Employee of the Month (2006)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Greg Coolidge
Met onder meer: Dane Cook, Jessica Simpson en Dax Shepard
Gesproken taal: Engels en Hongaars
Releasedatum: 19 april 2007
Plot Employee of the Month
"In order to get the girl, he's gotta get his shift together."
Twee rivaliserende werknemers van een grote supermarkt doen hun uiterste best om deze keer de 'werknemer van de maand'-titel in de wacht te slepen. Één van de werkneemsters, een echte babe, heeft namelijk tegen iemand verteld dat ze met de medewerker van de maand uit wil gaan.
kimberlyVD
Leuke film maar Jessia hebt het gewoon verpest, ik vond haar zo slecht acteren, ik had wel beter verwacht.
Jessica Biel doet hier niet eens in mee
*Joly*
Jessica Biel doet hier niet eens in mee

kimberlyVD
Hmmm... Blijkbaar heb ik je bericht verkeerd gelezen. Nu dacht ik echt dat er stond Jessica Biel maar nu zie ik net dat er gewoon Jessica staat. Precies een een brilletje kopen
SORRY
*Joly*
SORRY

Erg flauwe en magere comedy. Het ontbreken van goede humor geeft deze benedengemiddelde film de nekslag. Matig.
notorious_kim
Toffe film. Ik had er een beetje schrik voor, vooral omdat Jessica Simpson erin meespeelt. Maar uiteindelijk gaat het niet helemaal over de romance. Mar meer over het employee of the month winnen. Achter de personages zit er ook nog een interessante achtergrond. Het verhaal heeft me echt wel geboeid, en er zaten enkele grappige momenten in.
Leuke film voor een ontspannende zaterdag of zondag-namiddag. Goed in zijn genre!
8/10
Pantoffel
Slechte film.
Ik heb hem in de bioscoop gezien en was dus ergens wel gedwongen om hem uit te kijken.
Anders had ik hem nooit afgekeken denk ik.
De GeuS
Standaard formule, maar erg grappig en flauw uitgewerkt met (gelukkig) een minimale 'inkijk' rol voor Simpson; 3,5*
Kiros
Normaal kijk ik dit soort films nooit af. Laat de laatste 10 tot 15 minuten vaak schieten. De grappen zijn dan wel op en het einde vaak voorspelbaar. Moet altijd wat moeite doen om zo`n film af te kijken.
Wat niet wegneemt dat ik me wel vermaakt heb met EOTM. Geen dijenkletser maar een meer dan prima wegkijk comedy.
Tonypulp
Veel clichés en te weinig goede grappen om leuk te blijven, af en toe was het grappig maar die paar momenten voldeden niet.
Steve-a
Een van de leukste komedies van de laatste 10 jaar. de Geweldige karakters doen het hem.
Rosicky
Hieruit kan ik concluderen dat je erg weinig komedies hebt gezien de afgelopen tijd zeg
. Matig, voorspelbaar en uiterst clichematig mijns inziens.
MissyNador
Er zaten wel leuke komische stukjes in. Verder niet echt spetterend. Leuke film voor de zondag middag.
Gil -Galad
Rosicky heeft gelijk, maar het is nog wel best grappig. Zeker in het begin valt er nog wel wat te lachen, wat later allemaal een soort moraalridder gedoe wordt. Waarom moet dat nou altijd?
Mescaline
Lekkere Comedy film die lekker weg keek en al vanaf min 1 weet te vermaken!
Het acteer niveau was over het algemeen niet verkeerd, en zelfs Jessica Simpson deed het niet onaardig..
Alleen is de film en dan vooral op het einde erg standaard, en heeft weer zo Happy end on the last minute einde.
Deze film verdiend zeker een gemiddelde van 3 sterren! en als het einde iets beter had uitgewerkt geweest nogwel een halfje meer ook!
jumpstylemovie
Dit lijkt me een leuke film. Jessica Simpson lijkt me goed gecast. Dat word kijken Woensdag.
Leviwosc
Niet een heel bijzondere film, maar zeker wel leuk om eens gezien te hebben. Ik geef 2,5 sterren.
thunderball
Deze gisteren bekeken en dat bleek toch een meevaller te zijn.
Ik dacht naar een matige romantische comedy te gaan kijken, maar het bleek een aardige, vaak toch ook onvoorspelbare en bij vlagen hilarische comedy te zijn, zelfs met beetje anarchistische trekjes.
Hoofdrolspeeler was goed gecast als relaxte en tegen alle gezag en conventies in gaande dude. Zo ook de eikelige, fanatieke concurrent en badguy van het verhaal. Rol van Simpson had weinig om het lijf (soms letterijk), maar voldeed als de tricker voor het plot.
Ik heb een aantal keren hard moeten lachen en veel meer vraag ik niet van een comedy. Jammer dat het het einde dan weer wel erg makkelijk werd afgemaakt.
Een acht, ofwel vier sterren.
timbo_
Enorme meevaller dit. Heerlijke rol van die Bad Guy en verder me gewoon prima geamusseerd.
MovieHolic
Geen uitblinker, gewoon een leuke komedie niet meer niet minder.
Leland Palmer
Deze film viel me behoorlijk mee. De supermarkt werkt erg goed als setting en is een belangrijk fundament voor de film. Daarnaast staat deze garant voor erg leuke scénes en een plezierige sfeer. Die lounge van de inpakkers, geweldig
De personages vond ik ook leuk, al is het erg stereotyp allemaal. Jessica Simpson ziet er prachtig uit, vooral die oren, heerlijk
Ja, de nodige cliché's worden uit de kast gehaald, het is erg voorspelbaar en het plot is te onzinnig voor woorden, maar ik heb me eerlijk gezegd prima vermaakt. Voldoende dus ook voor deze film.
Marinawren
het had niet echt een sterk verhaallijn.
ik heb echt heel veel gelachen. maar
het is ook makkelijk humor. de supermarkt
was goed in beeld gebracht. Je kwam al
helemaal in de sfeer.
Santino Corleone
Aardige film maar je moet er niet al te veel van verwachten. Af en toe leuke momenten maar over het algemeen vond ik het toch een zwakke verhaal. Ik geef er wel een 3 voor omdat het gewoon lekker wegkeek.
Actionfreak
Hele leuke komedie. ik heb er flink om gelachen gewoon een leuk verhaal!
Jiv
Leuke film om eens gezien te hebben, maar zéker niet voor een 2de keer!
scorepio
Middelmatige komedie die soms wel zijn grappige momenten heeft.
Vooral de twist op het einde vond ik veel te ongeloofwaardig.
Good luck Chuck, ook met Dane Cook vond ik vele malen beter.
Zeer voorspelbaar filmpje, dat barst van de cliché's, maar toch kijkt het allemaal wel lekker weg. De acteurs hebben er duidelijk zin in, terwijl de supermarkt als achtergrondsetting tevens voor een aardige sfeer zorgt. Jammer is ook dat de personages verder alemaal wel erg standaard zijn, nerd, slimmerd, mooie vrouw etc...
De meeste grappen zijn ook aan de flauwe kant, maar toch verveelt het niet en is het allemaal lekker onderhoudend.
dinal12000
Pretentieloze droge komedie. Aantal originele vondsten (dat clubhuis tussen pallets in het magazijn) en lekkker over-the-top hier en daar.
lars-pixar
gewoon grapig kan better,
alleen de race vondt ik wel leukst.
veel romantiek en humor met Jessica Simpson .

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

The Babysitters
Drama, 2007

Employee of the Month
Komedie / Drama, 2004
datesalesclerkmidlife crisisprenzlauer berg vulgarslackerbusiness consultant liefde