The Grudge 2 (2006)
Genre: Horror
Speelduur: 102 minuten / 108 minuten (unrated director's cut)
Verenigde Staten / Japan
Geregisseerd door: Takashi Shimizu
Met onder meer: Amber Tamblyn, Arielle Kebbel en Jennifer Beals
Gesproken taal: Engels, Japans en Russisch
Releasedatum: 19 oktober 2006
Bekijk via CANAL+
Plot The Grudge 2
"What Was Once Trapped, Will Now Be Unleashed"
De jonge Aubrey Davis (Amber Tamblyn) krijgt in Tokio te maken met dezelfde vloek die haar zus Karen (Sarah Michelle Gellar) achtervolgde. Deze bijzondere kracht haalt het slechtste in zijn slachtoffers naar boven, om vervolgens te vertrekken naar een nieuw over te nemen lichaam. En zo gebeurt het dat een groep mensen, die op het eerste gezicht niks met elkaar te maken hebben, één voor één ten prooi vallen aan deze vreselijke vloek.
Aubrey Davis
Lacey Kimble
Trish Kimble
Bill Kimble
elientje
Ik vond het een erg ingewikkeld verhaal, het zal wel komen omdat ik grudge 1 niet hebt gezien, Ik vond het ook erg jammer dat op het laatst alle hoofdpersonen dood waren. Normaal als ik een film kijk denk ik er nog wel tot ik ga slapen over na, maar deze film is me nog wel een weekje blijven hangen.
ehuurman
Je gaat mij toch niet vertellen dat Jappanners betere Horrofilms kunnen maken dan de Grote Amerikanen.
grin
Wie heeft zowel de Jappppanse als Amerikaanse versies gemaakt? Hint: het was geen Grote Amerikaan
Jappanners hebben toch bv. geen Topactrices van de klasse als die van Naomi Watts.
grin2
Dat jij ze niet bij naam kent wil niet zoveel zeggen. En Naomi Watts Topactrice? Ze is niet slecht, maar heeft weinig met The Grudge te maken...
ontopic:
Grudge 1 was aardig, maar deel 2 is zo ongelooflijk voorspelbaar en slecht uitgewerkt: geen goede acteurs, weinig spannende momenten en een beroerde regie...
rondh
Ju-on: The Grudge 3 (2008)
Directed by
Takashi Shimizu
Writing credits
Takashi Shimizu
PAS in 2008 hha dat duurt lang
Is dit niet de Japanse versie?
Aangezien je ook Ju-on 1 en 2 heb.
De Amerikaanse delen heten gewoon the grudge
Uitgekauwde, zeer middelmatige horrorfilm. Het eerste deel was nog wel de moeite waard, maar nu hebben we het wel gehad met de voorspelbare schrikeffecten, enge blauwe jongetjes en enge meisjes met lang zwart haar. Hier en daar een effectief eng moment, maar de zeer matige cast (vooral hoofdrolspeelster Tamblyn is saai en vlak), de rommelige montage plus camerawerk en het vergezochte script resulteren in een teleurstellend vervolg.
veni
eerste deel van de grudge vond ik een goede film. Hij was erg spannend. Maar the grudge 2, er wordt constant voortgeborduurd op het succes uit film 1. Het jongetje wat overal verschijnt is op een geven moment niet eng meer. Zeker als het wel 10 keer in de film gebeurt. Verder is het verhaal nogal langdradig. Een film die echt wat snelheid mist. Een 2,5 voor mij!
stan
31 Mei in de videotheken dat zie je alleen niet boven de poster door een Bug, als je naar statestieken gaat zie je het staan
;;Joycee*
1 vond ik wel mooi, ook een spannend verhaal.. Maar 2 viel erg tegen..
wennie24
Ik vond het echt stom dat iedereen zo'n beetje dood ging! verder vond ik hem eng zat!
SannegoesYAAY
Okay, ik geef eerlijk toe. De trailer was eng, de film was ook eng; maar véél véél minder dan deel 1!
Ik keek m samen met een vriend in de bios, goed geluid en (zoals een paar mensen voor mij het noemden) de blauwe jongetjes en meisjes met lange zwarte haren gaven me toch heel even een rilling, die zeker wel een weekje bleef zitten. Om half 2 's nachts kwam ik thuis, heb de hele nacht voor me uitgestaren.
Brr.. Enge film, maar erg voorspelbaar ^^ & overigens ook héél verwarrend? O__O Alleen dat bijna iedereen dood ging, vond ik beetje slapjes.
smetje
kan 't nog beter?
ja!!!
final destenation!!
the grudge 2de best
fantastische film!!
Master369
Ik vond de film ook wat langdradig en raar dat iedereen dood ging op het einde
Daarom ben ik verrast dat er nog een 3e film komt... die cast moet toch compleet vernieuwt worden dan??
Maar ondanks dat vond ik de film niet zoooooo slecht bij momenten zelfs zeer huiveringwekkend al was het soms wat te veel van het goede
moet wel zeggen: die Teresa Palmer (die Vanessa speelt) is wel hele knappe meid
Midnighttemptres
jeh beetje hetzelfde gemoord en er blijft niet veel over.. maar toch, als je die film zo 's nachts helemaal alleen kijkt, en net als de film af is klopt er iemand op je deur en je gaat een beetje verschrokken kijken en ziet op het eerste gezicht niemand
...
dat is wel een beetje eng...:S
toch een *3,5* het is geen slechte film vind ik
Unicornio
Net als het eerste deel....
Drie keer niks.
tukkerstein
Een paar "enge" dingetjes, maar verder erg matig. Verhaal is ontzettend warrig, na twee films weet je eigenlijk nog steeds niks.
timburton
grin
grin2
ontopic:
WAT?! Grote Amerikanen goede horrors?! Oke, ze maken goed films als ze zijn verfilmd van een Europese of Aziatiesche film, maar zelf kunnen ze er geen bal van. Heus, ik heb nog nooit een film gezienvan de VS die ik eng vond. Behalve The Ring en Grudge (Maar die komen oorspronkelijk ook helemaal niet Amerika, he) Ik zou zeggen: Niemand kan tippen aan de Japanners.
Galantje0012
deze film was er echt over vind ik
:s
toch maar 3* voor de spanning.
Regan_Robbie24
hij was wel spannend, maar kan hem lang niet zo goed noemen als deel 1, jammer, ik had zoveel verwacht ervan... 3* voor het acteerwerk, de film zelf en de spanning.
Ché Cliché
Gatenkaas en stomvervelend, net als zijn voorganger. Ik heb niets met dit soort prutverhalen. Dit ging helemaal nergens over. Hans Teeuwen zou zeggen: "Ongeïnspireerde bagger". And I Agree.
michaelsterk
ik vond het best een leuke film maar ik vind het stom dat die de heletijd naar een andere scene vervelend en daarom vind ik hem minder leuk
ik vond deel 1 beter
Banjo
- 2035 berichten
ja deel 1 vond ik ook beter...
daar was het meer aan elkaarverbonden, in deel 2 is het verhaal erg los.
het acteren is trouwens tenenkrommend...
1 ster.
Rianneke_Dan
Erg beneden gemiddeld.
Het viel me toch wel een beetje tegen hoor, vooral het verhaal sloeg totaal nergens op en goed acteren was ook ver te zoeken.
Sommige scene's waren nog wel ok, maar het werd op geen een moment echt spannend.
Nee The Grudge is het niet echt voor mij geef mij maar The Ring ofzo, daar zit ook nog wat verhaal in.
Bobo13
Leuk om 1 keer te kijken, echt wel wat schrikmomenten en ik keek met open ogen..
Ik heb uiteindelijk besloten om een 3 te geven, omdat de film me een paar keer goed liet schrikken..
Maar het verhaal was erg ingewikkeld..
Te veel hoofdpersonen naar mijn mening, maar het einde wees erop dat er ook een grudge 3 komt, ik sta te popellen om die ook te zien, hoop dat het een verbetering wordt!
Leatherfacerules
Ik vond het een heel toffe film. Veel beter dan 1. Veel mensen zeggen dat hij niet zo goed is maar ik vond hem toch wel super
En the grudge 3 is ook al in de maak:):):):p
cameo28
grudge 1 was vele malen beter en spannender,ook het acteren in de film was middelmatig
M>G
Ah nee... waarom heb ik nu gelezen wat je wit had gelaten... zonde
kirelam
Goeie film ik vind zelf dat dit een beter vervolg is dan deel het vorige deel okal lijken Ju-on 2 en the grudge 2 totaal niet op elkaar toch was deze film redelijk vermakelijk had gelezen dat er alweer een 3de deel komt hopelijk net zo goed als deel 2

The Grudge

The Exorcism of Emily Rose
Horror / Drama, 2005

Joy Ride
Thriller / Roadmovie, 2001
remakelittle boyvloektokio, japantelephone terror mysterious death