Employee of the Month (2006)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Greg Coolidge
Met onder meer: Dane Cook, Jessica Simpson en Dax Shepard
Gesproken taal: Engels en Hongaars
Releasedatum: 19 april 2007
Plot Employee of the Month
"In order to get the girl, he's gotta get his shift together."
Twee rivaliserende werknemers van een grote supermarkt doen hun uiterste best om deze keer de 'werknemer van de maand'-titel in de wacht te slepen. Één van de werkneemsters, een echte babe, heeft namelijk tegen iemand verteld dat ze met de medewerker van de maand uit wil gaan.
The Director
Best een leuke komedie, alleen te lang dradig op een gegeven moment. Weinig originele humor.
2,5 ster
keoma
goede film enkele lachmomenten maar niet echt veel toch aangenaam om te volgen
KampF_
Die paar lachmomentjes zijn goed genoeg voor 2 sterrtjes. Maar niet één voor Jes. Simpson, wat doet ze uberhaupt in beeld.
Angrod_Pallanén
Leuke film.
Erg vermakelijk en zeker goed genoeg om van een saaie superstore een leuke komedie te maken. Erg cliche, maar wel erg vrolijk.
3.0
Gert12
Absolute topfilm op komediegebied....suffe en vage tot in het hilarische humor...het grapgehalte en tempo van de film ligt ook vrij hoog....met name oma die vindt dat hij maar altijd zijn ballen moet wassen voor een date....hoe verzin je het?!
Nou ja....welke oma zegt het nou tegen haar kleinzoon....ze heeft wel kijk op een succesvolle date!
Olivia
Voorspelbaar, de opbouw heel erg cliché, langdradig op bepaalde momenten, de personages weinig origineel...
Maar toch, goed geacteerd, originele setting, grappig, zelfs Jessica Simpson irriteerde me niet te erg(hoewel haar decollete meer in het oog sprong dan haar acteerwerk). Gewoon een erg leuke film met weinig om het lijf (bij Simpson letterlijk...)waardoor ik de 'm toch 3 sterren ga geven.
otherfool
Ik vond de trailer geweldig, maar de film draait dus mooi niet in mijn bios (terwijl ik daar toch zeker 4x de trailer heb gezien)... flauw hoor!
Zeker flauw aangezien deze droogklotenfilm zeker gezien mag worden. Fijne typetjes en lekkere offbeat humor, totdat de film helaas halverwege inkakt en op wel erg conventionele manier de eindjes aan elkaar knoopt. Desondanks voor het genre zeker een aanrader.
3*.
Fran
- 1953 berichten
NIet echt veel bijzonders maar wel geinig. Als ze "een scheet laten tijdens een speech" als grappig effect gebruiken dan weet je eigenlijk al genoeg. Knap dat ze van het werken in een supermarkt toch nog een heel verhaal kunnen maken.
Baronie5
Ik had er eigenlijk niet veel van verwacht, maar er zitten stiekem toch wel veel grappige momenten in....
egbert-Bos
leuke aangename film. Niet echt een hoogsteende kwaliteit maar toch erg leuk om op een regenachtige dag voor te gaan ziten.
De film heeft een leuke humor.
kimberlyVD
Leuke film. De humor stijgt er niet bovenuit maar het verhaal wel. En als er dan toch eens iets humoristisch in komt, dan is het ook echt goed! Krijgt 3,5 sterre van mij
nachtvlinder
maffe kleuterfilm; goed gespeeld buurthuis amateurtoneel met laag decollete
helleke
Bij momenten zaten er wel leuke fragmenten tussen.
Een luchtig verhaal die zeker niet verveelde.
Als komedie behoort hij tot de middelmaat.
2,5 sterren
Malick
Het debuut van Greg Coolidge is geen kunstwerk laat staan een film waar die trotst op zal zijn. De grappen had ik allemaal al eens eerder gehoord en of gezien. Het verhaal is ook niets nieuws achter de horizon. Jessica Simpson bewijst dat ze alleen goed is om haar borsten te laten zien, acteren kan ze niet en zal ze ook nooit kunnen. Het moraal kwam ook weer om de hoek kijken, je kunt toch trots zijn op je werk, natuurlijk?! Geforceerd grappig doen, standaard clichés of homos en gekleurde mensen. Vergeet ik nog iets?
Haha, best genoten van deze film. Komt natuurlijk doordat ik jaren in een supermarkt heb gewerkt. Kreeg wat flashbacks bij sommige scene's hehe.
Het idee is natuurlijk best geinig in deze film. Daarnaast zijn de karakters lekker stereotype neergezet: Het domme, knappe blondje, de overdreven klootzak en de supersymphatieke goedzak. Maar ach, als de film maar leuk is. Het is allemaal onschuldige maar wel vermakelijke humor. Je weet hoe ie afloopt maar je kijkt toch doordat het met een knipoog allemaal is gemaakt.
Ik vond ook een pluspunt dat de bijpersonen ook grappig waren.
En ondanks Jessica Simpson geloof ik zo dom als hooi is, vind ik haar wel een prachtige vrouw. Snap best dat je daar moeite voor doet
seth gecko
verrassend leuke film eigenlijk. ondanks de voorspelbare plotlijn goed geschreven met behoorlijk subtiele humor doorheen de overduidelijke slapstick verweven.
het volledige uitgangspunt is heerlijk absurd en dat wordt verder in de verf gezet door schitterende personages.
Dane Coock is een leuke protoganist, Dax Sheppard steelt al zijn scenes als egotrippende lozer en andy dick is voor een keer niet irritant, hulde!!
extra lof ook voor de bijrol van jessica simpson's decollete.
netjes
3.5***
cales77
beetje flauw, en zoutloos.....keek wel lekker weg verder
Zidaan
Bij vlagen een best aardig filmpje, opzich best leuke, enigzins voorspelbare typetjes. De film maakte me niet aan het schaterlachen maar toverde zo nu en dan toch wel een grote glimlach op mijn gezicht.
2,5* lijkt me op zijn plaats.
*Joly*
Leuke film maar Jessia hebt het gewoon verpest, ik vond haar zo slecht acteren, ik had wel beter verwacht.
nele
Leuke film, niet echt origineel ofzo, maar gewoon leuk om eens te bekijken.
GinolaEHV
Redelijke comedy, met een stompzinnig verhaal en een aantal leuke en minder leuke grappen. Het einde is voorspelbaar en knullig.
2,5*.
Scarecrow
Leuke, sympathieke maar vooral oprechte komedie
Had niet erg veel van deze film verwacht, maar hij wist me toch positief te verrassen. Gokte op een erg clichematig en vervelend filmpje, maar slechts de eerste gok kwam uit: de film volgt de grote lijnen maar anders dan veel soortgenoten in zijn genre kon deze film me zeer bekoren.
Dit ligt enerzijds aan de leuke acteurs. Moet bekennen dat ik alleen Jessica Simpson kende, en in deze film deed zij het zeker niet slecht. Nu hoefde ze alleen mooi te zijn en leuk te kijken, maar dat ging haar zeer goed af. Ze komt soms zelfs leuk/oprecht uit de hoek. Ze wordt toch echter overschaduwd door de twee hoofdrolspelers.
Ik kende ze niet maar ze waren beide erg leuk. De ene als de luie, maar oprechte Zack, die door Employee of the Motnh te worden het hart van Simpson wil stelen, en daarmee tevens de 18e overwinning van de zelfingenomen Vince wil voorkomen.
Het acteerwerk van de beide acteurs was zeker goed geneog, maar waar het hier nog meer om ging was de grappen leuk brengen en het op elkaar inspelen (of: op de man spelen). Het ging beide mannen goed af, allebei waren ze grappig en droog. Ook de sidekicks waren prima, naast Simpson, maar als topper toch wel Jorge. Waar de (bril)grappen van Jorg soms wat te flauw waren, waren de grappen over Jorge, de vakkenvuller die probeerde te zijn als idool Vince, alhoewel van goedkoop niveau toch zeer aardig.
En dat terwijl het script toch vrij mager was. Het verhaal was grotendeels cliche en de grappen waren ook niet geniaal bedacht. Toch pasten de grappen prima in de film, en dat de film mij een ruim anderhalf uur kon vermaken vond ik toch nog het meest knap. Nergens werd de film saai of ging het niveau van de grappen omlaag, alhoewel de film zijn tweede helft volgens de grote lijnen volgt en de parodie-achtige kijk op het supermarkt/superketen wat liet varen.
Wat betreft setting, belichting, camerawerk etc. is de film voldoende maar springt de film er nergens uit, maar de soundtrack is dan weer wel heerlijk gekozen.
Alles bij elkaar dus een verrassend leuke komedie met grappige acteurs, die vooral heel oprecht en niet te serieus aandoet. Je zult nergens echt in een deuk liggen, maar ik heb me prima vermaakt en een glimlach was nooit ver weg. 3,5*
H31()
Veel gelachen om de voorspelbaarheid en de hoeveelheid clichés en vooral het belachelijk slechte acteerwerk van Jessica Simpson.
1,0* voor de origine grap wanneer die vent zijn stoel te ver doordraait.

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Dreamer: Inspired by a True Story

The Babysitters
Drama, 2007

Employee of the Month
Drama / Komedie, 2004
datesalesclerkmidlife crisisprenzlauer berg vulgarslackerbusiness consultant liefde