• 9.377.311 stemmen

Met onder meer: Halle Berry, Bruce Willis en Giovanni Ribisi

Gesproken taal: Engels, Tsjechisch en Portugees

Releasedatum: 12 april 2007

Plot Perfect Stranger

"How Far Would You Go To Keep A Secret?"

Onderzoeksjournaliste Rowena Price verneemt dat de machtige directeur van een reclamebureau Harrison Hill misschien verantwoordelijk is voor de moord op haar vriendin. Met de hulp van haar collega, Miles Hailey, gaat Rowena undercover. Ze geeft zich uit voor Katherine, die als interim in Hills agentschap werkt en voor Veronica, een meisje met wie Hill online flirt. Zo bespiedt Rowena haar prooi van alle kanten, maar ze ontdekt dat zij niet de enige is die van identiteit verandert. Hoe dichter ze bij de waarheid komt, hoe meer blijkt dat mensen bereid zijn heel ver te gaan om die waarheid te beschermen.

avatar van mnrk

mnrk

Vanavond deze film eens uit de "oude" map te voorschijn gehaald...

Ik moet zeggen dat het een prima thriller is met een goede cast! Ribisi speelt hierin ijzersterk, maar natuurlijk ook Halle Berry en Bruce Willis zijn perfect. 3 prima acteurs in een film, kan bijna niet fout gaan.

Verhaal zat ook goed in elkaar met een prima plot.

avatar van Feebs

Feebs

Verrassende einde :O

avatar van takkiej

takkiej

Fijne film!

Goede acteerprestaties en eeen coole slotfase...stond ik toch even van te kijken.... Giovanni Ribis is toch echt een hele goede acteur! En bruce behoeft geen commentaar:) Die is altijd top!!

4 sterren....!

avatar van Arkan_Srbija

Arkan_Srbija

Ik vond het een redelijke film, vond Bruce Willis niet in zijn rol passen..!! Wel heb ik genoten van de momenten van Halle Berry, die echt supermooi is !!!!

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik vond het een verrassende film. Had voordat ik hem keek geen al te hoge verwachtingen, maar het viel me positief mee. Goede acteurs die prettig zijn om naar te kijken, al met al een vermakelijke film!

avatar van Thiadure

Thiadure

veel meer van verwacht ..

Het einde is weer zoiets dat de regisseur erin heeft gestoken om de film op te waarderen , ik vond het weinig effect hebben. Over het algemeen , B-film

avatar van SubzeroX

SubzeroX

Bruce willis heeft niet echt 'n hele grote rol zoals ik normaal gewend ben van hem, maar dat past wel in deze film en de andere acteurs doen het goed.

Maar vooral het verhaal en de keerzijde van het verhaal vond ik erg goed.

Erg spannende film

avatar van danny61

danny61

De echte spanning ontbrak tochwel in deze film,wel was het einde niet voorspelbaar en zeer speciaal.

Voor de rest ging het allemaal zijn ganggetje

ik geef 2,5 op 5

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Beetje belachelijk, die laatste tien minuten. Hmm, eigenlijk slaat de hele film nergens op, maar... toch wel aardig vermakelijk, soms. Giovanni Ribisi steelt de show in ieder geval. Uitstekend acteur, die zowel Bruce Willis als Halle Berry even leuk van het scherm speelt. Willis doet het nog wel aardig, maar Berry niet, nee...

Erg onlogisch, ongeloofwaardig en vergezocht rotplot. Gelukkig zijn er nog een paar spannende en vermakelijke scénes die de schade beperken want eigenlijk is deze film gewoon zo vreselijk fout. Het einde is één groot cliché en gewoon jammer. En dat nog het gezeur over de gevaren op het internet: Erg leuk om gezien te hebben, nu weten we hoe het niet moet.

avatar van Johan24

Johan24

In laatste tien minuten veranderd het plot wel een keer of vier, hierdoor is de rest eigenlijk overbodig want er wordt (bijna) nergens naar toe gebouwd.

avatar van Kelly_90

Kelly_90

Ik vond hem meer dan redelijk!

Ik vond hem zelfs goed!

Het was goed geacteerd en het einde zag ik echt niet aankomen!

avatar van crowdsurfer

crowdsurfer

Zeer verrassende film, vooral het einde. Toch vind ik het allemaal iets te langdradig...

avatar van Ruud007

Ruud007

Vooral een verrassend einde, als alles toch op zijn plek valt. Een goed drama met een sterke cast en mooie momenten.

avatar van Koerok

Koerok

Beter dan ik had verwacht. Een 3.5.

avatar van diaan11

diaan11

Het sterke acteerwerk is het enige waar deze film een voldoende voor krijgt, vooral van Ribisi.

Het verhaal is zwak, het einde slaat nergens op.

avatar van Film Pegasus

Mmm... de film leek niet slecht te beginnen. Leuke acteurs, op zoek naar een moordenaar... Maar dan komt het weer vol plotwendingen die zover gezocht zijn en clichés die je zelfs op de zwarte markt niet kwijt raakt. Halle Berry heeft ook al betere tijden gekend. Bruce Willis doet enkel 'aanwezig zijn' en is niet meer dan bladvulling blijkbaar. Ribisi viel wel mee, maar kan in z'n bijrol de film zeker niet redden. Een misser...

avatar van witboek

witboek

Trailer leek toch niet zo goed te zijn?

avatar van brielen

brielen

Goed geacteerd maar een o zo zwak einde!3.

avatar van Roodkapje

Roodkapje

De wending op het einde was wel verassend. Totaal niet zien aankomen. Ik houd wel van zulke films maar hier is het totaalplaatje redelijk ongeloofwaardig. Verder kon ik me wel vinden in de stijl van de film. Beetje metropolitische stijl en sterke acteerprestaties. Bruce willis was natuurlijk weer top. Jammer van het onvoldoende uitgedacht plot.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Goeie film. Hier en daar wat rommelig. Maar toch blijft de spanning er goed in.

Halle Berry, Bruce Willis acteren heel erg goed.

Meer niks erover te zeggen dan het gewoon heel goed was.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Weer zo'n typische thriller waarin niets is zoals het lijkt. Alleen nu in een orginele moderne variant waardoor je Perfect Stranger een beetje kan beschouwen als een Chat-thriller. En ik heb me er zeer mee vermaakt. Vooral Halle Berry als undercover en Bruce Willis als de vermoedelijke dader maar zoals gezegt: niets is zoals het lijkt. We krijgen de hele film te maken met gepuzzel en het in de gaten houden van Bruce Willis door steeds met hem te chatten of te hacken. En zo komen we uiteindelijk al wel snel bij de waarheid alleen is de afronding ook vrij spannend. Het einde vond ik ook helemaal fantastisch Halle Berry haald een truc tegen de wet uit om de toch onschuldige Bruce Willis vrij te krijgen maar dan zijn der ook altijd weer onopvallende getuigen die roet in het eten gooien.

Hele bijzondere thriller met ijzersterke rollen. Halle Berry vond ik erg mooi en ook vooral Bruce Willis liet weer eens zijn goede kant zien. Naast een actieheld kan hij ook goed als een normaal zakelijk persoon spelen. Perfect Stranger was iig weer zeer geslaagd en weet zo wel je avondje te vullen.

avatar van rep_robert

Ik irriteer me nu al (na 5 minuten)de tering aan Halle Berry, even kijken of ik dit kan uitkijken.

De omschrijving "Dama" klopt tot nu toe wel in ieder geval.

avatar van nachtschade

nachtschade

Leuke thriller, met verrassend einde. Af en toe een aardige dialoog, maar soms ook moeilijk te volgen. En ineens dacht ik in een aflevering van CSI te zijn verzeild!

Maar eerlijk is eerlijk, CSI is vaak spannender, ware het niet dat Halle Berry daar niet in mee doet (wat overigens wel jammer is).

Hield me uit de slaap tot het einde, maar dat kwam het meest door voortreffelijke Berry, en minder door het verhaal.

Er zijn betere in dit genre......

avatar van rep_robert

Ik moet zeggen, het vervolg van de film was beter dan het zwaar overdreven begin van de film.
Het acteerwerk was allemaal wel ok, al had ik wel het gevoel dat o.a. Bruce Willis op de automatische piloot stond(hij is dan nog steeds goed).
Het verhaal op zich is niet al te bijzonder, al had ik de laatste twist natuurlijk niet aan zien komen. Al vind ik Miles wel bijzonder dom, beetje een moordenaar op je schoot laten liggen en de kans geven om vermoord te worden, wat uiteindelijk ook gebeurd. Je weet immers dat ze niet te vertrouwen is en dat ze een "vriendin" heeft vermoord. Komt de geloofwaardigheid van bepaalde personages niet ten goede.

Heb me verder wel vermaakt, maar een hoogvlieger is het zeker niet.
Een krap zesje.

avatar van the big lebowski

the big lebowski

Gister deze film op de tv gekeken.

Wat een slap verhaal. Het ene cliché volgt het andere en niets maakt deze film meer dan middelmatig.

Ik zou het kijken haast als zonde van mijn tijd gaan beschouwen, maar dan breekt het einde aan.

Het einde biedt een verassende twist, maar vooral die laatste 5 seconden. Meesterlijk!

Die laatste vijf seconden, waarin rtl alweer een border over het scherm plakt, die seconden waarin de gemiddelde tv-kijker al wegzapt, die seconden waarin je al opstaat om eindelijk naar de wc te lopen;

Die seconden maken wat mijbetreft deze hele film goed, want die tonen humor; die laatste vijf seconden, die maken van de hele film een lachertje. Geweldig!

avatar van Padde

Padde

einde was niet geweldig te vaak plot wisseling verder wel ok

avatar van deccol

deccol

Bijzonder slechte film. Mat acteerwerk van Halle Berry. De film kwam pas enigszins op gang na anderhalf uur of zo. Tot Bruce Willis in beeld komt is de film echt slaapverwekkend, daarna wordt het ietsje beter. Veel geouwehoer over chatten in ontmoetingen via internet. Tegen het einde kwamen er tamelijk onverwachte en absurde plotwisselingen. Beroerd verhaal. Deze film is een totale mislukking, maar nog net iets beter dan Catwoman.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Goede thriller die toch vooral leunt op het plot en het acteerwerk. Voor de rest heeft het jammer genoeg niet veel om het lijf.

Plot is goed, alleen word wat te weinig mee gedaan.

Acteerprestaties wel goed in orde.

Had meer ingezeten 3,5*

avatar van pizza maniak

pizza maniak

Had een goede thriller verwacht (was het dus niet). Weer zo'n plot dat we al 100x gezien hebben en Halle Berry die de slet uithangt (ieder personage in deze film trouwens). Niet de moeite dus.

avatar van AnthonyG.

AnthonyG.

Die plottwist had ik toch niet zien aankomen.

Goede film gewoon.