Flodder 3 (1995)
Met onder meer: Coen van Vrijberghe de Coningh, Nelly Frijda en Tatjana Simic
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 29 juni 1995
Bekijk via Videoland
Dinsdag 24 februari in één bioscoop (Amsterdam)
Plot Flodder 3
Het 25-jarig jubileum van Zonnedael komt eraan en de buurtbewoners willen dit graag in stijl vieren. Tijdens de voorbereidingen voor dat feest willen ze graag voor altijd van die Flodders af zijn, zodat zij dit ook niet zullen verzieken.
Ma Flodder
Neighbor Neuteboom
Neighbor Neuteboom
Ambtenaar
Cheapcaster
Flodder blijft zeer leuk, ik kocht een paar jaar geleden de serie's, de films kun je wat 'overbodig' noemen, ze konden er evenwel een aflevering van gemaakt hebben vind ik.
Laat niet staan dat ik er erg kon om lachen.
kleine oorlam
blijft de leukste film van flodder ben in iedergeval blij dat de acteurs
uit de televisie serrie meedoen
playah26
blijft de leukste film van flodder ben in iedergeval blij dat de acteurs
uit de televisie serrie meedoen
Zolang Tatjana maar meedoet hoor je mij niet meer klagen, de rest van de cast kan me dan niet meer schelen

83Utreg!
Leuke film, compleet in de onmiskenbare flodder stijl. Sowieso blijft het een leuk concept, maar 2 en 3 overstijgen toch deel 1 wel. Lekkere botte humor, klassieke Hollandse humor.
Phantasm
Vermakelijke komedie en beter dan Flodder in Amerika, hier zat veel meer humor in.
Dr. Salvador
Het blijft een heerlijke film dit!
Heb hem een paar keer gezien, en het blijft gewoon leuk.
De leukste humor, de vetste actie, alle personages uit de nieuwe serie!, en het is voor mij persoonlijke de beste Flodder film!.
4,0 - 5,0!
Gewoon een superfilm!.
harm1985
Zelfde acteurs als uit de serie, maar in plaats van het uit te smeren over een heel seizoen worden alle grappen hier in 1 aflevering gestopt. Her en der zijn er wel wat plot-gaten want Opa leeft immers nog (of weer), maar dat mag de pret niet drukken, ook leunt de film grotendeels op het principe feest der herkenning. Coen van Vrijberghe de Coningh is ook eigenlijk een betere Johnny dan Huub Stapel.
pgm
Superlol, deze flodder 3, wellicht de betere flodder.
Dit kan alleen maar in Holland gemaakt worden.
Ha Ha ha..........
Le Edzel
Die mening deel ik!
lykathea
Die mening deel ik!
Volledig mee eens. Tevens is Stefan de Walle ook een veel betere Kees dan Rene van 't Hof.
krosnicky
deze film kun je zien als een verleng stuk van de 1ste film aangezien de opa nog leeft en de roze auto er nog is
Jan met de pet
Ook nog steeds leuk, de rollen van Johnny en Kees zijn stukken beter dan in deel 1: 3,5
Mijn god, nu snap ik ook waarom ik deze film nog nooit gezien heb. Dit is gewoon Nederlandse zooi ten top. Wat een afschuwelijk slechte film is dit toch. Het verhaal is dramatisch slecht en dat geldt eigenlijk ook voor de meeste humor en de acteurs. En dan heb ik het nog niet over die vreselijke irritante synthesizer/drumcomputer die vaak te horen is bij scenes. Enkel de douche scene en de opa op de brommerrolstoel waren nog enigszins leuk. En mijn god wat duurt deze film lang, er komt maar geen einde aan de kwelling c.q. marteling. Het einde met al dat vuur was overigens wel aardig gemaakt.
Phantasm
Je houdt van humor of niet.
Ik geef toe dat de film een half uurtje te lang duurt, maar een 0,5 is wel erg laag. Film kent genoeg leuke spektakulaire momenten.
movie acteurs
Dan was er toch een pluspunt. Ik persoonlijk vond deze wat beter dan Flodder in Amerika.
Vooruit ik zal hem dan met 1,5 punt verhogen. Zaten inderdaad een paar leuke stukjes in en het einde was best spectaculair waardoor hij eigenlijk geen 0.5 verdiende.
P.S. ik vond het wel vreemd dat Tatjana Simic in dit deel niet uit de kleren (topless) gaat. Iemand een idee waarom niet, want ze is er niet vies van. Of wilde ze dit keer een serieuzere rol en is ze daarom niet topless te bewonderen
Geen idee, ik denk dat ze er gewoon geen zin in had, maar dat hebben de Hockeymeisjes toch weer goed gemaakt?
De hockeymeisjes hebben het inderdaad ruimschoots goedgemaakt. Volgens mij was "met haar" destijds nog in
Vermeer
Had hem digitaal opgenomen en net weer ff bekeken. Was alweer lang geleden. Gewono erg vermakelijk film, hier en daar misschien nét iets te langdradig. Ik vond de achtervolging in de haven overigens best spectaculair, om even de jargon van Theunissen te lenen.
Het waren toch TENNISmeisjes?
Sinds ik De Vloer Op aandachtig heb gevolgd, heb ik veel respect gekregen voor het acteerkunnen van Stefan de Walle. Ook in het theater laatst, samen met Bram vd Vlught (beter bekend als 'de echte' Sinterklaas) speelde hij de sterren uit de hemel. En met die kennis keek ik vanavond ook heel anders tegen de o-zo-gekke Kees op.
Ik geef geen 3*, want ik vind het echter wél vervelend dat de film geen rekening heeft gehouden met zijn voorganger (nr. 1), of ik moet die brug hebben gemist in nr 2. Bijvoorbeeld dat het hele huis aan flarden was geschoten, Pippita (hondje vd buurvrouw) door Whiskey was opgevroten en dat de roze barrel was ingeruild mbv Polaroid-betaling voor een splinternieuwe rode Citroën.
Het waren toch TENNISmeisjes?
Je hebt helemaal gelijk het waren inderdaad Tennismeisjes met mooie tennisballen.
De achtervolging in de haven vond ik overigens zeer nep, je zag vaak duidelijk dat de scenes heel langzaam waren opgenomen waarna ze het versneld afgespeeld hebben om het spectaculair uit te laten zien.
Vermeer
Oh, dat heb ik niet meegekregen. Nogmaals: ik had 'm digitaal opgenomen en dan bekijk ik dat soort 'langdradige' stukken altijd met de FWD>> knop aan. Net als de rolstoelbrommer en het vuureinde.. Nou ja, 'altijd'.. alleen als de film al niet heel erg goed is.
Die rolstoelbrommer het het vuureinde zijn juist de leukste stukken....
Vermeer
Ik heb ook niet gezegd dat ik het geen leuke stukken vind. En in de 2x stand heb ik het alsnog prima kunnen volgen. Wat ik zeggen wil hiermee, is dat ik dus als gevolg hiervan wél heb gemist, dat er sommige stukken, die aanvankelijk langzaam zijn opgenomen, in de film zijn versneld.
Ennuh, dat 'met haar' viel nog best wel mee, moet ik zeggen
Ik ken ergere gevallen (hierover doe ik overigens géén verdere uitspraken
Phantasm
wie o wie weet waar ik flodder 2 en 3 kan bekomen op dvd.
Kun je kopen bij:Bol.com
robertus65
Deel 2 ook?
Geef me de link dan even door, bij de Bol die ik krijg zie ik die niet.
Deel 2 ook?
Geef me de link dan even door, bij de Bol die ik krijg zie ik die niet.
Sorry, verkeerd gekeken, blijken de cijfers van de serie te zijn, helaas.

Flodder in Amerika!

See You in Vegas
Documentaire, 2007

Flodder in Amerika!
Komedie, 1992
shepherdblock party chaosfest buurmanconflictfamily conflict