• 9.379.410 stemmen

Geregisseerd door: Andrew Adamson, Kelly Asbury en Conrad Vernon

Met onder meer: Mike Myers, Eddie Murphy en Cameron Diaz

Releasedatum: 1 juli 2004

Plot Shrek 2

"Once upon another time..."

Na teruggekeerd te zijn van hun huwelijksreis horen Shrek en Fiona dat haar ouders van het huwelijk gehoord hebben. Ze willen niets liever dan haar ware liefde te ontmoeten in hun koninkrijk Far Far Away. Ze zijn zich echter niet bewust van de veranderingen die hun dochter onlangs ondergaan heeft. En dat hun nieuwe schoonzoon een 350 kilo zware Ogre met een slechte hygiëne is en een pratende ezel als vriend heeft.

Shrek (stemrol)

King Harold (stemrol)

Prince Charming (stemrol)

Fairy Godmother (stemrol)

Wolf (stemrol)

Page / Elf / Nobleman / Nobleman's Son (stemrol)

avatar van Bertyl

Bertyl

Ja ik vond de film ook heel wat minder leuk dan 1. De gelaarsde kat is overgens wel verschrikkelijk grappig...

avatar van luuk1988

luuk1988

LEUKE FILM iets minder dan shrek 1

avatar van nathan_666

nathan_666

luuk1988 schreef:

LEUKE FILM iets minder dan shrek 1

gelijk heb je.ik moest niet veel lachen tijdens de film.

maar het was wel amusant met de gelaarsde kat.

soms flauw, soms goed

de CGI in deze film was wel schitterend.

toch nog een 4*

avatar van Marki_san

Marki_san

Ik vind deze juist beter dan de eerste. het is voller, mooier en toch wat grappiger

Mijn favorieten zijn Pinnokio, Puss'nBoots en Gingerbread Man

avatar van loco

loco

ik vond de gelaarsde kat wel cool, maar ik vond de film in het algemeen wat overroepen, 1 was beter

avatar van TheOne

TheOne

Ik vond dat Banderas de show stal van Murphy. De gelaarsde kat was ook veel grappiger om te zien en te horen.

avatar van Marki_san

Marki_san

ja dat is waar . Murphy is soms wat overdreven, maar dat krijg je na al die jaren

avatar van jedymaster

jedymaster

grappige film maar overtreft shrek niet had ik ook niet verwacht.

avatar van The One Ring

The One Ring

Hij is inderdaad minder dan deel 1. Ik vond hem soms iets te druk en rommelig. Wel leuk dat Antonio Banderas en John Cleese nu ook stemmen doen in twee fantastische nieuwe rollen (al weet ik niet of John Cleese in deel 3 nog steeds mee zal doen, gezien het einde).
3,5 sterren.

avatar van TheOne

TheOne

nu afwachten welke stemmen van bekende acteurs te horen zullen zijn in Shrek 3 en ze zijn ook van plan een deel 4 aan te plakken tot de Shrek films geld blijft opleveren.

avatar van cell

cell

viel tegen ,aar hij was wel leuk ik hoorden dat er ook nog een deel 3 komt maar weet niet zeker

avatar van Printscrn.nl

Printscrn.nl

Wel minder dan Shrek 1. Maar wel weer 4*

avatar van predator

predator

• 1954 stemmen

Erg vermakelijke film met een geweldige rol van de poes. Vond hem net zo goed als deel 1.

avatar van pandit

pandit

Een zeldzame situatie waarbij deel 2 veel beter is dan het eerste deel, Nu maar hopen dat er een deel 3 komt.

avatar van Jensing

Jensing

Whahahaaha, ik kan nauwelijks whahahaahah, type van het lachen whahahahahah die film is dodelijk voor je buik:P Elke chagrijn wordt door deze film het zonnetje in huis.

avatar van Patro88

Patro88

Geweldige film, met als hoogtepunt 'Pusss....In Boots!'. Toppertje!

avatar van jothi

jothi

Ik vind dat shrek 2 slechter is als shrek 1.

Nu ook niet vele slechter hé.

The Puss in Boots is wel leuk hij kan zo zielig kijken!

Maar in den 1 is het verhaal wel leuker en zit betere humor.

Een heel leuk stukje vond ik dat van dat Donkey(ezel) zich verveelde en 'glok' geluidjes was aan het maken en dat hij dan tussen shrek en fiona opeens GLOK doet!

Shrek 2 is wat minder dat Shrek I

zitten ook wel grappige stukken in met de gelaarsde kat..

hopelijk wordt Shrek 3 terug beter!

avatar van frodette

frodette

Een hele mooi film , grappig en evengoed als de eerste film vooral de gelaarste kat vind ik keischattig als hij zo zielig kijkt

avatar van michael1588

michael1588

wat een geweldige film!!!

ik heb er egt met veel pplezier naar gekeken, heel mooi gemaakt, geweldige humor en tjah wat kan ik er nog meer over zeggen....het is gewoon een aanrader en daarom 4,5*

avatar van izzie

izzie

toppertje.hij is echt leuk

avatar van amazingmoi

amazingmoi

zalige film

avatar van Tim Burton

Tim Burton

deze is nog leuker dan de eerste! (wist niet dat dat nog kon!)

vooral die gelaarsde kat is helemaal geweldig!!

avatar van b_cru

b_cru

Ook deze film is weer heel leuk. Mijn verwachtingen waren hoog (waarschijnlijk te hoog), maar door de "gelaarsde kat" kwam er toch weer een extra dosis humor. Als je deel 1 leuk vond, ga je je zeker ook vermaken bij deel 2. Alleen wat opstartprobleempjes als je het mij vraag. 3,5 sterren+ 0,5 voor de kat. Dus 4 sterren

avatar van SkunK

SkunK

Shrek 1 is beter

avatar van samiro

samiro

Shrek 1 is idd beter, maar deze is ook leuk.

avatar van seth gecko

seth gecko

schitterend geanimeerd,vlot verteld.

veel grappen die elkaar in sneltempo opvolgen en het beste van al,de humor werkt ook.

sommige scenes zijn gewoon strijkgaan.

donkey blijft natuurlijk mijn favorietje maar ook de andere figuren hebben hun eigen karakter en zijn grappig op zichzelf.

ik zou talloze voorbeelden van inventieve grappen kunnen opsoemen maar dat ga ik wijselijk laten.

dit is gewoon een ferm grappige animatiefilm met een leuk verhaaltje ,prachtige eyecandy en swingende muziek.

deze film heeft trouwens 1 van de meest swingende finales in jaren.

i need a hero .......... love it

avatar van E V

E V

Erg Amerikaans en happy ending. Leuke verwerking van sprookjes en grappig.

avatar van G

G

grrrrrrrrrreat - nog beter dan de eerste, baanbrekend

avatar van Scratt

Scratt

Beste animatie film ooit gezien !! Technisch fantastisch maar het beste is de humor. Ik mis Donky nu al dus laat Shrek 3 maar rap komen.. 4*