• 9.379.407 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

Joshamee Gibbs

Cutler Beckett

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

neem aan dat dit het laatste deel is?

Deel 4 zou wel erg overdreven zijn!

anne J

Deel 3 zou in principe het laatste deel worden inderdaad..

Johnny Depp zei dat hij nog wel een 4e en 5e en 6e enz zou willen maken, zo leuk vind hij het.

En Gore Verbinski had er ook niets op tegen..

Maar dat zijn natuurlijk wilde gedachtes en maar van 2 personen .. Dus 3 is de laatste kunnen we (waarschijnlijk) aannemen.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Echt zeker kan je het natuurlijk niet weten, want het enige wat nodig is, is Depp en dan kan de serie gewoon vervolgd worden.

ikketjuh

er zijn geruchten over een deel 4 omdat er ook een 4de game is maar of dit waar is weet denk ik nog niemand....

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Een vierde game? Volgens mij zijn alleen de originele PotC game en The Legend Of Jack Sparrow in connectie met Pirates, welke andere twee bedoel je? En geruchten over nog een deel zijn er bij succesfilms altijd.

ikketjuh

sorry dat kan een foutje van mij geweest zijn,, SORRY

maar wat ik bedoel was dat (het is wel zo dat er bij succesfilms veel geruchten zijn)

er inderdaad geruchten waren over een vierde film the legend of Jack Sparrow....

sorry nog eens voor die fout...

Pieter Montana schreef:

Wat zegt Jack nou eigenlijk?

"Pirate" of "Piress" (vrouwelijke piraat)

Waarom zegt hij dit eigenlijk?

**BEVAT SPOILERS**

'k Heb enkele foto's gevonden van de derde (denk ik toch) film.

KLIK HIER

KLIK HIER Wat heeft dit te betekenen ?!

Die laatste foto vind ik wel erg interessant...

Meer foto's zie http://www.johnny-depp.org

Hier heb ik nog een -raar?!- artikel

Ik was enigszins verbaasd toen ik het las, want ik had Jack's vreemd gedoe niet zo geïnterpreteerd...

avatar van sju

sju

Onzinnig stukje denk ik... Met een soort Pirates-gekte wordt alles maar op internet gepubliceerd. Dat alles moet je maar met een korrel zout nemen....

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Misantro schreef:

Waarom zegt hij dit eigenlijk?

In de eerste film zegt Will tegen Jack "Piraat" nadat Jack heeft gelogen. Nu kwam Elizabeth met een list zodat Jack aan het schip werd vastgebonden als voeier voor de Kraken. Jack lijkt het wel leuk aan Elizabeth te vinden want hij zegt het met zo'n snedige glimlach.

avatar van yeti_ke

yeti_ke

--> Wat denken jullie hiervan? Enige reacties gewenst!

Ik heb Depp ergens in een interview idd horen zeggen dat hij dat boek gelezen had. Ook dat piraten lange tijd op het water waren, met alleen elkaar als gezelschap dus... en dat hij daar rekening mee gehouden heeft. Zou wel is kunnen wat dit artikel zegt, maar toch, gay, denk dan eerder bi, want hij heeft duidelijk interesse voor de vrouwen ook.

ikketjuh

ik heb ook ergens gelezen dat ze (inderdaad) zeggen dat jonny depp ""gay""" zou zijn nadat hij met zijn dochter met de barbiepoppen had gespeeld,, en dat hij deze rol(captain jack sparrow) speelt omdat hij homo ZOU ZIJN,

avatar van yeti_ke

yeti_ke

ikketjuh schreef:

wat volgens mij allemaal nonsens is hoor,...

Ik heb het niet over Depp maar over Jack Sparrow, wat toch wel een niet onbelangrijk verschil is

ikketjuh schreef:

wat volgens mij allemaal nonsens is hoor,...

Haha, wat Depp ook zei in een intervieuw (tonight show.. paar weken geleden), iets van:

"During the first film (shooting) people didn't really know what I was doing you know man..

They were like asking me, about Jack Sparrow:

Is he drunk, are you drunk?

Is he gay? And of course, are you gay? haha"

(lag helemaal dubbel met m'n vriendin..Depp ook vet lachen zo, en die host van de tonight show kon niet meer bij komen )

Pff, hij is niet "gay".. Hij speelt met die poppen om z'n dochter blij te maken + hij probeert daarmee stemmen uit voor zijn rollen e.d. Klinkt raar, wel fun.. Goeie pa

Johnny Depp durft gewoon anders te zijn, dat is zo goed aan de acteur. En ook in zijn rollen en qua filmkeuze, hij kiest wat hij wil.. jej! En daar is hij ook masterlijk in.. (zoals Jack Sparrow.. Scissorhands (!)..etc)

ikketjuh

da's juist wat ik bedoel, jonny IS een goede vader,

hij vliegt zelfs tegen mensen uit om zijn kinderen te beschermen!

Misantro

Tuurlijk is hijzelf geen gay
En dat hij met z'n dochter met barbiepoppen speelt, is toch het teken van een goede vader? (Ik zie het al voor me: "Hi Ken, Ow hello Barbie"

Maar Capt. Jack Sparrow gay? Dat geloof ik toch niet, hoor. Waarom zou hij anders zo genieten van die kus?

Misantro

In afwachting van "The 25th May", hier nog enkele vraagjes...

1. Zal Will Elisabeth vergeven?
2. Zal Jack Elisabeth vergeven?
3. Zal het nog goed komen tussen Will en Jack (na alle problemen die Jack heeft veroorzaakt)

Mijn antwoorden:
1. Ja, zij is immers zijn ware liefde. Misschien vertelt Elisabeth ook waaróm Jack alleen achterbleef.
2. Ja, als je het filmpje uit één van mijn vorige berichten nog eens bekijkt, zie je dat hij grijnst en "Pirate" met enige trots zegt. Ik veronderstel dat hij enigszins trots is dat hij haar tot een goede piraat heeft 'opgeleid'. Hij is zeker niet kwaad op haar (zie filmpje).
3. Ik denk dat het in het begin niet zo goed zal klikken tussen hen (tenzij dat Elisabeth het hem vertelt over die kus enzo), maar later zullen ze toch weer moeten samenwerken om "the bad guys" te verslaan, dus zal dat ook wel in z'n plooi vallen...

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Misantro schreef:

1. Zal Will Elisabeth vergeven?
2. Zal Jack Elisabeth vergeven?

1. Ze zullen samen Jack proberen terug te halen, tenslotte heeft Jack eigenlijk Elizabeth gered in de eerste film. Elizabeth zal Will de reden wel uitleggen waarom ze Jack gekust heeft, maar ze zal nog altijd wel met die gevoelens zitten voor Jack.
2. Ja. zoals Misantro al zei leek Jack het wel met enige trots te zeggen, al denk ik dat hij "Piress" ipv "Pirate" zegt.
3. Jack heeft het leven van Will gered, en ook dat van de anderen. Een leugentje meer of minder maakt niet uit. Het zal eerder zijn wat Will van Jack's relatie met Elizabeth denkt.

avatar van kelvino

kelvino

Dit wordt de beste van ze allemaal

Misantro

Pieter Montana: Toch denk ik dat de Happy End wordt dat Will bij z'n vader eindigt, Jack bij Lizzie die samen met Barbossa de zeeën zullen afvaren.

Dat zou een leuk einde zijn

Hier een artikel over "Johnny Depp and the Barbie dolls"

Johnny Depp loves playing with Barbie dolls.

The 'The Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest' actor - who has two children, seven-year-old Lily Rose and Jack, four, with French singer Vanessa Paradis - says playing with the girlie dolls has become his favourite pastime.

He said: "I do like playing with Barbies. It's a great thing to do with your kids.

"Once, I was exploring different characters with the Barbies and my daughter didn't like it. At one point she said, 'Dad, please just stop, don't do that, just do your regular voice'."

Depp, who plays Captain Jack Sparrow in the new pirate adventure, has also confessed that having his first child was a scary experience.

He said: "When Vanessa found out she was pregnant with Lily it was like, 'I better start thinking about the future'. Then, boom, there's your baby."

Misantro schreef:

Veel piraten waren bi vroeger ...
Omdat ze zolang op zee waren zonder vrouwen.. Op land de vrouwen,, op boot bi...

Maar Jack Sparrow is gewoon vaag.. en ik vind hem absoluut niet "gay" overkomen eigenlijk..

(gay betekend in het engels vrolijk hea trouwens.. .. je zegt ook gewoon homosexual.
Gay is wel homo in amerika.. hehe.. moest er ff uit )

Anne J:

Ik ook niet, daarom was ik ook zo verbaasd toen ik dat artikel las Dat hij maar lekker achter Lizzie blijft lopen

avatar van Myrthe94

Myrthe94

**BEVAT SPOILERS**
'k Heb enkele foto's gevonden van de derde (denk ik toch) film.

KLIK HIER
KLIK HIER Wat heeft dit te betekenen ?!

Die laatste foto vind ik wel erg interessant...

Meer foto's zie http://www.johnny-depp.org

Bij die vier KLIK HIER 's krijg ik maar een raar gevalletje...

En over dat van Jack Sparrow gay.. Ik geloof er geen bal van. Je zag het ook duidelijk aan die kus. En hoe die tegen elizabeth doet. Ik zeg: we houden het op dronken

Drunk it is!

En KLIK HIER krijg ik ook error dingen. Of in ieder geval, de site laadt niet.

Misantro

Ow, sorry van de niet werkende links.

Om de foto's te zien:

1. ga je eerst naar www.johnny-depp.org

2. klik op 'the movies' (The Man & His Work)

3. klik op 'moviepics' (PotC 2: Dead man's chest)

4. klik op 'Pirates of the Carribean 2 Shooting *spoiler warning' (laatste link onder 'PotC 2: Dead man's chest)

5. Hier heb je foto's van de 2e en 3e PotC-film! (vergeet ook de tweede pagina met foto's niet!)

Ik had Jack Sparrow ook 'dronken' opgevat

avatar van kiwii

kiwii

maar eventjes .. is er een kusscene tussen lizzy en sparrow?? in de 3e film????

avatar van CellieY

CellieY

Misantro schreef:

Ow, sorry van de niet werkende links.

Om de foto's te zien:

1. ga je eerst naar www.johnny-depp.org

2. klik op 'the movies' (The Man & His Work)

3. klik op 'moviepics' (PotC 2: Dead man's chest)

Ik had Jack Sparrow ook 'dronken' opgevat

dat: 'the movies' kan ik nergens vinden, en de rest dus ook niet .. ligt dat aan mij of is het verwijderd ofzo?

kiwii schreef:

maar eventjes .. is er een kusscene tussen lizzy en sparrow?? in de 3e film????

ik denk dat er nog niemand is (buiten de acteurs e.c)

die zo'n informatie al weet,...

tjah we zullen moeten wachten tot 24 mei 2007 denk ik !

avatar van sangha

sangha

--> Wat denken jullie hiervan? Enige reacties gewenst!

hij komt misschien een beetje homo over op sommige mensen maar ik denk toch echt niet dat hij homo is. hij heeft veel te veel belangstelling voor vrouwen. en bi lijkt me ook niet, dan hadden we er denk ik wel wat van gemerkt op de schepen enzo.