Genre: Drama / Thriller
Met onder meer: Halle Berry, Bruce Willis en Giovanni Ribisi
Gesproken taal: Engels, Tsjechisch en Portugees
Releasedatum: 12 april 2007
Plot Perfect Stranger
"How Far Would You Go To Keep A Secret?"
Onderzoeksjournaliste Rowena Price verneemt dat de machtige directeur van een reclamebureau Harrison Hill misschien verantwoordelijk is voor de moord op haar vriendin. Met de hulp van haar collega, Miles Hailey, gaat Rowena undercover. Ze geeft zich uit voor Katherine, die als interim in Hills agentschap werkt en voor Veronica, een meisje met wie Hill online flirt. Zo bespiedt Rowena haar prooi van alle kanten, maar ze ontdekt dat zij niet de enige is die van identiteit verandert. Hoe dichter ze bij de waarheid komt, hoe meer blijkt dat mensen bereid zijn heel ver te gaan om die waarheid te beschermen.
Rowena Price
Senator Sachs
Josie
Purmerend
Halle Berry heeft virtuele seks met Bruce Willis
Halle Berry heeft een seksscène moeten simuleren op de set van haar nieuwe film. Haar filmpartner Bruce Willis had andere bezigheden. Dat schrijft de Britse krant The Sun. Terwijl Berry op het bed kroelde, speelde de filmploeg van Perfect Stranger een opname van de stem van Willis af. Later zijn filmopnamen van de acteur aan de beelden van Berry toegevoegd, zodat het resultaat een realistische seksscène is. De computertechniek zou niet eerder voor een bedscène zijn gebruikt.
Bron met een leuke foto:
Mc
- 2092 stemmen
Klinkt allemaal nogal afgezaagd, maar voor Halle Berry en Bruce Willis ga ik wel kijken. Spannend zal hij in ieder geval wel kunnen worden. En ik ben nu ook wel benieuwd naar die seksscene
Mc
- 2092 stemmen
Trailer spreekt me wel aan, Halle Berry en Bruce Willis zijn altijd leuk, en het verhaaltje -ondanks dat het nogal standaard klinkt- lijkt me nog best wel vermakelijk. We zullen zien.
donnie B.
Er wordt weinig tot niks geheim gehouden in de trailer, jammer..
- 1991 berichten
Erg standaard verhaal en van Berry ben ik ook geen fan, maar we zullen zien
- 1991 berichten
Trailer heeft wel wat inderdaad, wie weet wordt dit wel een aangename film, al reken ik nog steeds niet op een hoogvlieger.
jan-feyenoord
lijkt me en perfecte thriller!!
ben wel fan van bruce willis!!
omhoog
Niemand nog een mening over deze film?? Wil er wel heen. Maar twijfel nog !
jackowacko36
Het AD schrijft "Halle Berry wroet in Chatrooms" en "vertrouw niemand op internet dat is ongeveer de boodschap in Perfect Stranger" Zelden zo'n slecht opgestelde recensie gezien, het bovenstaande heeft dus niks met het Thema te maken met waar de film werkelijk om draait. Het is een goede thriller en voor wie van dit genre houdt een echte aanrader, het had alleen best wel wat spannender gekunt en het acteren van Bruce Willis komt wat houterig over vindt ik, ze hadden voor die rol beter een jonger acteur kunnen nemen BV Jude Law ofzo.
Het is op zich wel een standaard verhaal, maar met een toch wel verrassend einde.
Geen perfecte thriller dus, maar wel een voldoende.
Dus daarom ***
darkRomance
Goed einde..
En in de cinema had ik mij echt hartelijk vermaakt.. met mijn vrienden.
Kvond het verhaal redelijk langdradig en pas op het einde kwam de film pas echt op gang.
Kerdel
Nou ik vond hem zeer verassend, niet echt standaard. Je word aardig op het verkeerde been gezet en er zitten wel wat leuke wendingen in. Dat vriendje van Ro (Halle) heeft ook wel een beetje een sick mind, wel grappig...
mrdig
Pff het eerste uur vond ik enorm traag en saai. Er gebeurde weinig tot niks spannends. Het laatste gedeelte was nog redelijk spannend te noemen, maar dit kon de film al niet meer redden. 1.5*
Uncle_Junior
Baggerbaggerbagger. Sorry maar het is lang geleden dat ik zo'n slechte film heb gezien. Bruce op de automatische piloot, en een zeer overdreven acterende Hally Berry. Zo gauw de flashbacks begonnen kon ik al gaan raden wat er precies aan de hand zou zijn. en ik zat er niet ver naast. 1.5*
koosspoorloos
otherfool
Bijzonder flauwe, zouteloze film die in de laatste 10 minuten dan maar zulke vergezochte en idiote wendingen brengt dat dat wel verrassend *moet* zijn, maar daarmee eigenlijk gewoon de kijker voor de gek houdt. Nou, daar trapt deze otherfool dus niet in!
Enorm saaie dialogen, compleet gebrek aan spanning en tempo, de cast lijkt verloren (Berry) of gewoonweg verveeld (Willis). Zeurderig moraaltje (niks en niemand is wat het lijkt op het internet), gebrek aan logica, the lots.
Echt complete afrader: 1*.
Trouwens: Berry wil al jaaaaren haar oude buurmeisje doden, nou doe dat dan! Maar nu maakt ze het zichzelf onnodig moeilijk door iemand erin te willen luisen (waarom eigenlijk?), en dat doet ze dan nog op zo'n ingewikkelde manier dat het wel op 100 manieren fout had kunnen gaan (wat dus uiteindelijk ook gebeurd). Deze film deugt gewoon niet.
- 1991 berichten
Sluit me aan bij Otherfool. Wat een ellendige film die aan alle kanten rammelt en nergens op slaat. Vond Willis nog wel oké qua spel, alhoewel hij wel compleet op de automatische piloot speelde. Berry vond ik overigens dramatisch.
ralfsjam
ja 't zal wel aan mij liggen, maar ik vond 'm wel aardig. idd na een half uurtje zakte hij wat in, maar het einde was wel aardig. geen kaskraker in mijn ogen maar zeker ook geen slechte. deze film een * of *1/2 is ongeloofwaardig thomzi50 en Otherfool! ik geef hem een *** omdat ik me vermaakt heb. lekker puh!
- 1991 berichten
Hoezo nou ongeloofwaardig? Ik geef toch duidelijk aan wat er aan scheelt..
ralfsjam
Hoezo nou ongeloofwaardig? Ik geef toch duidelijk aan wat er aan scheelt..
en ik geef toch aan waarom ik een *** geef? een film die volgen andere rammelt met actrices die dramatisch spelen kunnen ook vermakelijk zijn. ik vond haar wel redelijk spelen, zeker niet dramatisch.... als er alleen maar perfecte films mogen zijn, dan kun je 98% van de films wel verbanden. toch?
otherfool
en ik geef toch aan waarom ik een *** geef?
'omdat ik me vermaakt heb. lekker puh!'?
Er is vreselijk veel mis met deze rammelende film, dat hoeft natuurlijk niet erg te zijn (ik ben zelfs dol op bepaalde prutswerkjes), maar anderen ongeloofwaardig noemen omdat jij je vermaakt hebt lekker puh! is nogal flauw en onzinnig argumenteren.
Dit slaat natuurlijk al helemaaaal nergens op.
ralfsjam
'omdat ik me vermaakt heb. lekker puh!'?
Dit slaat natuurlijk al helemaaaal nergens op.
ik zal het even GOED voor je uit leggen okay? wat ik bedoel is: (en het is vrij simpel hoor -voor de meeste-) dat films die rammelen, die misschien iets minder zijn, waar hier en daar foutjes in zitten (ja?) ook vermakelijk kunnen zijn en volgens anderen een *** mogen krijgen. en dat bedoelde ik met "lekker puh". en als je 1-tjes uit gaat delen moet er wel heel wat met een film aan de hand zijn. snappie?
(jij geeft toch ook "the Beverly Hillbillies" een 3.5???)
otherfool
Lieve schat, je mag van mij alles. JIJ vindt het nodig om MIJN stem te becommentariëren, niet andersom.
Dat is er dan in dit geval ook. Lekker puh.
Na, und?
ralfsjam
Dat is er dan in dit geval ook. Lekker puh.
Na, und?
zucht, je hebt gelijk....
SanniePannie
ik vond dit een goede film en heb me eigenlijk geen moment verveeld. het duurde heel even voordat ik echt goed in het verhaal zat, maar verder vond ik het echt top.
Halle Berry speelde echt top vond ik.
Einde had ik niet verwacht en vind dit toch wel een film waar goed over na gedacht is!

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

Butterfly on a Wheel
Thriller / Drama, 2007

Black Snake Moan
Romantiek / Drama, 2006
sense of guiltstagingexpiation sex scandalverleidingmoord