• 9.376.964 stemmen

Met onder meer: Halle Berry, Bruce Willis en Giovanni Ribisi

Gesproken taal: Engels, Tsjechisch en Portugees

Releasedatum: 12 april 2007

Plot Perfect Stranger

"How Far Would You Go To Keep A Secret?"

Onderzoeksjournaliste Rowena Price verneemt dat de machtige directeur van een reclamebureau Harrison Hill misschien verantwoordelijk is voor de moord op haar vriendin. Met de hulp van haar collega, Miles Hailey, gaat Rowena undercover. Ze geeft zich uit voor Katherine, die als interim in Hills agentschap werkt en voor Veronica, een meisje met wie Hill online flirt. Zo bespiedt Rowena haar prooi van alle kanten, maar ze ontdekt dat zij niet de enige is die van identiteit verandert. Hoe dichter ze bij de waarheid komt, hoe meer blijkt dat mensen bereid zijn heel ver te gaan om die waarheid te beschermen.

avatar van Mirrin*

Mirrin*

Ben 2 weken terug naar de film geweest.. Ik vond hem erg goed, ben dol op dit soort ingewikkelde mysteries..

Erg spannend, en heb me geen minuut verveeld.. De laatste 5 minuten hoorde je een * huuuuuh * door de hele zaal gaan, maar ik vond de ontknoping wel erg ver gezocht, alhoewel er wel bepaalde uitspraken die je eerder had gehoord op zijn plek vielen..

Al met al, ik vond het 'n goede thriller -> 4,5

avatar van Fargo78

Fargo78

Wat een vreselijke film. A complete waste of money. Ik begin zo langzamerhand een beetje flauw te worden van dit soort films. En dan heb ik het over films die je anderhalf uur lang 'aan het lijntje houden' en pas de laatste tien minuten een beeld geven van hoe het werkelijk zat. En al helemaal als die eerste 90 minuten oer- en oersaai zijn, zoals bij deze film.

Het wordt te voorspelbaar allemaal. De persoon van wie je het het minst verwacht heeft het (tegenwoordig) uiteindelijk allemaal gedaan. Ik vond het echt niet goed, sorry. Een 1,5 * voor de moeite...

avatar van Fargo78

Fargo78

Overigens...die bedscene (waar in de eerste reactie op deze film naar verwezen wordt) heb ik overigens niet gezien. De enige 'sexueel' getinte scene was het zoenen in het restaurant als ik me niet vergis.

avatar van jeroenh4l

jeroenh4l

Leuke film, Ro is alleen geen politie agent zoals hierboven vermeld staat. ze werk voor een krant

avatar van stinissen

toch een kleine tegenvaller.....

avatar van too-sweet

too-sweet

niet super sterk, wel aardig.

Ik vond het eerste deel van de film ook wat saai en langzaam op gang komen

Het einde inderdaad wel wat onverwachts(in positieve zin)

Wel aardig om te kijken,toch iets meer van verwacht.

avatar van nejixx

nejixx

begon wat saai, maar het einde maakt het wel weer een "beetje" goed

avatar van orange

orange

Werkelijk, ik kan me niet vorstellen dat iemand hier van genoten heeft. Lijkt me ook dat deze film een tijdje op de planken heeft gelegen. Enige is de verrassende plotwending, verder moet je 120 minuten er werkelijk doorheen knauwen...

Willis is een van mijn favorieten en Berry een groot aankomend actrice, maar dit is volledig "over the top". Ik geloof ook niet dat ze naar hun eigen premiere zijn geweest.

Ga hier niet voor naar de bios, grote afknapper.

voor de moeite een 1/2 *.

Gote tegenvaller.

avatar van dvdboer

dvdboer

De film had evenpaar minuten nodig om op gang te komen, maar verder een goede thriller.

3.5 sterren

avatar van Santino Corleone

Santino Corleone

Goede thriller zeg. De bloedmmoie Halle Berry speelde zijn rol erg goed en natuurlijk Bruce Willis ook. De film had een langzaam begin, het werd steeds ingewikkelder maar naarmate de film vorderde snapte ik steeds meer. Het einde had ik zeker niet verwacht..

avatar van julo

julo

vond het een goeie film zeker de moeite waard om te kijken 4

avatar van christophel

christophel

Ik had zeker niet gedacht wie de werkelijke dader was..

verders vond ik de film wel aardig, heb me niet verveeld..

3.5

avatar van MARCOS72

MARCOS72

Film zat goed in elkaar. Verrassend mooi einde. 3,5 *

avatar van nairobi

nairobi

Krappe voldoende, ik had hier duidelijk meer van verwacht.

Film begon super traag, maar gaande weg kwam er gelukkig schot in. Het einde is vermakelijk maar net niet spectaculair genoeg.

3**

avatar van patrick17

patrick17

Film is zoals hierboven is aangegeven goed in elkaar..Ik vond het zeker een boeiende film... De film is goed in elkaar gezet en dat maakt de film ook aantrekkelijk in mijn ogen.. Bruce Willis vind ik zelf een nog te kleine rol spelen.. Halle Berry een schitterende vrouw.. En ik werd aardig op een verkeerd been gezet maar het einde maakte alles duidelijk..

3.5 *

avatar van Smith

Smith

Tja, ten eerste wil zeggen dat ik er veel en veel meer van had verwacht van deze film. Kom op zeg Halle Berry en Bruce Willis . Ben blij dat ik de film heb gedownload en dat ik niet voor naar de biooscoop ben gegaan. Dan had ik echt een slechte avond gehad.

De film komt heel langzaam op gang. Lijkt de gehele tijd zo duidelijk als maar zijn kan. Het einde gooit de film een hele andere kant op. Verrassend maar niet vernieuwend natuurlijk. Halle Berry maakt met haar verschijning de film nog enigzins dragelijk.

Al met al werd die 1 uur en 40 minuten een hele zit.

Heb m 2 sterren gegeven en dan ik nog aan de milde kant

avatar van Raffael77

Raffael77

Leuke fim

avatar van queenie

queenie

Ik had er ook meer van verwacht. Het duurt even voordat er wat vaart in komt en dan ineens het plot........werd even vlug afgeraffeld en dat was het dan 2* voor de moeite omdat Bruce toch een goede acteur blijft.

avatar van Waku

Waku

Redelijk onderhoudende thriller maar toch met een voorspelbaar verloop. Het einde verrast je als kijker niet echt.

Acteerwerk is op redelijk niveau maar de film blijft rond draaien in een standaard verhaaltje.

avatar van vinketering

vinketering

Kortweg 1 woord voor nodig deze film: Bout!

avatar van 606

bruce heeft het druk gehad dit jaar.

death proof

die hard 4.0

perfect stranger

avatar van doeze

doeze

Aardig thrillertje voor het weekend.

avatar van Bimmer

Bimmer

• 2080 stemmen

Op zich wel aardige film, maar jammer dat je al naar 15 minuten kan raden wie de moordenaar is...

Beetje te voorspelbare film. *3

avatar van iGeO

iGeO

Aardige thriller met ook een goeie rol voor Giovanni Ribisi.

Het einde was redelijk verassend.

3***

avatar van renekuipers

renekuipers

Wat zeuren jullie toch allemaal! Ik vond het een aardige film, er zit een goede verhaallijn in. En ja de spanning wordt aan het einde pas echt helemaal opgebouwd. Ik heb me best kunnen vermaken met deze film. Het acteerwerk vond ik verder prima van alle drie de hoofdrolspelers. Ik vond het eind helemaal niet zo voorspelbaar ik houd wel van dit soort films, maar ja das natuurlijk mijn mening... 4****

avatar van cafe1900

cafe1900

Aardige film om 'n koude zomeravond mee om te krijgen. Je moet er niet te veel bij gaan nadenken want zo nu en dan klopt het niet helemaal. Toch 4 sterren gegeven voor de leuke plot en het toch wel aardige acteerwerk.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Ik miste de spanning, waardoor de film nogal saai werd m.i.

avatar van Boogie1963

Boogie1963

Aardige film, begrijp niet waar de meeste hier over zeuren. Verhaal was goed, het einde wellicht iets te snel voor de meeste. dikke 3*

avatar van balosa

balosa

aardige film, ik vond alleen het einde een afknapper 3*

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Aardige tegenvaller. Er was nauwelijks enige spanning. De acteerprestaties waren wel aardig hoor. De uiteindelijk clue was wel overdreven ver gezocht wat mij helemaal niet beviel. Echt een verschrikkelijk slecht einde. Er zal een hoop potentie in deze film; een goeie cast, een 'disturbia'-achtig verhaal, maar net als disturbia niet geslaagd. En dan vond ik deze nog wel wat zwakker. 1,5 ster.