• 9.376.795 stemmen

Employee of the Month (2006)

Komedie | 103 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Greg Coolidge

Met onder meer: Dane Cook, Jessica Simpson en Dax Shepard

Gesproken taal: Engels en Hongaars

Releasedatum: 19 april 2007

Plot Employee of the Month

"In order to get the girl, he's gotta get his shift together."

Twee rivaliserende werknemers van een grote supermarkt doen hun uiterste best om deze keer de 'werknemer van de maand'-titel in de wacht te slepen. Één van de werkneemsters, een echte babe, heeft namelijk tegen iemand verteld dat ze met de medewerker van de maand uit wil gaan.

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

*Joly* schreef:

Leuke film maar Jessia hebt het gewoon verpest, ik vond haar zo slecht acteren, ik had wel beter verwacht.

Jessica Biel doet hier niet eens in mee

avatar van *Joly*

*Joly*

kimberlyVD schreef:

Jessica Biel doet hier niet eens in mee

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

Hmmm... Blijkbaar heb ik je bericht verkeerd gelezen. Nu dacht ik echt dat er stond Jessica Biel maar nu zie ik net dat er gewoon Jessica staat. Precies een een brilletje kopen SORRY

avatar van *Joly*

*Joly*

kimberlyVD schreef:

avatar van Zinema

Erg flauwe en magere comedy. Het ontbreken van goede humor geeft deze benedengemiddelde film de nekslag. Matig.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Toffe film. Ik had er een beetje schrik voor, vooral omdat Jessica Simpson erin meespeelt. Maar uiteindelijk gaat het niet helemaal over de romance. Mar meer over het employee of the month winnen. Achter de personages zit er ook nog een interessante achtergrond. Het verhaal heeft me echt wel geboeid, en er zaten enkele grappige momenten in.

Leuke film voor een ontspannende zaterdag of zondag-namiddag. Goed in zijn genre!

8/10

avatar van Pantoffel

Pantoffel

Slechte film.

Ik heb hem in de bioscoop gezien en was dus ergens wel gedwongen om hem uit te kijken.

Anders had ik hem nooit afgekeken denk ik.

avatar van De GeuS

De GeuS

Standaard formule, maar erg grappig en flauw uitgewerkt met (gelukkig) een minimale 'inkijk' rol voor Simpson; 3,5*

avatar van Kiros

Kiros

Normaal kijk ik dit soort films nooit af. Laat de laatste 10 tot 15 minuten vaak schieten. De grappen zijn dan wel op en het einde vaak voorspelbaar. Moet altijd wat moeite doen om zo`n film af te kijken.

Wat niet wegneemt dat ik me wel vermaakt heb met EOTM. Geen dijenkletser maar een meer dan prima wegkijk comedy.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Veel clichés en te weinig goede grappen om leuk te blijven, af en toe was het grappig maar die paar momenten voldeden niet.

avatar van Steve-a

Steve-a

Een van de leukste komedies van de laatste 10 jaar. de Geweldige karakters doen het hem.

avatar van Rosicky

Rosicky

Steve-a schreef:

Hieruit kan ik concluderen dat je erg weinig komedies hebt gezien de afgelopen tijd zeg . Matig, voorspelbaar en uiterst clichematig mijns inziens.

avatar van MissyNador

MissyNador

Er zaten wel leuke komische stukjes in. Verder niet echt spetterend. Leuke film voor de zondag middag.

avatar van Gil -Galad

Gil -Galad

Rosicky heeft gelijk, maar het is nog wel best grappig. Zeker in het begin valt er nog wel wat te lachen, wat later allemaal een soort moraalridder gedoe wordt. Waarom moet dat nou altijd?

avatar van Mescaline

Mescaline

Lekkere Comedy film die lekker weg keek en al vanaf min 1 weet te vermaken!
Het acteer niveau was over het algemeen niet verkeerd, en zelfs Jessica Simpson deed het niet onaardig..
Alleen is de film en dan vooral op het einde erg standaard, en heeft weer zo Happy end on the last minute einde.
Deze film verdiend zeker een gemiddelde van 3 sterren! en als het einde iets beter had uitgewerkt geweest nogwel een halfje meer ook!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Dit lijkt me een leuke film. Jessica Simpson lijkt me goed gecast. Dat word kijken Woensdag.

avatar van Leviwosc

Leviwosc

Niet een heel bijzondere film, maar zeker wel leuk om eens gezien te hebben. Ik geef 2,5 sterren.

avatar van thunderball

thunderball

Deze gisteren bekeken en dat bleek toch een meevaller te zijn.

Ik dacht naar een matige romantische comedy te gaan kijken, maar het bleek een aardige, vaak toch ook onvoorspelbare en bij vlagen hilarische comedy te zijn, zelfs met beetje anarchistische trekjes.

Hoofdrolspeeler was goed gecast als relaxte en tegen alle gezag en conventies in gaande dude. Zo ook de eikelige, fanatieke concurrent en badguy van het verhaal. Rol van Simpson had weinig om het lijf (soms letterijk), maar voldeed als de tricker voor het plot.

Ik heb een aantal keren hard moeten lachen en veel meer vraag ik niet van een comedy. Jammer dat het het einde dan weer wel erg makkelijk werd afgemaakt.

Een acht, ofwel vier sterren.

avatar van timbo_

timbo_

Enorme meevaller dit. Heerlijke rol van die Bad Guy en verder me gewoon prima geamusseerd.

avatar van G to the J

G to the J

Uhm...

ik-wil-wel-maar-lukt-niet-film...

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Geen uitblinker, gewoon een leuke komedie niet meer niet minder.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Deze film viel me behoorlijk mee. De supermarkt werkt erg goed als setting en is een belangrijk fundament voor de film. Daarnaast staat deze garant voor erg leuke scénes en een plezierige sfeer. Die lounge van de inpakkers, geweldig

De personages vond ik ook leuk, al is het erg stereotyp allemaal. Jessica Simpson ziet er prachtig uit, vooral die oren, heerlijk Ja, de nodige cliché's worden uit de kast gehaald, het is erg voorspelbaar en het plot is te onzinnig voor woorden, maar ik heb me eerlijk gezegd prima vermaakt. Voldoende dus ook voor deze film.

avatar van Marinawren

Marinawren

het had niet echt een sterk verhaallijn.

ik heb echt heel veel gelachen. maar

het is ook makkelijk humor. de supermarkt

was goed in beeld gebracht. Je kwam al

helemaal in de sfeer.

avatar van Santino Corleone

Santino Corleone

Aardige film maar je moet er niet al te veel van verwachten. Af en toe leuke momenten maar over het algemeen vond ik het toch een zwakke verhaal. Ik geef er wel een 3 voor omdat het gewoon lekker wegkeek.

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Hele leuke komedie. ik heb er flink om gelachen gewoon een leuk verhaal!

avatar van Jiv

Jiv

Leuke film om eens gezien te hebben, maar zéker niet voor een 2de keer!

avatar van scorepio

scorepio

Middelmatige komedie die soms wel zijn grappige momenten heeft.

Vooral de twist op het einde vond ik veel te ongeloofwaardig.

Good luck Chuck, ook met Dane Cook vond ik vele malen beter.

avatar van Spetie

Zeer voorspelbaar filmpje, dat barst van de cliché's, maar toch kijkt het allemaal wel lekker weg. De acteurs hebben er duidelijk zin in, terwijl de supermarkt als achtergrondsetting tevens voor een aardige sfeer zorgt. Jammer is ook dat de personages verder alemaal wel erg standaard zijn, nerd, slimmerd, mooie vrouw etc...

De meeste grappen zijn ook aan de flauwe kant, maar toch verveelt het niet en is het allemaal lekker onderhoudend.

avatar van dinal12000

dinal12000

Pretentieloze droge komedie. Aantal originele vondsten (dat clubhuis tussen pallets in het magazijn) en lekkker over-the-top hier en daar.

avatar van lars-pixar

lars-pixar

gewoon grapig kan better,

alleen de race vondt ik wel leukst.

veel romantiek en humor met Jessica Simpson .