• 9.376.945 stemmen

The Grudge 2 (2006)

Horror | 102 minuten / 108 minuten (unrated director's cut)

Genre: Horror

Speelduur: 102 minuten / 108 minuten (unrated director's cut)

Oorsprong: Verenigde Staten / Japan

Geregisseerd door: Takashi Shimizu

Met onder meer: Amber Tamblyn, Arielle Kebbel en Jennifer Beals

Gesproken taal: Engels, Japans en Russisch

Releasedatum: 19 oktober 2006

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot The Grudge 2

"What Was Once Trapped, Will Now Be Unleashed"

De jonge Aubrey Davis (Amber Tamblyn) krijgt in Tokio te maken met dezelfde vloek die haar zus Karen (Sarah Michelle Gellar) achtervolgde. Deze bijzondere kracht haalt het slechtste in zijn slachtoffers naar boven, om vervolgens te vertrekken naar een nieuw over te nemen lichaam. En zo gebeurt het dat een groep mensen, die op het eerste gezicht niks met elkaar te maken hebben, één voor één ten prooi vallen aan deze vreselijke vloek.

avatar van iris.vessem

iris.vessem

Deze film vond ik niet goed. Ik vond 'm niet eng en het verhaal vond ik ook niet sterk. Alle zogenaamde "enge" scènes waren erg voorspelbaar, ik vond dit echt bagger hoor!!

avatar van shelle-bel

shelle-bel

Veel spannender dan het 1e deel!

Geweldig!

avatar van huVILEub

huVILEub

Beter dan deel 1. Maar de film heeft het nog steeds niet echt. De personages zijn wel aantrekkelijker en er zitten betere schrikmomenten in maar toch niet spannend. Het is een horrorfilm waarna ik midden in de nacht naar huis kan fietsen door het bos zonder aan die film te denken. Ik weet niet wat er mist maar het is echt geen enge horror. het verhaal is wel duidelijker geworden maar dit hielp niet echt.

avatar van Mickel

Mickel

vond dit deel al net zo creepy als deel1 mischien nog iets beter zelfs. van dit soort films hou ik wel van. goede creepy films hou ik van

avatar van miss-liss

miss-liss

Nog slechter dan deel 1.

Ik vind het gewoon echt nergens over gaan, tenminste het word geen moment echt eng.

miss-liss schreef:

Nog slechter dan deel 1.

Ik had der net ook al iets gezegd over je andere post

Maar, waarom kijk je in godsnaam deel 2 als je deel 1 al verschrikkelijk vond?

avatar van Blarown

Blarown

leuker dan het eerste deel, maar het viel me wel op dat er elke keer hetzelfde gebeurt zo ook in deel 1, iemand komt ergens achter en word vervolgens geownt door dat beest, maar voor de rest echt weer een superfilm. vooral op een stormachtige zaterdagavond.

avatar van lotteke_ik

lotteke_ik

Ik heb deze film met mijn vriendinnen gekeken, maar wij vonden er allemaal niks aan. We snapten er niks van, en alles draaiden om de schrikmomenten (die we dus niet snapte). Toen het afgelopen was zaten we echt van "is dit het nou, dat was echt een slechte film". Maar dat is onze mening.

hij was spannender dan deel één. maar deze film is ook niet echt eng

avatar van Ju-On 1990

Ju-On 1990

Veel minder spannend dan deel 1.

De sfeer die in deel 1 zit zie je niet terug in dit deel.

Ook jammer dat Sarah Michelle Geller zo'n kleine rol had.

avatar van emilietje69

emilietje69

vond deel 2 niet zo eng het viel wel mee je schrik hier niet zo snel maar toch 4 sterren

avatar van movielou

movielou

eerlijk gezegd vond ik 1 beter maar toch wel eng

3,4

avatar van Blarown

Blarown

iets beter als 1 maar nog steeds niet eng...

kon er wel om lachen

TragieStar.*

Ik weet niet of jij de film kijkt, alleen om de enge momenten.

Je moet ook naar meerdere punten kijken dan alleen eng.

Zo kan ik ook altijd maar naar 1 ding kijken, en natuurlijk scoort een film daardoor slecht. En zogaat het gemiddelde omlaag.

avatar van Brabantse

Brabantse

Beter dan het 1e deel

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Nee, deel 1 was veel beter. Het was het allemaal ''net-niet'' bij deze film. Te veel van grudge 1, en te weinig nieuwe dingen kwamen eraan bod. *2

avatar van Missanoniem

Missanoniem

niet echt een hele enge film sommige stukken waren misschien wel spannend maar het meeste was wel voorspelbaar

avatar van Relax

Relax

De film was wel oké, maar inderdaad zoals velen zeggen heel voorspelbaar, maar dat komt vooral door de belichting.
Als het al wat grauwer en donkerder word in een bepaalde hoek dan weet je gewoon dat er iets paranormaals voorbij gaat komen.
Ik moet wel zeggen het moment dat als het onschuldige nieuweling studentje in het kantoortje zit bij de schooldokter en de schooldokter verteld dat ze in dat gebouw is geweest het toch wel behoorlijk spooky is.
Het moment dat ze zegt van, 'zij' zitten nu naast je.. en die ene meisje aan komt lopen met grote ogen en een enge schreeuw..
LIKE DAMN, dat was alsof ik vast zat en niet meer kon bewegen, erg goed in beeld gebracht.

avatar van welat

welat

Niet te vergelijken met de eerste deel :/

was maar 1 momend die beetje eng was :S

rest van de film............

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik blijf toch stiekem bang voor dat soort kindjes..

avatar van crimedevil

crimedevil

niet eng voorspelbaar.... waardeloze film,..

puckb96

Persoonlijk vind ik The Grudge 2 stukken beter dan deel 1. Veel spannendere momenten, kan deel 1 ook nauwelijks horror noemen. Zeker, dit deel vind ik de beste. Af en toe wel een beetje een moeilijke film met de verhaallijn enzo. En helaas een open einde, maar ja dan kan The Grudge 3 wel weer komen. Hoera!

lol

puckb96

Ben ik dan ook de enige die The Grudge 2 de beste in de trilogie vind?

avatar van maxo922

maxo922

Nee, ik zit wel nog te twijfelen tussen 1&2.

maxo922 schreef:

Nee, ik zit wel nog te twijfelen tussen 1&2.

Ik vind qua spanning deel 1 veel minder. Deel 2 vind ik veel enger

puckb96

Is de steelbook versie van deel 1, 2 en 3 nog te krijgen? I'm urgently looking for it.

avatar van _Se7en_

_Se7en_

• 2041 berichten

Deel is verkrijgbaar bij Bol. Van 3 alleen een metalcase.

Thanks

avatar van welat

welat

eerste deel was echt eng, maar tweede dell totaal niet :/

ik kan maar 1 dingetje herrineren die eng was....