• 9.373.905 stemmen

Employee of the Month (2006)

Komedie | 103 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Greg Coolidge

Met onder meer: Dane Cook, Jessica Simpson en Dax Shepard

Gesproken taal: Engels en Hongaars

Releasedatum: 19 april 2007

Plot Employee of the Month

"In order to get the girl, he's gotta get his shift together."

Twee rivaliserende werknemers van een grote supermarkt doen hun uiterste best om deze keer de 'werknemer van de maand'-titel in de wacht te slepen. Één van de werkneemsters, een echte babe, heeft namelijk tegen iemand verteld dat ze met de medewerker van de maand uit wil gaan.

avatar van aburex

aburex

Goede komedie met een paar goed grappen en op het einde komt ales weer goed terecht. Heb me toch goed vermaakt

avatar van demorge

demorge

Gewoon een hele leuke film! Kijken zou ik zeggen, de moeite waard.

avatar van brielen

brielen

Soms knap, soms overdreven. Niet zo'n goede prestatie van Jessica.

2.5

avatar van Bounty

Bounty

aburex schreef:

Spoiler a.u.b.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Moet je natuurlijk niet de spoiler zelf gaan quoten

avatar van hel1

hel1

mwa...ik zal hem zeker niet aanraden maar als er niets anders op tv komt is het een goede optie. 13 in een dozijn maar niet tenenkrommend

avatar van Ramie

Ramie

Eigenlijk heb ik niet één keer moeten lachen....

Beetje jammer bij een komedie. Maar toch wel redelijk vermakelijk.

Net 2.5*

avatar van Theunissen

Enigszins een flauwe komedie maar wel goed genoeg om eens te zien. Superveel valt er niet in te lachen maar de sfeer in de film was wel leuk. Het verhaal stelt natuurlijk niet veel voor en de acteer prestaties zijn natuurlijk ook niet geweldig, maar dat weet je eigenlijk al van te voren bij dit soort films. Het meeste heb ik nog moeten lachem om Dax Shepard en de baas (weet zijn naam echter niet) en Jessica Simpson was natuurlijk leuke beeld vulling. Film hadden ze wel mat mogen inkorten want voor dit soort komedies is 90 minuten meer dan voldoende.

avatar van the new guy

the new guy

Grappige film, die het supermarktleven af en toe iets te ver uitmelkt.

avatar van DragQueen

DragQueen

Geen slechte komedie. maar boven de middenmaat komt hij ook weer niet. gewoon leuk om eens te zien. de flauwe humor in het verhaal, leverde soms best grappige momenten op. verder is jessica simpson visueel een leuke toevoeging. 2 sterren.

avatar van Tabossi

Tabossi

Slecht, omdat het volstrekt ongeloofwaardig is zo'n aantrekkingskracht te kunnen voelen voor een lege huls als Jessica Simpson. Laat die meid eens snel gaan... ehm ja, wat kan ze eigenlijk wel? Maar acteren is niet haar ding. Als deze rol nu voor echt een leuke innemende meid met een beetje diepgang was gereserveerd had dit nog wel een leuke film kunnen zijn, want de humor en sfeer zitten in principe wel goed.

avatar van mIss bLue eYe

mIss bLue eYe

beetje aan de saaie kant...wel wat humor maar wel veel en vaak grof taalgebruik...en het verhaal is niet echt diepgaand ofzo....wel goedkoop als je maar 1 lokatie hoeft te gebruiken

avatar van LugtenbC

LugtenbC

Heb niet een keer kunnen glimlachen om deze film. Vond hem erg waardeloos/

avatar van Justinw

Justinw

Film met overbekende opbouw.
Introductie - probleem - probleem verbetert langzaam - dieptepunt - Alles komt goed.
De cliché's vliegen je dan ook om de oren. Alle stereotypes zijn aanwezig. Dom blondje, nerd, vijand in de vorm van Vince. Zielige hoofdpersoon die eindelijk wat bereikt. Er was weinig te lachen. Enigste leuke punten waren. Dat Dane Cook het nog redelijk deed, het clubhuis tussen de pallets, en het liedje Cobrastyle. Voor de rest was dit een zeer trieste bedoeling

avatar van cm_punk

cm_punk

1 keer kijken...niet vaker.

avatar van Thomas83

Thomas83

Flauw onzinfilm die zichzelf niet al te serieus neemt en wel over een aardig onderwerp gaat, en dus best vermakelijk.

Wel jammer van die schele met die bril, net als die ogen van de filiaalmanager, of wat is hij? Haha, iemand kijkt scheel.

De grappen zijn ook nog flauw, plat (zij het niet zo plat als je zou verwachten) en voorspelbaar, maar de humor komt meer uit hoe serieus het gebeuren in de supermarkt wordt genomen. De bad guy doet het ook erg geinig, terwijl de good guy een sympathiek hoofdpersonage is. Hij speelt niet indrukwekkend of zo, maar doet het gewoon prima. Jessica Simpson past ook prima bij haar rol, ook al loopt zij niet meer dan hooguit doorsnee te acteren. Vind haar ook helemaal niet zo mooi trouwens. Het is rondborstig en blond ja, maar dat haar ziet er echt niet uit. Je ziet de uitgroei in dr haar duidelijk zitten, en ze heeft een uitstraling van niks. Echt iemand die aan een bepaald soort type ordinaire vrouw moet voldoen wat iemand blijkbaar ooit heeft verzonnen. Zo inwisselbaar ook.

Het liefdesplotje tussen Jessica en what's his name is ook erg debiel uitgewerkt, en feitelijk komt het gewoon weer neer op de twee knapste personen die we dan als kijker bij elkaar zouden willen zien komen, volgens de filmmakers.

Er is ook nog wat moraal in de film gestopt, dus helemaal als een film met een knipoog kun je het helaas ook niet zien. Laat ik maar mild zijn en het houden op een 2.0* dan, want ik heb me nog best kunnen amuseren.

avatar van ILDIB

ILDIB

Beetje office space meets empire records, alleen dan in een supermarkt. Grappig genoeg, maar niet echt super. De stupiditeit ervan maakt m leuk. Jorge is hilarisch. Applaus voor rtl dat ze de eindtijd maar liefst 25 minuten te vroeg hadden aangekondigd. Zelfs op hun eigen teletekst.

avatar van Nancy1980

Nancy1980

tja, zitten best grappige momenten in, maar voorderest, Jessica Simpson kan echt niet acteren.

Om die twee gasten en die vent met bril kon ik af en toe wel lachen, maar niet echt het kijken waard.

avatar van jakobjan1908

jakobjan1908

Goede humor en lekker lopende verhaallijn waarin alles aan het eind weer goed komt. Jessica Simpson is niet de beste actrice maar haar uiterlijk vergoed veel zo niet alles.

Deze film is een aanradar

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Leek me een leuke film te zijn. In het begin dacht ik, dat ik me wat te veel had verwacht. Als de film op gang komt, gaat het gelukkig wat beter. Het acteerwerk wordt beter tot zelfs goed opna die Vince, wat ik een erg irritant personage vond. Wel mag ik zeggen dat de supermarkt zelf een leuke setting was. Echter vind ik de humor best een probleem hier, ik heb nou niet bepaald veel kunnen lachen en da's natuurlijk een minpunt bij een komedie, het kwam soms ook wat kinderachtig over. Al met al een vermakelijke film om eens gezien te hebben, maar het is niets meer dan dat eigenlijk..

avatar van ILDIB

ILDIB

hoezo het commentaat op simson dat ze niet kan acteren. Ze hoefde ook niet te acteren, ik denk dat ze 4 regels tekst had ofzo..

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Leuke film en setting. Verwachte er niet veel van, na het lezen van de berichten hier. Opvallend veel gelachen om Dane Cook en Dax Shepard. Ook zijn Latino kameraad was erg grappig. De setting was een gigantische winkel (in Arizona?) wat een apart, leuk Amerikaans sfeertje creëerde. De lounge in de pallets vond ik een erg leuk idee.

De broer van de manager vond ik niet erg grappig. Daar konden ze wel iets leukers mee doen. De oren van Jesicca waren ook niet erg toevoegend.

Desalnietemin, een dikke 7. Heb mij erg vermaakt! Aanrader voor mensen die houden van een luchtige en makkelijke Amerikaanse comedie!

avatar van Nikitaa.xx

Nikitaa.xx

Leuk voor tussendoor.

*2.5

avatar van Charmides

Charmides

Leuke komediefilm. Meer dan ik had verwacht.

avatar van Frenetic

Frenetic

Leuke film met humor ik hou wel van dit soort films 4/5

avatar van Koss

Koss

Heel soms verscheen er een glimlach op mijn gezicht, de rest van de tijd irriteerde ik me aan het inhoudsloze verhaal en de matig neergezette personages. 1,5* voor die paar leuke momenten

avatar van hjcool

hjcool

Grappige leuke komedie! een 3,0

avatar van Tamaraaa8

Tamaraaa8

Heb me goed vermaakt met deze film.

avatar van prikadel

prikadel

Als ik zo in de supermarkt de boodschappen van de klanten zou scannen zouden ze echt niet zo blij zijn haha!

avatar van laundromat

laundromat

Niet te verwarren met Employee of the Month (2004). Lijken me overigens allebei de moeite niet waard....