wel wat bedroefd wanneer Davy Jones en Lord Beckett stierven.

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

Kevin13 schreef:

het is en blijft wel maar een film
ja was droevig wanneer de slechte stierven , maar niet wanneer de goeie stierven als norrington of de vader van elizabeth ??????

-jack_sparrow- schreef:

ik vond van niet

de laatste tijd ben ik het kotsbeu dat altijd de goede winnen, daarom was ik ook heel blij wanneer ik dacht dat Jack Sparrow werd opgegeten door de Kraken

avatar van Martijnnn

Martijnnn

ik vind jack sparrow nou niet bepaald een definitie van goed

gideonvdb schreef:

avatar van erkin17

erkin17

DJAY-V schreef:

verder.

deel 1: echt een geweldige film! er zit veel onverwachte humor in.

helemaal mee eens

avatar van Sifra

Sifra

Wat een ballefilm!

ik gaf pirates nog een kans want de eerste beviel me echt helemaal niet.

Maar ook deze keer zat het weer veel te ingewikkeld in elkaar en het was ook echt totaal niet spannend wanneer het spannend zou moeten zijn

En er was 1 karakter die me ZO ENORM irriteerde! bleeeegh die ene zwarte vrouw! die zo aan het eind uitgroeide tot iets groots ofzo

wat een verschrikking voor je zintuigen

maargoed 1 ster voor de moeite + een halve ster voor de enorme fantasie

DJAY-V

de dood van norrington vond ik het mooist! dat komt vooral door het goede acteerwerk van elizabeth tijdens zijn dood!

avatar van Film Pegasus

De eerste uit de reeks was wel leuk. Een avonturenfilm met de piraten. Echt iets dat het kind in je naar boven hiel. Nu het kind boven is wordt het met deel 2 en deel 3 gewoon van kant gemaakt. Deel 2 was vooral kinderlijk met slapstick en echt wel weinig zeescenes voor een piratenfilm. Deel 3 is even erg op alle vlakken. Misschien qua special effects dat het nog wel meeviel, maar alleen daarvoor ga je geen film zien. Men had me nochtans gezegd dat dit deel veel beter was dan deel 2... dus in een zwak moment hem toch gaan zien.

Het verhaal borduurt verder op de 2e film. Wat wil zeggen dat je soms niet direct kan volgen omdat men er gewoon van uitgaat dat je deel 2 gezien hebt. Dat was al wel even geleden, dus sommige zaken moest ik toch diep in m'n geheugen opvissen. Ook blijken ze hier gewoon plotveranderingen aan te brengen enkel omdat een scene gedaan is en men nu toch verder moet met het verhaal. Er wordt zoveel onzin bijgehaald om de film maar te rekken. Je weet op den duur niet meer wie vijand is en wie niet omdat die piraten de neiging hebben om voor zichzelf te kiezen en van partij te wisselen.

En m'n heeft bij Disney na een open familiefilm bij het eerste deel, nu echt wel resoluut gemikt op de tieners. Het nieuwe van Jack Sparrow is eraf, zodat die niet als troef kan dienen voor de film. Er had meer in moeten zitten, maar m'n heeft gedaan wat m'n bij Disney gewoonlijk doet: een sequel maken om de commerciele molen te laten draaien enkel met de originele personages of naam als leidraad. Verhaal is niet nodig, het zal wel verkopen.

Dat deze film zo hoog scoort is mij een wonder, hopelijk zakt de score nog als de massa's 5 sterren-stemmers volwassen worden en hun mening herzien.

avatar van MrMeller

MrMeller

Met deel 2 als een lange prequel naar deze film had ik hoge verwachtingen. Was zelf een beetje afgeknapt na deel 2 door dit prequel idee, maar niet te min ontzettend nieuwsgierig. Tuurlijk brengt Johny Depp weer een heerlijke Jack Sparrow naar het doek, maar helaas geldt ook voor pirates drie wat voor veel vervolg films geldt, het is niet meer vernieuwend. Het karakter Sparrow en de meeste andere karakters zijn duidelijk en meot de film het hebben van het verhaal of geweldige effects.

Het verhaal was niet iets waar ik heel erg van onder de indruk was. Leuk, maar daar blijft het ook bij. Het gaat maar weer verder waar deel 2 gebleven was en die vond ik al iets te lang duren... De special effects daarentegen mogen er wezen het biedt weer een mooi spectakel, maar dat is niet voldoende voor mij om deze film een hogere waardering te geven dan

3* Helaas deel 1 blijft de absolute topper.

avatar van benan89

benan89

Sorry maar vondt dit echt een baggerfilm....snapte er de eerste 3 kwartier helemaal niets van...

Er zat ook weinig humor in, alleen het laatste stuk is erg spannend bij die draaikolk.

Vondt het wel jammer had er zeker meer van verwacht!

van mij 2*