Dreamcatcher (2003)
Geregisseerd door: Lawrence Kasdan
Met onder meer: Thomas Jane, Morgan Freeman en Tom Sizemore
Releasedatum: 17 april 2003
Plot Dreamcatcher
"A circle of friendship. A web of mystery. A pattern of fear."
Vier vrienden ontmoeten elkaar in de bossen voor hun jaarlijkse jachtpartij. Wanneer een vreemdeling gedesoriënteerd hun kamp binnen strompelt raken de vrienden in strijd met een legerkolonel en een wezen dat van één van hen bezit heeft genomen.
Col. Abraham Curtis
Young Henry
Young Beaver
Young Jonesy
Macmanus
Trailer ziet er goed uit.
En die ene uit Band Of Brothers speelt er in mee, ben benieuwd hoe hij het doet.
ehuurman
Ik heb een tijdje terug het boek van Stephen King gelezen, en als ik de cast en de trailer zie, belooft het veel goeds. Het verhaal kan een goede basis zijn voor een spannende film. Ik ben benieuwd!
BS
trailer ziet er idd goed uit.Ben wel een fan van de films naar verhaal van Stephen King.Ben benieuwd wat het gaat worden.Kan nog wel eens een hele goede film zijn.
Rascal
De trailer beloofd veel goeds. Lijkt me ook een mooie film deze. Titel spreekt aan me aan.
Pitbull
Lijkt me een heerlijke Kingfilm, wat een prachtige voice-over trouwens weer in de trailer, prachtig gewoon.
ehuurman
Voor diegene die het boek hebben gelezen:
De film loopt compleet anders af. In plaats van het psychische 'spel' met Mr. Gray blijkt Duddits zijn hele leven al een alien te zijn.
Phoenix
Trailer ziet er idd goed uit, alleen jammer (spoiler voor diegene die de trailer niet gezien hebben) dat ze al laten weten dat er aliens in het spel zijn. Van die gast van Band of Brothers verwacht ik veel.
Leonard Shelby
5,6 op IMDb, quote IMDb-messageboard: 'Worst movie ever'.
Ik had er wel veel van verwacht eigenlijk. Maar ik moet hem eerst zelf nog maar eens zien.
M. Rodriguez Fan
Mijn verwachtingen zijn groot, Na S.W.A.T. mijn grootste verwachting dit jaar...
Hemdale
Ik heb al veel gelezen op internet dat de film tegenvalt maar toch kan ik me erop verheugen om de film te zien!
appa
ik vond hem ook heel erg tegenvallen. Na een goed opbouwend begin, verzandt de film in steeds meer ongeloofwaardigheden. Erg jammer. Vind ook dat het beeld van de trailer totaal niet klopt met de thematiek die daadwerkelijk in de film zit...
neo
Ik heb mij heel erg moeten inhouden om niet verschrikkelijk tekeer te gaan in de pathe bioscoop!! Zoals al bekend was zou van te voren het animatrix filmpje Final Flight te zien zijn. En deze werd voor de film niet gedraaid, dus ik dacht die zal na de film dan wel komen en jawel ook toen niet! Bah
En nou nog even over de film die erg slecht was. Het begint zeer belovend , maar dan vliegen ineens de kogels in het rond, wat de film helemaal verpestte. Wel sfeervol door voornamelijk de locatie en Howard's muziek.
2 sterren (ik ga gelijk nog even een mailtje sturen over hoe dat nou #%% zit met Final Flight)
Geen aardige film dus?
Dit is toch btw naar een boek van na King's ongeluk? Of van daarvoor?
Verder is de vraag niet belangrijk.
bylar
neo is die hoofdpersoon uit the Matrix?
Ah, vandaar!
Snel in mijn hoofd prenten dan.
neo
Het is idd het eerste boek na zijn ongeluk; hij verwijst zelfs nog naar zijn ongeluk wat ook in de film te zien is in een onbelangrijke scene. En de film is gewoon echt slecht.
OK.
Er wordt gezegd dat hij na dat ongeluk de oude niet meer zo is... weet iemand daar iets van? Dan moet je wel die boeken gelezen hebben, denk ik.
neo
Ik heb net even een mailtje gestuurd naar de operator manager van pathe schouwburgplein in rotterdam hoe het nou zit. dat moet ik dus weer even afwachten. zouden mensen die in diezelfde bioscoop naar de film zijn geweest even kunnen laten weten of jullie wel het animatrix filmpje voor de hoofdfilm hebben gezien?
bioscoopzaal
Op IMDb zeggen ze echter weer iets anders. Bij 'trivia', onder "The Final Flight of the Osiris" staat namelijk het volgende:
"Released theatrically with the feature Dreamcatcher (2003) in the U.S."
Dus misschien is het alleen voor de Verenigde Staten, en niet voor ons arme Europeanen.
Zou wel jammer zijn
neo
Het staat ook inderdaad op de poster aangegeven, maar ik heb voor de zekerheid vorige week even nagevraagd bij de manager van pathe in rotterdam en die garandeerde dat het in ons land ook zo zou zijn...
Sjaak
Sterker nog.. Ik ben er donderdag heen geweest en het is daadwerkelijk zo!
Ik zal de beoordeling van het gedeelte animatrix in het <a href="http://www.moviemeter.nl/forum.php?topic=322 " target="main"><b>forum</b></a> doen, omdat deze natuurlijk officieel niets met deze film te maken heeft.
Even over deze film:
Hij is gewoon goed! Erug goed! Mooi gemaakt, goede sfeer. Kortom goed.
Chainsaw
Er gaan behoorlijk wat negatieve geluiden rond op het internet. Ben desondanks best benieuwd naar deze nieuwe Stephen King.
ehuurman
Ik heb hem gisteren gezien, en het was verschrikkelijk! Na het eerste uur was ik nog steeds tevreden over het verhaal (t.o.v. het boek), de opgebouwde spanning en de diepgang. Ik had dus nog steeds vertrouwen in het verloop van de film...
Maar dan de 2e helft, wat een afraffeling zeg! Alles ging veel te snel, zonder enige vorm van verklaring te geven voor hetgene dat gebeurde, heel slecht. Het leek bijna alsof de originele versie minstens een half langer duurde, maar dat er gewoon enorm in geknipt is. Erg zonde, want het begon erg goed!
Dat Engelse accent van Jonesy was erg lachwekkend trouwens, beetje suf...
Geachte heer ,
Wij vinden het spijtig dat u de animatrixfilmpje niet heeft gezien. Bij navraag bleek dat het filmpje niet voor de
hoofdfilm was gemonteerd. Wij hebben dit gelijk op vrijdag gecorrigeerd. Indien u ons uw adres mailt, dan zullen wij u twee
vrijkaarten toesturen. Hiermee kunt u dan alsnog naar het animatiefilmpje "Final Flight Of The Osirus" kijken.
Nogmaals onze excuses.
Met vriendelijke groet,
Marianne Overwater
Operations manager Pathé Schouwburgplein
nou nog alleen iemand zien te vinden die mee wil
M. Rodriguez Fan
Ik ga vanavond naar DreamCatcher mijn verwachtingen zijn groot, de meninge nzijn verdeeld dus no ggeen reden tot wanhopen...
bioscoopzaal
Neo, dat heb je weer goed gedaan jongen. We zijn trots op je
Eerlijk gezegd was ik niet verbaasd dat het "animatrixfilmpje" er niet voor zat. Zo te zien hebben ze daar weinig interesse in de "Osirus".
M. Rodriguez Fan
Mijn verwachtingen zijn niet nageleefd, maar toch had ik niet echt moeite met de film uitzitten. En het animatrix filmpje Last Flight of The Osirus was zeer de moeite waard. Ben al helemaal klaar voor The Matrix Reloaded

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Door to Door