• 9.378.495 stemmen

The Grudge 2 (2006)

Horror | 102 minuten / 108 minuten (unrated director's cut)

Genre: Horror

Speelduur: 102 minuten / 108 minuten (unrated director's cut)

Oorsprong: Verenigde Staten / Japan

Geregisseerd door: Takashi Shimizu

Met onder meer: Amber Tamblyn, Arielle Kebbel en Jennifer Beals

Gesproken taal: Engels, Japans en Russisch

Releasedatum: 19 oktober 2006

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot The Grudge 2

"What Was Once Trapped, Will Now Be Unleashed"

De jonge Aubrey Davis (Amber Tamblyn) krijgt in Tokio te maken met dezelfde vloek die haar zus Karen (Sarah Michelle Gellar) achtervolgde. Deze bijzondere kracht haalt het slechtste in zijn slachtoffers naar boven, om vervolgens te vertrekken naar een nieuw over te nemen lichaam. En zo gebeurt het dat een groep mensen, die op het eerste gezicht niks met elkaar te maken hebben, één voor één ten prooi vallen aan deze vreselijke vloek.

avatar van dennisloquet

dennisloquet

totaal geen schrikmomenten gezien, teveel personages, teveel kattengejank en te weinig actie

avatar van guulbert

guulbert

The grudge heb ik lang geleden al eens gezien, maar wist nog dat ik er niet zoveel van vond dus was ik helemaal niet benieuwd naar deze.
Maar het lot heeft het uitgewezen en heb deze dan toch gezien en ik vond er ook niet veel aan.

De film is gewoon saai en het verhaal boeit me echt niet.
Voorspelbaar en het komt gewoon heel de tijd op hetzelfde neer ( meisje of jongen dat een beetje gromt of miauwt).
Moet wel toegeven dat ik toch schrikmomenten heb gehad (bv. bij de psychiater).
Het beste van de film is dan nog altijd de eerste scène .

Een teleurstellend filmpje dat me echt niet heeft kunnen boeien.

avatar van NeoTheXerox

NeoTheXerox

Film werd te langdradig en er zal nog wel een deel 3 komen, toch vind ik het raar dat ie gewoon te koop is in de winkels, maar dan ook in de bioscoop draait.

avatar van Jessu123

Jessu123

Raider schreef:

trouwens, wat een onzettend slechte beschrijving van de film zeg! Dit heeft duidelijk iemand in een creatieve bui zelf verzonnen! Het huis heeft helemaal geen nieuwe bewoners!!

zie ju-on the grudge 2 zelfde foute verhaal

avatar van megaman

megaman

dus Grudge 2 en Ju-on the Grudge hebben, naast de zombie meisjes in de beide films, meer met elkaar gemeen ondanks dat de ene deel 2 geen remake is van de andere deel 2. ik moet hem nog zien helaas. Ju-on 2 vond ik destijds wat langdradiger en moeilijker te volgen dan Ju-on 1. maar toch wel een goed deel.

salako

ik heb het verhaal veranderd binnenkort te zien

Inderdaad het verhaal is van een ouwe versie

avatar van keukenzout

keukenzout

wat een dikke vette tegenvaller!

avatar van Ersial

Ersial

Geen enkel schrikbeelden voor mij. Slecht gemaakt, kortom; Afrader!

avatar van KwintenS

KwintenS

Ik had er toch meer van verwacht. Ik vond hem heel voorspelbaar. In de hele film maar een paar schrikmomenten gehad (mijn vriendin naast mij vond het wel een goede film trouwens want die is de hele film van het minste verschoten )

Ik ben grote fan van de japanse films en wss is het daardoor dat ik de amerikaanse remakes niet goed vind. Het is gewoon dom om de remake in japan te laten afspelen met japanse geesten en spoken.

De kracht van de japanse films ligt in het duistere van die films. Het feit dat alles japans is. Met een mengeling van amerikanen en japanners werkt dit voor mij niet.

En ook het feit dat er veel mensen zijn die niet van dit soort horror houden, zorgt er voor dat deze film nooit een hoge score zal krijgen.

avatar van lollypopcandy

lollypopcandy

Ik vind het vreselijk eng.

Een aanrader dus voor griezelliefhebbers!!!

avatar van SSeagal

SSeagal

Ik snap die kritiek op dit vervolg niet helemaal, misschien komt het omdat ik hem in de bios zag, maar vond hem best wel heftig en scary, leuke vondsten en goed getimede scares Zoals bij de psychiater, ijzersterk! , het verhaal is wat slapjes, maar de sfeer en de kippevelmomenten hebben toch een heleboel goed gemaakt, vond deze zelfs beter dan de eerste remake die een excacte copy was. **** voor deze!

avatar van ilss1

ilss1

Wat een geweldige film! Had er totaal niks van verwacht, dacht dat het een flut-film zou zijn! Maar vond em achteraf heel spannend, en heel veel schrikmomenten...

Ziennnnn dus!

avatar van Mars18

Mars18

Net terug, tja wat moet je van deze film zeggen. Deel 1 heb ik thuis op dvd gekeken, schrok toen erg vaak door de surround set. Maar met deze film was het toch anders, alles kwam al zo verwacht aan. Ook zat de zaal val met kut publiek die telkens gingen lachen en een paar gasten die met m&m gingen gooien

Verhaal was niet grootst. Ik hoop eerlijk gezegd niet dat er een 3e deel komt, maar die zal er wel komen

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

ik wil de film heel graag zien, was met m'n tante naar de bioscoop geweest ervoor, maar omdat ik 'te jong' was mocht ik niet naar binnen, jammer... deel 1 was namelijk heel mooi!

avatar van soom

soom

Regan_Robbie24 schreef:

deel 1 was namelijk heel mooi!

Mooi? The Grudge een mooie film? The Grudge is spannend, of eng, maar niet mooi..... Lijkt mij..

avatar van Ophidian

Ophidian

Moet zeggen, heb hem net gekeken en hij was omdat er totaal geen goed verhaal in zat geen zak aan. Mischien een aantal momenten dat de muziek hard ging en het donker werd die nog zogenaamd eng waren.

Maar voor de rest vind ik de film een flop... GEEN 3! please.

avatar van Miss M

Miss M

goeie film! maar de japanse versies zijn tog leuker

avatar van De_Hollander

De_Hollander

het verhaal kon voor mij beter, ik vond hem niet eng ,je ziet alleen af en toe dat dode vrouwke en dat kind wat blauw gesminkt was.

Af en toe was het wel wat spannend.

2.5 sterren

avatar van ingmarz

ingmarz

de japanse versies zuigen het 1e deel was nog wel goed , en deze zuigt zo zwaar dat ik hem niet eens helemaal af kon kijken omdat ik (s'middags om 3 uur) in slaap viel

avatar van Joe-K

Joe-K

The Grudge 2.. Tja, er zaten wel een aantal enge stukjes in, en vooral spannende, maar naar mijn gevoel zaten er een beetje teveel schrikeffecten in waardoor je echt alles zag aankomen, en daardoor vond ik het niet meer echt eng. Het was zeker geen slecht vervolg maar ze hadden het beter moeten uitwerken. En ik als Sarah fan kon niet echt van haar scenes genieten. En dat iedereen dood ging vond ik ook maar een beetje overdreven.. 2,5*

Ik heb hem van middag gezien!!

Heeeeeeeel eng!! =D

Zeker veder wel mooi gemaakt en zo!!

avatar van razija

razija

• 1994 stemmen

de japanse versie ju-on 2 is veel better dan deze americanse. en nog steeds geen einde. komt daar nog grudge 3 uit ?????

avatar van jimbo79

jimbo79

niet zoslecht vervolg wat ik gevreesd had

echt wel sfeervol met een paar heel scary scénes

maar daarentegen een deja vu gevoel en heel slechte akteurs, als je spookfilms graag ziet toch nog wel te doen

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

soom schreef:

Deel 1 was mooi gemaakt met voldoende spanning, ik wil graag weten of deel 2 ook zo is, ben echt heel erg benieuwd!

avatar van daantje1991

daantje1991

jah deze film is zeker weten niet slecht

genoot de echt van, aleen jammer van die rare eindens,

maar de komt denk ik nog een deel 3 of heb ik dat mis.

avatar van Santino Corleone

Santino Corleone

Ik vond the Grudge 2 wel eng eigenlijk.. (Misschien omdat ik hem alleen zag middernacht )

Er waren goeie schrikmomenten af en toe maar tegen het einde werd het allemaal voorspelbaar. Verder niks mis mee met deze tweede deel behalve de sfeer is wel afgenomen vond ik, misschien wel door de Amerikaanse inbreng..

avatar van peter9

peter9

viel wel mee engheid voorkant is goed vind ik wel een film wel leuk om te zien een 2

avatar van Vinco

Vinco

Ik vond deel 1 toch beter het is jammer dat ze in dit deel 2 verhalen door elkaar laten lopen!

Voor de rest zeker weer een heerlijke grudge film,de schrikeffecten zijn weer heerlijk!

4,0 sterren

salako

hele goeie film mijn favoriet the grudge 2 ik hep hem gezien wouuuuuw

salako

kijk hier maar turkse horror