Employee of the Month (2006)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Greg Coolidge
Met onder meer: Dane Cook, Jessica Simpson en Dax Shepard
Gesproken taal: Engels en Hongaars
Releasedatum: 19 april 2007
Plot Employee of the Month
"In order to get the girl, he's gotta get his shift together."
Twee rivaliserende werknemers van een grote supermarkt doen hun uiterste best om deze keer de 'werknemer van de maand'-titel in de wacht te slepen. Één van de werkneemsters, een echte babe, heeft namelijk tegen iemand verteld dat ze met de medewerker van de maand uit wil gaan.
foussie
leuke film al 2 keer gezien
blijft leuk als je zelf ook in een supermarkt werkt ...
dutch ghost
leuk filmpje om hem gewoon keer te kijken met vrienden ofzo maar nou niet echt dat je zegt wat een fantastische film als je een goede komedie wil wat mijn mening dan is raad ik deze niet aan
MDOE
vond de film niet zo leuk.. wel geinig, kijkt lekker weg, maar meer ook niet
MIsStenVelde
hij krijgt van mij een anderhalf.
het verbaast me eerlijk gezegd, dat ik hem af heb gekeken..
de film is voorspelbaar, je weet meteen zonder dat je het begin hebt gezien, hoe het einde al zal zijn.
daarbij speelt het alleen af in het winkelcentrum eigenlijks...
het is naar mijn mening een beetje langdradig, eentonig.
ondanks dat hebben wij hem afgekeken, omdat hij toch IETS heeft.
dus verveel je je, en MOET je iets doen, dan kun je hem altijd eens gaan bekijken...
maar verwacht er niet te veel van
Teemong
Dit moet haast wel 1 van de saaiste komedies zijn die ik ooit heb gezien. Tegen het einde aan begon ik me gewoon te ergeren en dat heb ik niet snel. En dat terwijl er toch een aantal acteurs in spelen die doorgaans wel grappig zijn (Andy Dick, Efren Ramirez). Dit verhaal had meer potentie met bijvoorbeeld de Frat-Pack (Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrel, etc.).
linda1968
vond dit een leuke film en de meiden konden er ook wel van genieten
dit is ook wel een sleuk voor de verandering maa meer een film voor de wat jongere sectie niet te min toch vermakelijk
vergelijk baar met high school musical en bring it on
viewtiful
Wel een geinige film, maar meer ook niet.
Personages waren wel oke op Jessica Simpson na dan, wat speelt die slecht zeg. Het verhaal is totaal niets, beetje stoer doen bij een kassa om meiden aan te trekken. KOM OP ZEG!!!
2,0 ster.
papaEd
Laat ik het zo zeggen `` ik zag deze film afgelopen dinsdag bij de sneak preview`` ben daarna gelijk de bioscoop uitgelopen. 1.0 *
zjandannybob
toch wel een weer een leuke comedie mag wel gezien worden. het verhaal is niet veel maar hij is verder wel gewoon lache en daar gaat het om bij comedie.. 3.5*
j0zman
Als je zelf in een supermarkt werkt is het wel geinig.
Maar niet om vaker te zien. Niet echt grappige humor.
empirekees
Waarom geven ze deze film nou precies dezelfde titel als een film uit 2004...... http://www.moviemeter.nl/film/28375
Una acción muy retardado
queenie
de film ging wel was af en toe een beetje flauw leuk voor 1 keer te kijken. 2½*
fohfreak
ik vond dit juist een heel leuke film,
beetje flauwe humor, ik houd er wel van!
Unicornio
De strijdgevoelens om toch iets beter dan de andere te zijn zal bij vele bekend voorkomen en dat maakt de film leuk om te bekijken. Voor de rest vond ik het een redelijke film. Ik had er meer van verwacht dus het viel mij wat tegen.
Maar, wat ik wel zal herinneren zijn de oren van Jessica Simpson!
The_Game
Best vermakelijke film. Efren Ramirez (Vote For Pedro) had een leuke rol. Het is geen film die je nog een keer gaat kijken of een film die verrassend is op het eind, maar dat maakt niet uit.
otherfool
Ik vond de trailer geweldig, maar de film draait dus mooi niet in mijn bios (terwijl ik daar toch zeker 4x de trailer heb gezien)... flauw hoor!
homerjay
Aardige film inderdaad. Jessica Simpson had inderdaad wel vervangen mogen worden met haar irritante acteerprestatie. Geinig was daarbij wel de opmerking tegen haar filmpersonage dat ze niet alleen mooi is maar ook diepgang heeft. Iets wat ze in werkelijkheid dus helemaal niet heeft.
Leuk aan de film was de manier hoe onbenullige zaken belangrijk werden gemaakt doordat de karakters alles zo serieus oppakken en Mission Imposible achtige stijlelementen werden toegevoegd..
Jammer genoeg was de film zelf erg voorspelbaar en traag. Desondanks 2,5 * voor de komische momenten.
MrNiceGuy90
Leuke film voor tijdens een zondag, jessica simpson kan niet acteren weten we dat ook weer, verder een keer een beetje orgineel verhaal. Zaten wel leuke grappen in vond ik, af en toe wat te voorspellen maar ach:)
dikkenek
Een 1 voor de moeite....wat een kwalitatief uitermate teleurstellende film!!!
pcvh1978
voor het eerst dat ik een comedy in dit genre niet weg kreeg!
vond hem gewoon niet leuk.
af en toe wel even gelachen, maar verder veel saaie momenten!
erg jammer! want hij leek me erg leuk!
enig plus punt: jessica simpson
Slater (crew films & series)
grappig, want ik vond juist de meeste stukken in de film leuk met als minpunt simpsons whah die oren
fruntsel
Oke het is een leuk onderhoudnende film, maar ik kan me de indruk toch niet ontrekken dat ik deze film al meerdere malen heb gezien. Oke in een ander jasje met andere acteurs.... Het nadeel van film zoals deze is dat je nogal gauw de neiging krijgt om hem vooruit te gaan spoelen. (ik in ieder geval). Je loopt tegen woordig met al die romantische komedies tegen zo'n moment aan dat je denkt je komt er nog wat van, hoe lang gaat het nog duren voordat er eindelijk wat gaat gebeuren. en dan kan je je het in verschillende verpakkingen stoppen maar het blijft het zelfde verhaal, met de zelfde frustratiesen dat mensen het maar niet begrijpen en geen aktie ondernemen, waarin dus de spoel momenten komen. Maar als je een keer makkelijk vermaakt wil worden met hier en daar een lach er bij dan is het wel een leuke film. een 2,5
veertjuh
Ik vond het wel een leuke film! Leuke grappen en echt iets om een avond ontspannen naar te kijken. Hersencapaciteit niet benodigd bij deze film.
dus ik zou zeggen: lekker bankhangen, colaatje, zak chips erbij en je bent er helemaal klaar voor!!

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

The Babysitters
Drama, 2007

Employee of the Month
Drama / Komedie, 2004
datesalesclerkmidlife crisisprenzlauer berg vulgarslackerbusiness consultant liefde