Genre: Komedie / Roadmovie
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Bekijk via CANAL+
Plot Mr. Bean's Holiday
"Disaster is just a small step away."
Mr. Bean wint een vakantie naar Frankrijk. Hij pakt zijn koffer en camcorder en verlaat het natte, troosteloze Londen. De reis naar de Franse kust verloopt echter niet zo vlot als gewenst. Overal waar hij komt, krijgt de eeuwig stuntelende Bean te maken met ongelukjes en toevalligheden. Aan het einde van zijn tocht door het Franse platteland wacht het mondaine Cannes. Onderweg heeft Bean gezelschap opgescharreld: het zoontje van een Cannes-jurylid en een eerzuchtige actrice wijken niet van zijn zijde.
Mr. Bean
Pyrotechnician
Busker Violin
Busker Singer
Movie Mansion
- Ja ik hou van Mr. Bean, maar deze film vond ik toch echt zwaar tegen vallen.Ik blijf erbij te veel oude grappen en daardoor duurde de film, die een krappe 90 minuten duurt , veel te lang. Ik ben gek op Mr. Bean, maar dit sloeg eigenlijk helemaal nergens op.Te flauw voor woorden.
Purmerend
Een mooie scene is dat Mr Bean een brommertje probeert te stelen en de eigenaar er gewoon rustig naast loopt omdat dat ding toch niet harder gaat.
L. luchtloper
tv1984
De eerste film was echt nog super goed bij deze heb ik mij 90 minuten verveelt. Een 2 krijgt hij van mij en dan ben ik nog gul tov de eerste Bean film heb ik nog 4,5 gegeven
RoOmieY
k heb me ook echt verveelt bij deze film..
ik vind de losse series veelste leuk..
maar deze film vond ik niks..
dus voor mr bean him zelf
dan maar 2*
tukkerstein
Hou je van Mr. Bean?
- Zo ja: Dan hou je van deze film.
- Een beetje: je zal hem wel aardig vinden. (rond de 2,5*, 3* en 3,5*)
- Nee : dan niet.
- Nooit gezien: geen commetaar, kijk maar eens een aflevering.
- Ik ben de grootste Bean fan in de wereld: deze film gaat ongetwijveld je top 10 berijken.
Tot zover kan ik je (en eventueel anderen) helpen.
Ik heb nu zelf een vraag.
Als Mr. Bean op de fiets in achtervolging is en bij de aftiteling hoor je een muziekje. Ik heb op imdb en andere inernet site's gekeken maar kon hem niet vinden. Weet iemand hoe dat nummer heet?
Ik houd van Mr Bean maar ik vind deze film nogal matig. en dat muziekje is echt verschrikkelijk! Absoluut Bean-onwaardig. Bij Bean past geen tienerpunk.
jurre9
hoe kan ik deze aflevering downloaden en bekijken?
Dead01
- 1977 stemmen
Eer gisteren gezien voor het eerst en moet zeggen ja viel wel mee.
In het begin kwamen er veel gezichten in van vroeger vond ik dus was er niet veel nieuws bij.
Verhaal was op zich niet ech schitterend maar het waren soms enkele dingen die het goed maakte.
Heb het meest gelachen met dat brommertje.
Lag toen wel eventjes plat.
Toch nog 3 sterren
chicow
Wel leuke film, maar niet echt super lachen! 2 keer geglimlacht, maar dat was het dan ook wel.
Goedkoop en ernstig dreug. Er word teveel geprobeerd om het leuk te maken, maar het helpt gewoon niet.
een zesje van mij, dus 3 ***, maar meer ook niet
thomzi50
- 1991 berichten
Ai, een tegenvaller. Dat de Bean-films nooit zoals de geweldige serie zullen zijn, heb ik geaccepteerd, maar ik vond Bean's Holiday niettemin een tegenvaller. Weinig leuke grappen, natuurlijk inhoudelijk weinig nieuws en niet erg overtuigend. Maar gelukkig stoorde ik me er niet werkelijk aan en was het te luchtig om me werkelijk te ergeren. Veel stelde het niet voor. Ik hou het op 2*
Nou, ik heb hem gekeken, eindelijk want ik keek er naar uit.
Deels is de film geslaagd, deels viel ie tegen.
Mr Bean blijft leuk, en er zaten een paar goede grappen in.
De scene dat ie in het restaurant de kreeft en schaaldieren moesten eten vond ik echt super, de scene dat ie in een opname voor een reclame met Duitse soldaten terrecht kwam was top, de scene in Cannas op het einde was top en zo waren er nog wel wat dingetje
Maar deels stelde de film me teleur. Ik heb niet hoeven te bulderen van het lachen, terwijl ik dat soms wel gewend was met Bean. Zeker zijn 1e film was grandioos grappig in mijn ogen. Deel 2 haalt dus niet dat niveau.
Maar ik vond deze film wel leuk. Deel 2 is goed om eens 1x te kijken, terwijl deel 1 vaker leuk blijft. Dat is het verschil.
Toch 3* voor deze.
fritsy
Film was niet wat, veel te langdraderig en de grappen waren ook iets aan de lange kant, net iets over de top zodat de grappen eigenlijk melig werden en voorspelbaar.
half uur bean is meer dan genoeg. 1,5*
String
Leuke film, maar verwacht niet dat je 90 minuten lang moet schaterlachen: de humoristische momenten liggen ver uit elkaar.
Pilcrepus
Ik heb nu zelf een vraag.
Dat is Matt Willis zijn cover van het lied "Crash" van The Primitives. Het lied is een beetje on-Bean maarja, het past wel bij de scene.
minxz
'Helaas..... een slap aftreksel van die geweldige korte Bean filmpjes.
Ultimate disaster movie haalde dat niveau niet en deze film al helemaal niet.
2* voor enkele glimlach momenten.
j.vervoord
jammer ik vond het een hele voorspelbare film maar hij blijft altijd leuk. een 4
'Helaas..... een slap aftreksel van die geweldige korte Bean filmpjes.
Ultimate disaster movie haalde dat niveau niet en deze film al helemaal niet.
2* voor enkele glimlach momenten.
Niet geheel mee eens. Ik vond de 1e Bean film (met het schilderij in de VS) bijzonder goed geslaagd. Daar kwam zijn stompzinnige simpelheid gevolgd door bizarre incidenten heerlijk in terug. Die film heb ik een paar maand terug nog eens herzien, en die blijft grandioos. Maar als je dan Bean 2 bekijkt deze week, dan raak ik wel teleurgesteld. Als je na zon 10 jaar opnieuw met Mister Bean komt, zorg dan wel dat de humor rijkelijk aanwezig is...
psychonaatje
De filmpjes vond en vind ik leuk. De eerste film had een aantal leuke grappen, maar het drakerige van dat gedoe met die familie beviel me niet. Ik had me verheugd op deze film, omdat ik het idee had dat er niet zo'n sentimenteel verhaaltje omheen was gebouwd. Maar hij viel flink tegen. Hoewel 'ie soms behoorlijk leuk was, is het grootste gedeelte van de film niet half zo leuk als de minste filmpjes. Bij de filmpjes wordt de tijd genomen om iets uit te diepen, gaat het van kwaad naar erger en nog erger. Bij deze film niet en blijft het ergens hangen. Ontzettend jammer, want het gegeven van het fliterdunne verhaaltje (Mr. Bean op vakantie) geeft best een behoorlijke kapstok om leuke sketches aan op te hangen. Daarvoor werd echter niet de tijd genomen en bovendien werd het venijn wat wel in de filmpjes zit er niet ingelegd, waardoor de film blijft hangen op enkele niet voldoende uitgewerte momenten die een klein lachje op het gezich toveren, maar nergens een harde lach veroorzaken. De film krijgt van mij net een voldoende, omdat ik niet kan zeggen dat ik me heb zitten ergeren of vervelen, maar het zat er dicht tegenaan.
Smith
Heb m net gekeken. En vond m zwaar tegenvallen. Had er echt veel meer van verwacht. Heb m 2 sterren gegeven.
sydney
Deze film is nauwelijks grappig en mist de 'originele' Mr. Bean sfeer.
Het is duidelijk dat het personage niet tot zijn recht komt in lange speelfilms. 2,5*
Pvt. Sanders
Leuke en vermakelijke film maar zeker geen echte Mr. Bean. Ik iriteerde me aan de soms hoogst irritante muziek.. Ook vond ik het einde erg slap. met z'n allen een liedje zingen eind goed al goed? Een beetje standaard einde ik vond de vorige bean film beter. Ook de gezichts uitdrukkingen mistte ik en natuurlijk z'n beertje. En soms echt gewoon tekenfilm humor. De hoed van Carson Klay een heel eind later naar beneden dwarrelt bij het Yoghurt spotje Maar alsnog heb ik enorm gelachen maar geen echte bean film
De ongelukjes bleven een beetje hangen en uiteindelijk draait het alleen nog maar om het drietal die iets proberen recht te zetten. Ik had graag nog een hoop dingen willen zien die ik enorm mistte. Net aan een voldoende voor de grappen.
XXX_sgaaty_XXX
Ik vond hem kk grappig!!!! ik heb hem vandaag gekeken en hij was heel erg leuk ik vond het stukje van dat hij ging dansen het aller leukste echt een aanrader maar sommige stukjes waren best wel effe saai maar verder was het een goede film een 4.0
Persoonlijke aanval verwijderd. Svp op normale wijze discussieren.
Edu
Deze film is nauwelijks grappig en mist de 'originele' Mr. Bean sfeer.
Weetee
Tja van te voren al mijn twijfels waarom nog een film en hij viel dan ook erg door de mand. Alle ouwe geintjes net iets anders maar bijna niet leuk meer. Jammer. 2 sterren
UrbanDjampa
De reis hoort leuker te zijn dan de bestemming. In had 'm liever in Cannes z'n gekke fratsen zien uithalen..
Ik kijk liever 10 jaar bean jubileum weer opnieuw..

Bean

A Close Shave
Animatie / Komedie, 1995

Playtime
Komedie / Drama, 1967
vakantiefrankrijkfilm bedrijflanguage barrierchaosclumsy fellowto drop brick misverstandfalse accusationsfilmproductieroadmoviewanted man post-credits sceneenglishman abroad cross country triptrain travelrafflefrench womanbuffoonholiday abroadsocial misfitstranded travelerfaux pas