• 9.375.060 stemmen

Mr. Bean's Holiday (2007)

Komedie / Roadmovie | 90 minuten

Met onder meer: Rowan Atkinson, Emma de Caunes en Willem Dafoe

Gesproken taal: Frans, Engels en Russisch

Releasedatum: 29 maart 2007

Plot Mr. Bean's Holiday

"Disaster is just a small step away."

Mr. Bean wint een vakantie naar Frankrijk. Hij pakt zijn koffer en camcorder en verlaat het natte, troosteloze Londen. De reis naar de Franse kust verloopt echter niet zo vlot als gewenst. Overal waar hij komt, krijgt de eeuwig stuntelende Bean te maken met ongelukjes en toevalligheden. Aan het einde van zijn tocht door het Franse platteland wacht het mondaine Cannes. Onderweg heeft Bean gezelschap opgescharreld: het zoontje van een Cannes-jurylid en een eerzuchtige actrice wijken niet van zijn zijde.

avatar van Idol

Idol

Productiemaatschappij Working Title en de Engelse komiek Rowan Atkinson, hebben aangekondigd dat ze gaan beginnen met het ontwikkelen van vervolgen op Bean (uit 1997) en Johnny English. De bedoeling is dat in ieder geval één van de twee films ook echt op het witte doek te zien moet zijn.

avatar van tovenaar

tovenaar

[jokkebrok]Dat is nog eens goed nieuws![/jokkebrok]

avatar van speedy23

speedy23

Dat ze er maar mee stoppen, één van ieder was meer dan genoeg...

avatar van Locutus

Same here ...

avatar van U-96

U-96

• 2077 stemmen

Mr. Bean vind ik wel goed.

avatar van speedy23

speedy23

In zijn korte sketches was Atkinson als Mr. Bean fantastisch, maar in films....pfffff...

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ik d8 dat ze in Johnny English 1 alles al gejat hadden, is er nog meer om te jatten ? Misschien dat ze een leuk verhaal kunnen jatten ?

avatar van Moviestar

Moviestar

Nou dat is dan wel iets te veel van het goede ik vond bean al niet zo leuk, echt alleen de sketches waren leuk en Johnny English is 1 deel wel genoeg van.

avatar van gandalf

gandalf

Rowan Atkinson is toe aan meer serieuzer rollen denk ik. Als komiek vond ik hem persoonlijk het meest geslaagd in de serie Blackadder.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

(afbeelding)

Rowan Atkinson, onlangs nog te zien in Keeping Mum, kruipt binnenkort opnieuw in de rol van Mr Bean voor een tweede langspeelfilm. Robin Driscoll schreef het script voor Bean 1 en doet dat voor deze film nog een keer over, ditmaal met de hulp van Hamish McColl. Regisseur van dienst Steve Bendelack (The League of Gentlemen's Apocalypse) mag het verhaal in beeld brengen.

In de film reist Mr Bean aanvankelijk van Londen naar Zuid-Frankrijk voor een welverdiende vakantie. Maar de kluns krijgt het natuurlijk weer voor elkaar om alles in het honderd te laten lopen en komt terecht in een screening voor zijn eigen video-dagboek op het filmfestival van Cannes.

Opnames gaan van start op 15 mei. Een release is gepland voor 2007.

Bron: Dark Horizons

avatar van Kaffeefiltjer

Kaffeefiltjer

En zeggen dat die man tot voor kort een depressie had omdat hij geen enkele serieuze rol kon krijgen omdat hij met Mr Bean bleef geassocieerd worden...

Das denk ik voor de centen,

en hij zal idd niet meer zo grappig zijn als in Black Adder (waarvan ik serie III en IV ook al minder vond )

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Ik vind Atkinson juist buitengewoon goed in die films, hij weet de humor er vanaf het begin tot het eind in te houden (veel komedie's verliezen na het eerste half uur of de eerste helft alle humor), zijn humor zit ook op een hoog niveau niet (continu) platte banaale grappen.

En Johnnie English deel 2 lijkt me erg gaaf!

avatar van Ikkeuh

Ikkeuh

Johnny English is wel goed, 'Bean' niet echt.

Lijkt me leuk om een vervolg te zien.

avatar van Wouter

Benieuwd of Atkinson ondertussen niet wat oud is.

avatar van FillumGek

FillumGek

Ah nee toch, Bean is nu ondertussen toch wel uitgekauwd. Ben benieuwd of dit nog wat wordt. Ik betwijfel het.

avatar van MJ_DA_MAN

MJ_DA_MAN

Kan leuk worden. Vond de 1e film iig erg grappig.

avatar van catweasel

catweasel

Jean Rochefort is zeker een pluspunt!

avatar van D-ark

D-ark

kan echt niet wachten

avatar van stan

stan

Ach maakt mij niet zoveel uit het is altijd wel leuk

avatar van Justice4All

Justice4All

Ik dacht dat Rowin Atkinson defenitief een punt achter Mr. Bean had gezet, na Mr. Bean the Movie

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Schoenmaker blijf bij je leest

avatar van lowhusky

lowhusky

ben benieuwd mr bean is wel lol

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Willem Dafoe!? In dat geval ben ik ook wel benieuwd, verder was ik zo langzamerhand nogal uitgekeken op die Bean grappen...

avatar van JorritS

JorritS

Justice4All schreef:

Ja dacht ik ook...

avatar van Hannibal

Hannibal

Is dat Rowan Atkinson ook wel, op dat brommertje? Ik vind hem niet echt lijken...

avatar van IcU

IcU

Niet? Hij heeft weer zo´n precieze mr. Bean kop. Ik had gedacht dat Atkinson te oud zou zijn, maar door deze foto is voor mij nu even het tegendeel bewezen.

avatar van Hannibal

Hannibal

Nee, volgens mij is dat Rowan Atkinson niet, maar ik zit er wel vaker naast.

Mr. Bean zijn haar zou trouwens ook altijd netjes moeten zitten, maar hier staat het recht omhoog, en zijn gezicht.... nee ik ben niet overtuigd.

avatar van TimD

TimD

Het is hem wel, zie he gezicht maar goed.

avatar van IcU

IcU

Hannibal schreef:

Mr. Bean zijn haar zou trouwens ook altijd netjes moeten zitten, maar hier staat het recht omhoog.

Hij zit wel op een brommertje, dus het kan door de wind komen.