• 9.370.453 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Renny Harlin

Met onder meer: Steven Strait, Sebastian Stan en Toby Hemingway

Plot The Covenant

"Only the power of Hell can help them."

'The Covenant' vertelt het verhaal van 'The Sons of Ipswich', vier jonge studenten op de eliteschool de Spencer Academy,die verbonden zijn door hun geheime afkomst. Als nakomelingen van de oorspronkelijke families die zich in de jaren 1600 vestigden in de kolonie Ipswich, zijn zij allemaal geboren met een speciale gave. Wanneer het dode lichaam van een student gevonden wordt na een schoolfeestje, beginnen de mysteries zich te ontrafelen en dreigt het geheim dat hun families honderden jaren beschermd heeft, bekend te raken.

Caleb Danvers

Provost Higgins

Evelyn Danvers

avatar van Esteban

Esteban

Toegegeven, ik moet niet al te veel hebben van al die tienerhorrorfilmpjes, vooral omdat ze de laatste jaren zo zwak zijn. Toch maak ik graag eens een uitzondering voor amusante dingen als 'the Craft' en 'the Faculty'. Ook 'the Covenant' lijkt in dat rijtje te passen, naar mijn gevoel.

trailer : http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/thecovenant/

avatar van tripple T

tripple T

heb de trailer gezien ik houd normaal niet van dit soort films (buffy en angel style ) maar dit lijkt me echt een topper en zou er graag naar toe willen ben zeer benieuwd

avatar van moviemike

moviemike

De trailer lijkt me niet veel soeps, en nu ik merk dat Renny Harlin regisseert denk ik dat ik ga afhaken.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Ik vond de trailer wel redelijk. Hehe, die scene met die Ford Mustang op 't einde. Aardige special-effects voor zover je dat kan beoordelen in 1 à 2 minuten. Ik ga 'm wel kijken.

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Die scene zag er juist niet zo geweldig uit. Je kon duidelijk zien dat het cgi is, maar zag er wel mooi uit. Verder verwacht ik meer een soort van DBZ zo nu en dan

avatar van brave71

brave71

Ga hem morgenavond ff kijken.

Ik verwacht niet teveel maar ben wel benieuwd

Stem volgt natuurlijk, haha

brave71 schreef:

Ga hem morgenavond ff kijken.

Ik verwacht niet teveel maar ben wel benieuwd

Stem volgt natuurlijk, haha

Was weer eens iets anders .

zeer zeker niet slecht

avatar van _Daan_

_Daan_

Lijkt mij een leuke film binnenkort maar eens bekijken..

avatar van XXSJAAKXX

XXSJAAKXX

Een leuke film met een apart einde

avatar van chicow

chicow

Wel leuke film, maar meer een thriller dan een horror film 3½

avatar van movieinf

movieinf

Echt een goede film, met goede special effects , de serieuze versie van Harry Potter , redelijk goed acteerwerk van vooral jonge mensen, het begin doet me sterk denken aan Lost Boys, maar goed in deze film drinken ze geen bloed , maar na een tijdje barst de trucjesdoos los, spannende momenten maar vooral lekkere actie, ik heb genoten en heb me tijdens de film geen moment verveeld , voor mij een 4,5 zeker verdiend en voor wie van de moderne heks en een beetje magie houd met een dosis actie en spanning zeker aan te raden !!

avatar van deStef

deStef

bijna net zo'n hoog cijfer als op imdb

avatar van squash2002

squash2002

Deed me teveel denken aan de serie " Charmed" ...maar dan is deze film wel wat beter.

2,5 *

avatar van kakstoel

kakstoel

ik vond dit een hele goede film met goede special effects.

avatar van shapeshifter

shapeshifter

leuke film goede special effects zeker de moeite waard om te kijken een 4 voor deze film

avatar van superred

superred

Het begin vond ik goed, maar de laatste 20 minuten ging het me erg tegenstaan. Het 'gevecht' duurde me veel te lang, het werd iets te overdreven allemaal, dus ik heb bijna op het einde zeker 10 minuten overgeslagen. Waarschijnlijk gewoon niet mijn type film, al heb ik me in het begin prima vermaakt met deze film.

avatar van iGeO

iGeO

Niet een echt origineel verhaal, maar wel goed verteld en de FX zijn mooi.

Soms iets te veel CGI, maar niet storend.

3***

avatar van dvdvalley

dvdvalley

Ik heb hem zojuist bekeken en ik vond het zeker een leuke film.

Leuke special effects, leuk verhaal, en de acteurs deden het ook niet slecht.

Hij heeft ook wel iets weg van "The Craft" kwa verhaal en genre.

Ik vond de setting ook goed in elkaar zitten.Overal was het een beetje mistig en die oude boerderij, het oude huis en de school geven de film de juiste sfeer.

3* en

avatar van MerLiNiuM

MerLiNiuM

leuke film. helaas boeide het verhaal me niet zo. special effects waren zeker de moeite waard om te zien. van mij een 3 waard

avatar van djerk_Corleone

djerk_Corleone

ik heb een 0,5 gegeven maar dit is alleen om het veel te hoge gemiddelde omlaag te halen. Veel te gespierde gasten en alleen maar lekkere chicks in een eigenlijk overbodige film die ondanks al dit slechte commentaar nog niet eens zo slecht was. 2*

avatar van Sutherland

Sutherland

Idioot om een 0,5 te geven alleen om t gemiddelde lager te maken..! Geen geldige reden imo!

avatar van car-men

car-men

Net gezien..

Vond het wel een leuke film. Beetje tienermovie, maar goed die mannen mogen er zeker weten!

En helemaal geweldig dat ze zwemmen! Meestal is het american foodball of iets degelijks, nu een keer wat anders!

Verder is de film erg mooi aangekleed. Ziet er allemaal netjes uit. Toch vond ik het allemaal wel snel gaan. Vind het een softe thriller, maar zeker de moeite waard om te bekijken.

avatar van eenbengeltje

eenbengeltje

ik vond het een goede film, hield me gekluisterd aan de buis,

van begin tot eind spannend, met mooie efecten er in, ja een toppertje

avatar van Tha-Player

Tha-Player

Zeer goeie film!

avatar van jimbo79

jimbo79

ongelofelijke domme tienerhorror

neem the craft en vervang het door mannen en je krijgt dit

er komt zelfs geen horror in en dat voor een horror

avatar van Horrordude

Horrordude

heb echt me best gedaan,maar ik snapte de hele film niet

avatar van cyberdad

cyberdad

djerk_Corleone schreef:

Alsof jou commentaar zo opbeurend is

avatar van Zanderman

Zanderman

Wereldfilm....eindelijk eens 'wat anders' goede cast en goede special effects.....gezien het einde wacht ik met spanning op het tweede deel...4 sterren !!!!!!!!!!

avatar van Gerth

Gerth

djerk_Corleone schreef:

Het hele idee is dat er een gemiddelde uitkomt die weergeeft wat men van de film vond. Maar omdat jij dat niet wilt hebben, ga je dat manipuleren door lagere cijfers te geven dan je eigenlijk zou willen. Ik hoop dat je snapt dat als iedereen dat gaat doen, je wel op kunt houden met het beoordelen van films. Als je niet gelooft in het systeem moet je er niet aan mee willen doen!

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Nou, als ik dit zo lees kom ik volgens mij van een andere planeet of heb ik een compleet andere film gezien. Want dit is echt een compleet waardeloze film. Wat een dra-ma-tische cast zeg. Het acteurwerk in GTST is nog overtuigender.

De special effects zijn wel ok, maar een film moet op zijn eerste plaats wel een verhaal hebben mijn inziens en het verhaal in deze film rammelt aan alle kanten.

Sommige personages krijgen veel te weinig tijd om enigszins met je te doen 'bonden' en de clue was al vanaf minuut 5 te achterhalen.

Nee, een waardeloos stuk bagger in mijn ogen. Bah zeg.